Návštěvník Matiniela Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Klasiku. Stařec a moře.
busdriver Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2013 Nechal sem se zlákat na tady tak populárního Nesba, přečetl Netopýřího muže, a teď mám v plánu přečíst celou sérii.. Nicméně abych to nečetl v kuse, tak teď sem za polovinou knihy Shantaram, která mi příjde taky výborná ( http://www.databazeknih.cz/knihy/santaram-48400 ) ...
F.B. Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Ja som nedávno začal knihu, na ktorú som sa už dlho chystal... On War od Carla von Clausewitza http://www.goodreads.com/book/show/117031.On_War F.
Jakub Štefka Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Niall Ferguson - The Ascent of Money - můžu jedině doporučit.... vývoj finančních systémů a jejich vliv na společnost.
African Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) !!!!! Jsem právě našel ve sklepě opravdový skvost: Insight Outlook Když mě ještě zajímaly jako mladistvého drogy, tak jsem začal pátrat s kamarádem z Bázlu po objevitely LSD, Dr. Albertovy Hofmannovy, no a tenkrát jsme chlapíka objevily, zajeli na náštěvku, prošli se po lese a pokecali" Obdržel jsem tuto knihu, kterou jsem odložil, dnes našel a začal číst. Zatím tedy nechápu vůbec nic, ale kniha má pro mě obrovskou hodnotu Upraveno 18. května 2013 uživatelem African
ondrej80 Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Kalinciak - Restavracia... obraz zemanskych volieb na slovensku a zaroven dokaz, ze sa nic nezmenilo.
Miraclei Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Právě jsem dočetla MARK DZIRASA 21 DNŮ od Jaroslavy Timkové a začínám Mistři ovlivňování.
Fishi Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Akorát jsem dočet "Legendary stanley cup stories" od Briana MCfarlanea a všem co se zajímaj o nhl můžu jen doporučit. OT: kdyby měl někdo případně jiné knížky od něj, tak dle titulu bych měl zájem, piště do SZ
Trojan Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Můj top, není to po podle oblíbenosti: Saroyan: Tracyho tygrTolkien: celá tvorbaPratchett: celá tvorbaKlosterman: Ze světa lesních samot (kdo ví proč jsem byl z téhle knížky asi 3 dny nějakej špatnej)Sienkiewicz (Potopa, Křižáci, Ohněm a mečem...)...Pospíchal: Technické kreslení ( z donucení, bohužel se k tomu semestr co semestr vracím) Není to všechno, na hodně věcí jsem zapoměl, některé si ani nepamatuju (když přečtu knihu najednou, do půl roku nevím, co v ní bylo - Sienkiewicze můžu číst dokola )...Dřív jsem četl pořád, teď už jen tak když je chuť, většinou známé věci.
Pavel K. Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Už podruhé, po nějaké době. Kouzelné dobrodružství (Le Grand Meaulnes) - Alain-Fournier. Nechápu nejraději čtu sci-fi, horory, krimi, válečný, katastrofický romány ale tahle romantika mě něčím prostě dostala. Asi s věkem měknu
hrb Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Jonas Jonasson - Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Upraveno 4. června 2013 uživatelem hrb
SCIFI Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Jonas Jonasson - Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizelJaky to je? Mam to uz pul roku ale jeste sem se k tomu nedostal ale kazdy kolem me to chvali. Jinak ja docetl cesky Mondschein od Bolfa a super apokalipticky roman. Upraveno 4. června 2013 uživatelem SCIFI
hrb Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Jaky to je? Mam to uz pul roku ale jeste sem se k tomu nedostal ale kazdy kolem me to chvali. Jinak ja docetl cesky Mondschein od Bolfa a super apokalipticky roman.Je to takový příjemný na odreagování, trošičku přitažený za vlasy (už vím jak to bylo doopravdy s výrobou atomovky ). Fakt výborná oddechovka.
Ondrej71 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Dnes začínám s životopisem Steva Jobse
Návštěvník Matiniela Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Haruki Murakami - Norské dřevo, Afterdark, Na jih od hranic, na západ od slunce. Vše doporučuji, ten autor se čte výborně.
sashator Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Za poslední dobu jsem stihl asi 3 první díla od Jo Nesba- celkem příjemné čtení, nic co by ale vybočovalo....a teď čtu moji oblíbenou Tanu Frenchovou- Na Věrnosti
patprom Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Karel Štorkán - Golem. Příběh z období rudolfínské Prahy. Strhující četba, doporučuji.
vanderB. Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Soustroví Gulag...nejhorší je, že si to nazapamatuju, a tak nemůžu jednoho svýho kamaráda poučit, že Lenin byl stejný, ne-li větší prase, než Stalin (počet mrtvých v určitém časovém úseku), a ne žádnej idealista, kterej umřel mlád a nepochopen....grrr
schrapnel Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 (upraveno) V dnešnej dobe, ked jedna kniha stojí menej ako dva lístky do kina som si včera kúpil toto:a už som v polke http://www.martinus.sk/?uItem=149355 Upraveno 8. června 2013 uživatelem schrapnel
Chobot Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Aktuálně Derren Brown - Magie a manipulace mysli. Moc poučný čtení. Doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se