Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Andy, s takovouhle bych vůbec nevěděl, co mám na ruku nandat dřív :D Každopádně jsi měl velice úspěšný týden plný krásných pocitů z nových hodinek. Doufám, že sis ho nenechal zkazit tou prasklinkou na skle auta. Takže gratuluju. Ať ti Vánoce trvají co nejdýl. 

Jo, a ty digi od Seika jsou stejně nejvíc :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, i vam diky. Musim se z toho nejdriv vzpamatovat a pak se uvidi. Ty expy jsou takove klasicke Rolexky, proste male a nenapadne. POcka pusobi naopak pomerne okazale a foti se temer samy.

Jsem proste ve stadiu, kdy zkousim ruzne kousky a hledam nejakou svou cestu. Pristi tyden touhle dobou to budou tri roky meho aktivniho zivota tady na foru a kdyz se koukam zpet, tak jsem usel pomerne dlouhou a zajimavou cestu...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odkaz ke komentáři

Tak je videt, ze makrocisla nelzou a v CR mame hospodarsky prorustove obdobi, min. tys toho prikladem :) V tom dalekem svete ses odmenoval "jenom" Sinny apod., pak prijdes zpatky domu, ani se poradne nerozkoukas a bum, takovehle "odmeny". Umis si predstavit, ze bys do toho sveta vubec nevyjel? Kde bys byl? Tak vsichni vime, ze min. prechodny pobyt bys mel v jednom nejmenovanem pavilonu v Bohnicich. Jsem rad, ze jsi nas nerozbombardoval napr. novym profilem zalozenym v prosinci, nalozil tam svuj vanocni tyden, podekoval za pozornost a odhlasil se. To by mel Chocholousek fakt plno, ale ty bys pacientem nebyl  :lol2: Sleduju tva vlakna a tva cesta se mi velmi libi. Ja zatim po zadne ceste nekracim, odolavam. Uzivej si nove prirustky ;)

Upraveno uživatelem abraka111
Odkaz ke komentáři

Ondro gratuluji, poslední tři měsíce jsem na tom byl podobně jako Ty  :D není to tak dávno co jsem ti říkal, že k těm rolexům za chvíli dojdeš  ;) je třeba se sem tam odměnit, ne jen dřít jak magor. U mě jsou nebezpečné měsíce prosinec a leden, to mi šibe vždy nejvíc  :D

Odkaz ke komentáři

Ondro gratuluji, poslední tři měsíce jsem na tom byl podobně jako Ty  :D není to tak dávno co jsem ti říkal, že k těm rolexům za chvíli dojdeš  ;) je třeba se sem tam odměnit, ne jen dřít jak magor. U mě jsou nebezpečné měsíce prosinec a leden, to mi šibe vždy nejvíc  :D

Mám to stejně, to je tím, že je škaredě a nejezdí se autem :lol2:

Odkaz ke komentáři

Panove, zrovna jsem se vratil z baru, kde jsem si moc dobre pokecal s jednim zdejsim postizenym kolegou. Ted koukam a vidim tu spoustu dalsich prispevku, ktere cloveku delaji radost. Samozrejme, koupim dalsi kousek a ten mi radost dela, jenze to, ze to tady sdilite se mnou, byt jen virtualne, to proste hreje na dusi. Diky! A slovy klasika "doufam, ze duveru ve me kladenou nezklamete" ;)

Odkaz ke komentáři

@nividic Tradice je tradice a ta se musi dodrzovat ;)

@siwi Ty Stowy jsou nazivo skvele. Na fotkach me nikdy nezaujaly, protoze maji na pilotky "divnou" barvu. Nazivo to funguje. Stastny majitel je urcite rad predvede ;)

@Kid_A Masivni jsou, ale prudce nositelne. Tak od pohledu bych rekl, ze lug to lug maji o chlup mensi nez 39mm expy ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...