dykmore Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Počkal jsem si skoro 40 let, ale konečně ji mám... (reklama je stažená z netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 V 1. 12. 2022 v 14:24, odjinud napsal: Condor mela babicka a hrozne se sral. Podle me vyrobek nad technicke moznosti tesla, hlavne ten kazetak. Ten jsem opravoval asi trikrat, po kzdy oprave to bylo horsi No hele, já vím, že se to říká, ale já Condora denně používám normálně jako repráky u počítače přes Phono vstup a je naprosto v pohodě. Dal jsem ho zrenovovat, když jsem ho před několika lety koupil, a od té doby šlape jako hodinky, kam se na něj hrabe leckterý západní kazeťák té doby, co se týče zvukového projevu. A i to elektronické ovládání kazeťáku mi přijde super, narozdíl od takových těch tuhých tlačítek rádoby lepších kazeťáků. Nedám na něj dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jinak tohle je super téma, protože já beru vážně v podstatě jen věci z minulého tisíciletí - všechno novější jde mimo mě a nic mi to neříká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 (upraveno) V pohode to dodnes používam skoro 30 rokov. Dokonca receiver som naučil používať spotify. Dvojdeck je uz odložený , jaksi uz len zavadzal. Upraveno 17. července 2023 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Technics jsem zmodernizoval na internetové a DAB rádio. Už má skoro 30 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2023 Taky něco přidám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Našel jsem doma můj starý Sharp. Nějak zlobí, šustí zesilovač, neznáte někoho kdo tuto starou elektroniku opravuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 (upraveno) Vcera dorazili nove gumicky, tak som mohol rozbehat tento rakusky Philips N4414 hifi z roku 1971. Zaujimavo sa odklapa elektronicka cast prirozoberani. Presne ako kapota na aute. Este ma aj rovnaku podperu co ju drzi otvorenu. IMG_6852-compressed.mp4 Upraveno 2. srpna 2023 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Včera na mě tatík po pár vizourech vytáhl starou plesnivou krabici a v ní můj první komp. Je tam všechno, včetně 3 joysticků a her na kazetě BASF, funguje to Akorát to bude chtít nové gumičky do kazeťáku a vymyslet, jak to připojit k TV, nemá to HDMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Pekny kousek, at se dari vymena, je to vzdy otrava i u starych decku.Na prevod existuji krabicky AV na HDMI do peti stovaku ceskych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 800XL . Nádhera Mě to nějak zlobí, čoveče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 No to je krásný kousek. Já ten svůj taky otestuju, až dořeším kabeláž a gumičkáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Držím palce. Mám na to skvělý vzpomínky, trávili jsme na tom se ségrou strašně času. Já jsem byl právě nedávno zklamanej, protože jsem to spustil a pořád to padá do toho kontrolního nódu. Jen tip, až to zprovozníš: nevím jestli si vzpomínáš, ale u našeho se při spuštění muselo držet Option+Start. Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 18 hodinami, tommasini napsal: 800XL . Nádhera Mě to nějak zlobí, čoveče Špatné paměti (nebo aspoň jedna). Pokud je to jen v tom, dá se to poměrně snadno diagnostikovat i opravit. Rozeber to a při zapnutém napájení otestuj prstem teplotu paměťových čipů (dají se poznat, je to taková skupinka v jedné řadě). Pokud je některý úplně rozpálený, je vadný. Náhrada se dá koupit za pár korun - a ten tvůj model by je snad měl mít ještě v paticích, takže i výměna bude celkem snadná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 2 hodinami, Rob2805 napsal: Špatné paměti (nebo aspoň jedna). Pokud je to jen v tom, dá se to poměrně snadno diagnostikovat i opravit. Rozeber to a při zapnutém napájení otestuj prstem teplotu paměťových čipů (dají se poznat, je to taková skupinka v jedné řadě). Pokud je některý úplně rozpálený, je vadný. Náhrada se dá koupit za pár korun - a ten tvůj model by je snad měl mít ještě v paticích, takže i výměna bude celkem snadná. Tak to moc děkuju za radu. Určitě vyzkouším. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Gombo, máš to pěkný, já mám doma tohle a ještě trochu víc, třeba v kuchyni Teslu MC911, azs223 už se ale sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se