Gombo Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 No a takto vyzeral 5MB HDD od IBM z roku 1956 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Zase něco z pravěku mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 A tohle sem bude patřit též. Kdyby se to někomu hodilo do auta, klidně píšete, daruji. Já to měl naposledy ve vartaku. Tohle je ještě origo, fungl nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 (upraveno) Moj vianocny darcek z roku 1998. Full set vratane zarucaku. Perfektny stav, radio hra. Kazetu po ruke nemam ale ked som ho odkladal tak vsetko islo perfektne. Je to uz stara ci kultovna elektronika? Upraveno 13. listopadu 2021 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 @shaggy myslím, že ano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 V 11. 11. 2021 v 21:41, eloga napsal: Podle toho ceníku disketovka 5 1/4- cena 3900,- Kčs, u mně ještě uložena, ještě funkční. Teac, Japan, čip řadiče má datum 9048. Tahle Teac disketovka ve verzi DD je naprosto nezničitelná záležitost, navržená a vyrobená tak, aby fungovala sto let otec jich kdysi nakoupil za pár korun hromadu kvůli těm krokovým motorům, potřeboval je k mechanizaci jednoho projektu. Dodnes jsou všechny motory v provozu, v teplotách -10 až 10 bez jediného problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 (upraveno) Este pridam masinu mojho dedka. Uz sa na to len prasi, nahradil som mu to trosku novsim Thinkpadom Txxx. Neviem co presne je vnutri, asi klasika ako to vyslo z fabriky -> https://en.wikipedia.org/wiki/IBM_PC_Series#PC_330 Upraveno 13. listopadu 2021 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 dykmore to by souhlasilo, v devadesátkách se tohle nikdy nepokazilo, bude to fakt držák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Jo, kdyz IBM jeste delalo notebooky...Mam tu 3x IBM a jeden historickej Dell, kdyby to nekdo chtel na soucastky, za odvoz je to jeho Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Konečně jsem ho našel...”magneťák”mého dětství...nesměl jsem na něj moc šmatat,natož ho obsluhovat.Když se později koupilo stereo dvojče Sharp,tak jsem ho konečně dostal Vše funkční,jen to mono je trochu zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Co je zvláštního na mono? Dneska všechna přenosná hrající technika je mono. I když v principu se přenáší dva kanály, ve výsledku je sloučí do jednoho reproduktoru nebo hraje ze dvou, 10 cm od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 13 hodinami, vicomt napsal: Konečně jsem ho našel...”magneťák”mého dětství...nesměl jsem na něj moc šmatat,natož ho obsluhovat.Když se později koupilo stereo dvojče Sharp,tak jsem ho konečně dostal Vše funkční,jen to mono je trochu zvláštní. Jak ze se to jmenuje? Transylvania? Tvl, to je rumunsky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 33 minutami, odjinud napsal: Jak ze se to jmenuje? Transylvania? Tvl, to je rumunsky?? Ne, USA,pobočka Funai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 tradovalo se že mono není ono, ale tento model je docela slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Včera jsem koukal u našich, že ještě používají tohle. Oboje jsem kupoval ještě v minulém století :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 před 22 hodinami, eloga napsal: tradovalo se že mono není ono, ale tento model je docela slušný ...a Karel Zich v jedné písničce pro změnu zpíval: "Mono, to je ono, to chci." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 nojo, já myslel dobu,kdy lidi stavěli amatérsky Transiwatty, hifi zesilovače...., Zich to tedy asi nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 před 2 minutami, eloga napsal: nojo, já myslel dobu,kdy lidi stavěli amatérsky Transiwatty, hifi zesilovače...., Zich to tedy asi nebyl Trasiwat jsem si taky stavěl...........ty vole to už je dávno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Dnes jsem sundal dečku po babičce a jedu Mišíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 jo, to máš pěkný ""pionýr"", kámoš co to tehdy stavěl to celý pak střelil - a už je dávno za velkou louží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se