AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Alfa mela na stanku asi pet Giulii, ale ani jedna otevrena. Hosteska pekna, ale protivna. Nechtela se fotit a na dotaz ohledne otevreni auta rekla, ze to jsou prototypy a ze ty neotviraji. Spatne Alfo, spatne... Baba Jaga se mi vubec nelibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 U tohodle me absence hezkejch hostesek neschazi. Moc pekny,zvlast ty starsi kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jag by mi slusel A SUV od Jagu ma vetsi caro nez Bentley XE by byl muj favorit v male premii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Clovek muze mit Rollse, ale Volvo bude vzdy "on the top" Upraveno 31. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Posledni varka a uz to balim A to nejlepsi nakonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Pokud bych si mohl vybirat a mit neomezeny limit, tak bych asi zasel k Jaguaru nebo Infiniti. Pokud bych se mel drzet "pri zemi", tak by to byla Mazda 6 na takove to jezdeni kolem komina, Fiat 124 nebo Subaru BRZ/Toyota GT86 na vikendove radosti a do terenu Wranglera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Pěkný, moc pěkný. Čímpak fotíš? Nějaký aps-c s širokým sklíčkem (pod 24mm)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Andy bozi fotky, diky. Urcite bych si vybral . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Díky, pěkné fotky. Jinak já nevím proč je takový humbuk kolem té Alfy, mi přijde hnusná a nezajímavá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tak za mě vede určitě Jaguar a z niších řad pak MX 5 RF, to je vážně pecka. Jinak máš samozřejmě pěkné fotky, takže je nutno ti to pochválit a díky za fotoreport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 To Porsche 911 R. Bože! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Pěkný fotky. Ty starý ameriky jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 To Porsche 911 R. Bože! přesně, to je nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Kluci, loni jsem s sebou tahal zrcadlovku a byl to celkem vopruz. Nasedani z auta do auta, kdyz ma clovek na rameni fotovybavu, na krku fotak, motani se mezi lidma, rychlocvaky, protoze v tom davu neni cas neco poradne stelovat a nastavit. No proste nestalo to uplne za to. Letos jsem se na to vybodl a vsechno jsem napraskal zapraskanym ajfounem 6. Vysledek mi neprijde o tolik horsi (coz mozna jen dokazuje me ubohe fotograficke schopnosti, kdyz dostanu do ruky zrcadlovku).Priznam se i, ze kdyby tam modelky staly za to, tak bych si i zrcadlovku vzal. Protoze ony ty mrchy reagujou lip, kdyz vidi poradnej fotak, nez mobil. A vic se s tim da vyhrat a udelat pekne snimky. Ale jelikoz jsem (spravne) pocital s tim, ze to tam bude spatny, tak me to netrapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Andy si skvelý, super fotky a dík ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Ondro paradne fotky a ten koment na zaver... Si ju pozval na kafe,;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Super fotky! Díky za ně Mě děsně berou (mimo jiné!) ty nové Cadillacy Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Diky kluci! Cadillacy jsou super. Jsem rad, ze se zase dovazi do evropy a z testu se zda, ze jsou plnohodnotna konkurence D3. Rekl bych, ze amerika jde v kvalite hodne nahoru. Lincoln je taky super. Ale nutno dodat, ze jak Cady, tak Lincoln je USA premie. Chevrolet je ale taky fajn. Nova Impala by mi slusela Mel jsem pujceniu starou, cca 2010 a cekal jsem hruzu. Interier sice nic moc, ale podvozek byl naprosto v pohode a tech 300koniku V6, zrychleni a zvuk byly paradni!Jinak kdyz je dnes patek a navic 1.4., tak jsem hodil na ruku tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Prokousal jsem se celým vláknem a děkuji autorovi. Zajímavé čtení a super fotky v netradičním prostředí a světle. Budu se těšit na další příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Diky Michale. Ja jsem se dnes rano vzbudil a dle predpovedi prselo. Tak jsem se tak povaloval a rikal si, ze bych aspon odpoledne mohl vyrazit na chvilku ven otestovat nepromokavost sve prvni goretexove bundy, co jsem si koupil o vanocich v CR (jsem asi jedinej Cech, co nakupuje v CR a vozi si to do USA ). Nez jsem se ale stacil vymotat z bytu, tak me pocasi prevezlo a prset prestalo. Takze jsem prochazku nakonec protahl na 13 km. Pri te prilezitosti jsem udelal par fotek.Most pro pesi z Manhattanu na Randall Island. Budova v pozadi je NY psychina. Maji to tam kluci pekny Trosku jara dorazilo i do NY Par cvaku na brehu East River Vlakovy viadukt a pod nim cyklostezka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se