t2 Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 před 1 hodinou, martar napsal: První kazeťák už desítky let nemám, ani fotky... tak aspoň tři z netu. Maďarský kazetový magnetofon BRG MK27 IC Automatic, zahrál si i ve filmu Kopretiny pro zámeckou paní Přesně tenhle jme měli doma! To ucho pro přenášení se dalo po stisku tlačítek na bocích odendat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Tak ja pridam kazetak, ktory som rozbehal po vymene gumiciek v mechanikach a ktory si zahral v dvoch klipoch . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V 3. 8. 2021 v 23:24, martar napsal: První kazeťák už desítky let nemám, ani fotky... tak aspoň tři z netu. Maďarský kazetový magnetofon BRG MK27 IC Automatic, zahrál si i ve filmu Kopretiny pro zámeckou paní Jo, Bé-Er-Géčko, to jsou vzpomínky na mládí a internátní život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Neviem kto to vyraba ani z ktoreho je roku. Ja ju mam z Rakuska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Ve srovnání s tehdejšíma ruskejma elektronikama mělo tohle už vysoce pokrokovej design a ani dneska to nevypadá úplně blbě. Taková dřívější obdoba mobilu. Čas to ukazovalo taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Psal se rok 1986,rok do vojny tak jsem si v Brněnským Tůzu udělal radost.1050 TK. Foto z netu. Mám pocit,že tenkrát znělo stereo líp než dnes.Nojo,už ani ty deprese nejsou ,co bývaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Hned po vojně v'89 jsem si koupil svůj první stereo kazeťák Condor, nejlepší československý s polskými reproduktory Tonsil ... časem jsem si na něm dělal dle Amatérského Radia různá vylepšení ... (foto z netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Comdor bol vtedy šupa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Panasonic RQ-2739 - koupil jsem si ho za peníze z první brigády ( no, maminka mi ještě přidala ) za 370 TK (bonů ) v roce 1983 v Tuzexu v Teplicích. 4 kusy malých monočlánků 1,5 V zajistily celý den muziky zvláštností bylo, že dvířka mohla být otevřená i při přehrávání kazet. 120 minutové už neměl rád Byl o něco kvalitnější než soudobý MK 27 na předchozích příspěvcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 ja mel jeste pred par lety tohle z 80.let - tata to taky koupil Tuzexu, JVC PC-W35, pred par lety uz slo definitivne do srotu…ale tech studentskej vecirku, co to okricelo… :-) slouzilo dobrych 30 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Jo, kazeťák s rádiem jsem chtěl jako kluk dlouho. V roce 1988 se našim podařilo sehnat v běžné obchodní síti (tedy ne v Tuzexu) tuhle Toshibu RT-7036. Stála tehdy tuším nějakých 7800 Kčs: Bohužel ji už léta nemám, takže fotku jsem musel ulovit z internetů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 (upraveno) Zajtra dam foto za svetla. Upraveno 8. srpna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 4 hodinami, siwi napsal: Jo, kazeťák s rádiem jsem chtěl jako kluk dlouho. V roce 1988 se našim podařilo sehnat v běžné obchodní síti (tedy ne v Tuzexu) tuhle Toshibu RT-7036. Stála tehdy tuším nějakých 7800 Kčs: Bohužel ji už léta nemám, takže fotku jsem musel ulovit z internetů. No jo, Toschiba. Pamatuji fotky, jak senátoři z USA tyto magnetofony ve vzteku rozdupavali, po té co japonští inženýři z Toschiby vypočitali Rusům správný tvar vrtulí k ponorkam. Do té doby byl Rusi slyšet na několik tisic kilometrů daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 ...a u nás to dalo tolik práce sehnat takovýhle kazeťák Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Můj první, řikali jsme mu polárkový dort. Ani nevím proč, ale tenkrát to bylo super. Staženo z webu. Chudák se nedožil dnešních dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Po vojně jsem si vzal půjčku 12500,- a koupil tenhle skvost. Na deck jsem si mohl přidělat popruhy jak často jsem ho nosil do kovoslužby na opravy. Opět z webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Skoda ze sem neviem dat video. Ten zvuk co vychadza s tych hodin, by stal za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Dnes nieco pre fotografov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 (upraveno) Když tu byly ty kazeťáky. Já měl tenhle Daewoo. Bylo to o trochu později než ten od Panasonicu. Foto z netu. Upraveno 14. srpna 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Přesně tenhle jsem používal k Didaktiku! Měl najeto tisíce hodin a pořád fungoval bezvadně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se