siwi Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jo, tam by se mi uritě líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Je to takove ospale Anglicke mestecko, ale ma svoje caro Andy super. Já miluju Anglii, jestli někdy půjdu z ČR tak tam. Mám rád jejich jídlo,humor, počasí, módu vlastně téměř vše. Kromě holek teda, to člověk musí víc na východ. To tam není dobrý, snad krom Londýna ale to jsou cizinky Minulý rok jsem se tam pracovně taky celkem nalítal, ale tedy do Londýna. Co jste do prdele dělali v takové díře ? Ale městečko krásný a objednávání u baru je z mých zkušeností v menších městech celkem standart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Co jsme tu delali? Business je business a prachy nesmrdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donseladon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Fakt hodne zajimava barva rucicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Fakt hodne zajimava barva rucicekMáš na mysli ručičky toho pána v baru, Seladone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Po světě lítá, ale na pivo neskočí! Ts ts tsss... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Na pivo tam, nebo na pivo tu? Jinak jsem si dal ted maraton Chorvatsko - Slovinsko - Chorvatsko. V nedeli rano odlet z Prahy byl zajimavej. Myslel jsem, ze uz se kvuli snehu z Prahy nedostanem. Nakonec ale jo. Fotky z cesty bohuzel tentokrat zadne nemam, protoze jsem se ale vubec nikam nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Škoda, zrovna z tehle destinací jsem na zimní fotky zvědavěj (už pár let se chystám v zimě do Chorvatska). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Mam Chorvatskou kolegyni. Tuhle bedovala, ze si kazdej mysli, ze tam je v zime teplo. Ted v Zahrebu bylo +3, takze klasicky kabat jak u nas.Par fotek ale mam, kecal jsem...Novo Mesto, SLO, na hotelu Zahreb, CRO: A tak nejak nekde mezi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 ANDY a hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Hodinky tyto: Mam je i dnes. Nosim je posledni dobou nejcasteji. Jeste tu o nich neco napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Hodinky tyto: Mam je i dnes. Nosim je posledni dobou nejcasteji. Jeste tu o nich neco napisu stále vieš prekvapiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Po kratke epizode v zemich byvale Jugoslavie jsem se vratil na ostrovy Spojeneho Kralovstvi. Konkretne jsem priletel do skotskeho Edinburgu a pak jsem se presunul asi hodinu jizdy do male vesnicky Melrose.Nic zasadniho tu v podstate neni, az na polozricene abbey a jakysi kostelik. Presto z toho cisi ta spravna skotska atmosfera... Nasledujici dve fotky od sebe deli asi 5 minut a fakt, ze je opatstvi na noc osvetlene... Po ceste zpet pri nastupovani do letadla jsem se dostal v Edinburgu na letistni plochu. Aneb na co pouzivat husi krky, kdyz ti lidi do letadla klidne dojdou venkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Rolex ? hm pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Mam je nekdy od zari nebo kdy je to Zekon daval do prodeje. Jsou takove male a mile, na ruce o nich clovek nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Jsou fakt pěkný, skoro jako Seiko 5. Výhledově musíme udělat přímé srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Tak seiko petky, to neni ani prirovnani. Tam mas navic dalsi ficury jako den v tydnu, korunku pohodlne na ctyrce atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Andy, moc dlouho jsi tam nepobyl.. Ale pekne, Skotsko je kouzelne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Ryanair jsou škrti, nechtějí platit za mosty ani za busy. Buď rad, ze jsi neletěl na stojáka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Ryanair jsou škrti, nechtějí platit za mosty ani za busy. Buď rad, ze jsi neletěl na stojáka :-)Kdyz ja letel s Brussels Airlines... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se