AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Panove, diky vsem. Sam to jeste trosku rozdejchavam, ten ficak. Takze odpoved na Vitovu otazku je, ze zatim jedu furt zlehka digi Ale s expama se mazlim v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Andy, s takovouhle bych vůbec nevěděl, co mám na ruku nandat dřív Každopádně jsi měl velice úspěšný týden plný krásných pocitů z nových hodinek. Doufám, že sis ho nenechal zkazit tou prasklinkou na skle auta. Takže gratuluju. Ať ti Vánoce trvají co nejdýl. Jo, a ty digi od Seika jsou stejně nejvíc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 No neříkám nic. Vánoční, nákupní horečka asi, ale kousky moc pěkný.Mě Expy už leží v hlavě delší dobu taky a ta "nová" verze je best.Takže prostě gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Panove, i vam diky. Musim se z toho nejdriv vzpamatovat a pak se uvidi. Ty expy jsou takove klasicke Rolexky, proste male a nenapadne. POcka pusobi naopak pomerne okazale a foti se temer samy.Jsem proste ve stadiu, kdy zkousim ruzne kousky a hledam nejakou svou cestu. Pristi tyden touhle dobou to budou tri roky meho aktivniho zivota tady na foru a kdyz se koukam zpet, tak jsem usel pomerne dlouhou a zajimavou cestu... Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Tak je videt, ze makrocisla nelzou a v CR mame hospodarsky prorustove obdobi, min. tys toho prikladem V tom dalekem svete ses odmenoval "jenom" Sinny apod., pak prijdes zpatky domu, ani se poradne nerozkoukas a bum, takovehle "odmeny". Umis si predstavit, ze bys do toho sveta vubec nevyjel? Kde bys byl? Tak vsichni vime, ze min. prechodny pobyt bys mel v jednom nejmenovanem pavilonu v Bohnicich. Jsem rad, ze jsi nas nerozbombardoval napr. novym profilem zalozenym v prosinci, nalozil tam svuj vanocni tyden, podekoval za pozornost a odhlasil se. To by mel Chocholousek fakt plno, ale ty bys pacientem nebyl Sleduju tva vlakna a tva cesta se mi velmi libi. Ja zatim po zadne ceste nekracim, odolavam. Uzivej si nove prirustky Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem abraka111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Mazec. Kazda takova story mi dava pocit, ze nejsem uplnej magor, takze diky za ni. Uzivej si novy kousky a nezanevri na ty stare. Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ondro gratuluji, poslední tři měsíce jsem na tom byl podobně jako Ty není to tak dávno co jsem ti říkal, že k těm rolexům za chvíli dojdeš je třeba se sem tam odměnit, ne jen dřít jak magor. U mě jsou nebezpečné měsíce prosinec a leden, to mi šibe vždy nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ondrou, tak konečně si do toho šlápnul naplno! Moc se mi libí, že se toho nebojíš a děláš si radost. Jsem zvědav, kdy a čím to vygraduje u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ondro gratuluji, poslední tři měsíce jsem na tom byl podobně jako Ty není to tak dávno co jsem ti říkal, že k těm rolexům za chvíli dojdeš je třeba se sem tam odměnit, ne jen dřít jak magor. U mě jsou nebezpečné měsíce prosinec a leden, to mi šibe vždy nejvíc Mám to stejně, to je tím, že je škaredě a nejezdí se autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Panove, zrovna jsem se vratil z baru, kde jsem si moc dobre pokecal s jednim zdejsim postizenym kolegou. Ted koukam a vidim tu spoustu dalsich prispevku, ktere cloveku delaji radost. Samozrejme, koupim dalsi kousek a ten mi radost dela, jenze to, ze to tady sdilite se mnou, byt jen virtualne, to proste hreje na dusi. Diky! A slovy klasika "doufam, ze duveru ve me kladenou nezklamete" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) jojo, kazdej k rolbam jednou dojde. a treba se chvili zastavi, nebo zas pujde dal. kazdopadne dojde. a je to vzdycky moc prijemne:)) Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Pěkně jedeš... PS: a pak ještě může přijít stav kdy jedny rolby nestačí... Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Kristepane nestras!Ale zaslechl jsem neco v tom smyslu, ze rolby ma dnes kde kdo, takze vstupenka na Rolex sraz jsou minimalne troje Takze to jsem jeste v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Pěkně se Ti to sešlo, gratuluju .To prasklé přední sklo patří FF 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Diky!Ano, FoFo2. Budu muset poresit co nejdrive... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) Vcerejsi rychlo-chrono-Manhattan sraz s mistrem Nividicem Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Skvělej pokec, hodinky i bar. Myslím, že máme našlápnuto na slušnou tradici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 ...a hodně zajímavý Stowy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Sakra, ty POcka jsou masivni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 @nividic Tradice je tradice a ta se musi dodrzovat @siwi Ty Stowy jsou nazivo skvele. Na fotkach me nikdy nezaujaly, protoze maji na pilotky "divnou" barvu. Nazivo to funguje. Stastny majitel je urcite rad predvede @Kid_A Masivni jsou, ale prudce nositelne. Tak od pohledu bych rekl, ze lug to lug maji o chlup mensi nez 39mm expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se