Vit Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Krásné fotky, ten odlesk, to se ti moc povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Ondro no konecne:-) to je pastva pre oci nadherne fotky krasnych casomeracov :-) fakt prekrasne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Moc pěkné fotky, to se ti vážně povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Posledná séria sa vydarila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Well done, sir! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Diky moc kluci, taky se mi libi co z toho vylezlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Opět krásné fotky, zvlášť ta první pětka. Pak že ti chybí nápady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Super hodinky - super fotky, co dodat, než . Ty Eterny fakt maj něco do sebe, jsou neobvyklý a hlavně mě baví ta jejich "jemnost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Diky kluci. Musim rict, ze jsem rad za to, co z toho vyslo, protoze:- Lesknou se jak psi k.ule a to se desne blbe foti. Porad tam jsou nejake odlesky. Filtr na objektivu to trosku zmirni, ale ne uplne. Tak jsem si rikal, proc tech odrazu nevyuzit.- Blbe se foti i proto, ze fotak na ne ne vzdy dokaze poradne zaostrit. Zvlast pokud neni uplne dokonale svetlo, coz pri vychodu slunce casto neni Takze clovek musi ostrit manualne a to pak co se zda v hledacku a na displeji ostre, tak v pocitaci neni ostre uplne.- A ted si predstavte situaci, kdy cumite do hledacku, ostrite a ostrite. Jsou minus dva stupne a najednou foukne vetrik primo do oka. To se v pulvterine zalije slzama, takze clovek se musi odklonit, protrit oci a muze ostrit nanovo. To byly nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Diky kluci. Musim rict, ze jsem rad za to, co z toho vyslo, protoze:- Lesknou se jak psi k.ule a to se desne blbe foti. Porad tam jsou nejake odlesky. ... To znám, pokud chci vyfotit Lum Tec M8 bez odlesků, musím je strčit do stanu a zamaskovat foťák listem papíru. I tak potom musím fotit z boku, nebo jsem nucen retušovat objektiv. Co mě ale nejvíc štve je to leštění hodinek před focením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Jo, to je presne ono. Ja uz jsem na to kolikrat rezignoval. To pouzdro ma podobny tvar, ale ty tvoje Lum Tecy jsou z toho specialniho kovu s Wolframem, ze? Jsou tam videt nejake vlasecnice? Ja ac Eterny nosim jen pod rukavem kosile, tak kdyz jsem je vcera lestil na foceni, tak uz je videt, ze ta leskla plocha neni jednolita, ale uz se objevuji pidi mikro vlasecnice. Jo a taky jsem nasel maly sram na vnejsim AR u Sinnu, nechapu, kde se tam vzal Pokud jde obecne o lesteni, tak to mi ani nerikej. Minuly tyden jsem byl venku a mel jsem snahu udelat nejake fotky s pouzitim slunecnich bryli. Odraz budovy a hodinek ve skle. Ja jsem nebyl schopnej je vycistit. Pouzil jsem normalni kapesnik a na tom zustavaly prachova smitka. Tak jsem pak zkousel papirovej a ani tuk, bylo to jeste horsi. Kombinace staticke elektriny a nepripravenosti z me strany mi proste neumoznila udelat nejakou fotku. Vcera jsem na cisteni hodinek pouzil takovy ten sprej na bryle a hadrik na cisteni bryli a to se nechalo vycistit pekne. Samotne foceni jsem delal uz v rukavicich, takze jsem byl usetren otisku prstu a v konecnem dusledku jsem delal jen par retusi prachovych smitek. Takze to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Velice povedené fotky! Díky, že sis přivstal, ten východ slunce jim sekne! Jinak co tak pročítám diskuzi výše, tak je tvorba pořádných fotek hodně velká alchymie. Věřím, že o to větší radost pak vydařená fotka udělá nejen divákům, ale i fotografovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Jo, to je presne ono. Ja uz jsem na to kolikrat rezignoval. To pouzdro ma podobny tvar, ale ty tvoje Lum Tecy jsou z toho specialniho kovu s Wolframem, ze? Jsou tam videt nejake vlasecnice?Na pouzdře ne, wolfram karbid je vlastně keramika. Vlásečnice jsou jen na ocelové korunce a vnějším AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Velice povedené fotky! Díky, že sis přivstal, ten východ slunce jim sekne! Jinak co tak pročítám diskuzi výše, tak je tvorba pořádných fotek hodně velká alchymie. Věřím, že o to větší radost pak vydařená fotka udělá nejen divákům, ale i fotografovi. Diky Locky, jj, da to celkem praci, tak pak kazdy pozitivni ohlas potesi. Na pouzdře ne, wolfram karbid je vlastně keramika. Vlásečnice jsou jen na ocelové korunce a vnějším AR.Vite, tak to aspon vypada, ze to je vazne vydareny material, to je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Nádherné fotky. A výhod slnka s Eternami je veľmi vydarený. Kľudne to sem syp a môžeš aj horšie ja si to určite nevšimnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Nádherné fotky. A výhod slnka s Eternami je veľmi vydarený. Kľudne to sem syp a môžeš aj horšie ja si to určite nevšimnem.Diky. Tak ja sem jeste neco nasypu z minuleho tydne. Pridam i Mako, i kdyz nejsou moje. A pridam i par ne uplne hodinkovych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Parada Ondro je to fakt dobry. A Eterny taky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Oboje skvele Andy! Rad sem chodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Diky kluci. Zbytek fotek co mam jsou uz porad stejne, lisici se jen polohou raficek, jak jsem cvakal jednu za druhou.Dnes jdu omrknout a vyfotit zase cizi hodinky, tak sem pak neco hodim. Akorat bych pak mozna mel prejmenovat nazev vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Ako, ešte som to v tvojom vlákne nestihol úplne všetko prečítať a pozrieť, ale musím povedať, že je to úplne super. Keby bolo viac takých vlákien. Keď budem mať čas tak to prebehnem PS: tá hodinárska konferencia v NY, odpadol som :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se