petr_cha Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Tak to jsem taky zavzpominal.. prvni prehravavani kazet jsem v osmedesatkach provozoval na blaznive vypadajicim stroji po rodicich.. to ani nemelo tlacitka, jen jeden velky ovladaci prvek.. obrazek jsem bohuzel nenasel, ale to ovladani bylo v tomhle stylu.. :-)Skoro bych rek, jestli to nebyl nastupce neceho takoveho.. bylo to naležato, cele z nějakého sediveho bakelitu, ovladani vpravo dole, kazeta vlevo a reprak pres cely zadek.. :-)https://www.worthpoint.com/worthopedia/vintage-1960s-panasonic-rq-204s-169998596 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Ste ma navnadili s tymi kazetakmi, tak som u nasich prehladal “miestnost na veci co sa mozno este raz budu potrebovat” a nasiel som ten svoj prvy. Teda prvy, ktory som mal od novoty. Ak sa nemylim, tak je to rok 1986. Trocha zapraseny, ale inak vyzera ok. Trocha ho precistim a uvidime, co na to mechanika. Nasiel som tam aj ine veci z tejto kategorie, tak postupne predstavim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 (upraveno) před 13 hodinami, petr_cha napsal: Tak to jsem taky zavzpominal.. prvni prehravavani kazet jsem v osmedesatkach provozoval na blaznive vypadajicim stroji po rodicich.. to ani nemelo tlacitka, jen jeden velky ovladaci prvek.. obrazek jsem bohuzel nenasel, ale to ovladani bylo v tomhle stylu.. Skoro bych rek, jestli to nebyl nastupce neceho takoveho.. bylo to naležato, cele z nějakého sediveho bakelitu, ovladani vpravo dole, kazeta vlevo a reprak pres cely zadek.. https://www.worthpoint.com/worthopedia/vintage-1960s-panasonic-rq-204s-169998596 možná to byl tady ten, taky můj první, lepší fotku jsem bohužel nestáhnul Upraveno 15. srpna 2021 uživatelem Pege1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Uplne to neni on.. ten muj byl oblejsi, nebyla to hranata krabice a byl cely v jedne sedive barve.. ale ty prvky byly rozhozene stejne, takže proto ten muj tip, ze jsem mel nejakeho nastupce ve stejne rade.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Také jeden přidám. Prý je až z Austrálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Můj první pořádný kazeťák. Červené Asahi, tuším rok 1987, cena 4800 Kčs. Bylo to dvojče s kazetama za sebou. Ten displej pod patnáckou tuším uměl vybírat písničky podle pořadí na kazetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 V 15. 8. 2021 v 8:24, Gombo napsal: Ste ma navnadili s tymi kazetakmi, tak som u nasich prehladal “miestnost na veci co sa mozno este raz budu potrebovat” a nasiel som ten svoj prvy. Teda prvy, ktory som mal od novoty. Ak sa nemylim, tak je to rok 1986. Trocha zapraseny, ale inak vyzera ok. Trocha ho precistim a uvidime, co na to mechanika. Nasiel som tam aj ine veci z tejto kategorie, tak postupne predstavim. Mám úplně ten samý v dílně a stále maká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 A tohle mel nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Mám tento, Telefunken PCR 55, cca polovina osmdesátek... Za dlouhých večerů jsem ho vyčistil a zprovoznil - stačilo objednat hrst gumiček a vyměnit původní zpuchřelé za nové... Příjemný návrat do minulosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 (upraveno) Před hodinou, Prochy68 napsal: A tohle mel nekdo? No jasně A tohle byl můj první kazeťák (foto z netu) Upraveno 17. srpna 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 No jasně A tohle byl můj první kazeťák (foto z netu) Tak vitej v klubu, teda s tou zvezdockou, kazetak jsem mel nejakej thomson a radio vef 206 a strasne jsem zavidel klukum co meli vkv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Pred tym Philipsom som mal takyto podobny. Este s rucickovym budikom. Nasiel som ho na jednej foto, kde “pozujeme” so sestrou a mamou. A ten privesok v tvare zapalovacej sviecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ja som kedysi tuším ešte na základke dostal RFT MR76. Pripojil som si k tomu externý reprák, zabudovaný v polystyrénovej krabici. Hralo to jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Ja k tomu pripojoval misto repraku radio, ale stereo to stejne nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Na tento som si spomenul, az ked som ho prave teraz vyhrabal v uz spominanej miestnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Taky mám doma...1. lepší walkman Aiwa a discmana....to byly časy dojíždění do školy a sluchátka v uších.... spotřeba baterek veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Já jsem měl pěknej discman, který neměl žádný antishock, to bylo trochu nepraktické. Pak jsem v dřevních dobách Alzasoftu upgradoval na noname mp3 discman a to byl velkej shit a reklamační řízení se asi 2x táhlo velmi dlouho... @Gombo to jsou nádherné kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Na základce můj první kazeťák na Kissáky apod. Dostal ještě na míru udělanou překlížkovou krabici obtaženou černou koženkou se šuplíkem na kazety a červenou kontrolkou, kam se dal vložit, plus sólo reprák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 V 17. 8. 2021 v 15:37, Prochy68 napsal: A tohle mel nekdo? Zvězdočku měl spolužák. Já měl tenhle "puk" přesně v tého super barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se