Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

!!!!! Jsem právě našel ve sklepě opravdový skvost: Insight Outlook :clap: Když mě ještě zajímaly jako mladistvého drogy, tak jsem začal pátrat s kamarádem z Bázlu po objevitely LSD, Dr. Albertovy Hofmannovy, no a tenkrát jsme chlapíka objevily, zajeli na náštěvku, prošli se po lese a pokecali" Obdržel jsem tuto knihu, kterou jsem odložil, dnes našel a začal číst. Zatím tedy nechápu vůbec nic, ale kniha má pro mě obrovskou hodnotu :punk:

post-364-0-42776300-1368908506_thumb.jpg

post-364-0-70939100-1368908522_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Akorát jsem dočet "Legendary stanley cup stories" od Briana MCfarlanea a všem co se zajímaj o nhl můžu jen doporučit.

OT: kdyby měl někdo případně jiné knížky od něj, tak dle titulu bych měl zájem, piště do SZ

Odesláno

Můj top, není to po podle oblíbenosti:

Saroyan: Tracyho tygr

Tolkien: celá tvorba

Pratchett: celá tvorba

Klosterman: Ze světa lesních samot (kdo ví proč jsem byl z téhle knížky asi 3 dny nějakej špatnej)

Sienkiewicz (Potopa, Křižáci, Ohněm a mečem...)

.

.

.

Pospíchal: Technické kreslení :D ( z donucení, bohužel se k tomu semestr co semestr vracím) :D

Není to všechno, na hodně věcí jsem zapoměl, některé si ani nepamatuju (když přečtu knihu najednou, do půl roku nevím, co v ní bylo - Sienkiewicze můžu číst dokola :D)...

Dřív jsem četl pořád, teď už jen tak když je chuť, většinou známé věci.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Už podruhé, po nějaké době.  Kouzelné dobrodružství (Le Grand Meaulnes) - Alain-Fournier. Nechápu nejraději čtu sci-fi, horory, krimi, válečný, katastrofický romány ale tahle romantika mě něčím prostě dostala. Asi s věkem měknu  :baby:

Odesláno (upraveno)

Jonas Jonasson - Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

Jaky to je? Mam to uz pul roku ale jeste sem se k tomu nedostal ale kazdy kolem me to chvali.

Jinak ja docetl cesky Mondschein od Bolfa a super apokalipticky roman.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Jaky to je? Mam to uz pul roku ale jeste sem se k tomu nedostal ale kazdy kolem me to chvali.

Jinak ja docetl cesky Mondschein od Bolfa a super apokalipticky roman.

Je to takový příjemný na odreagování, trošičku přitažený za vlasy (už vím jak to bylo doopravdy s výrobou atomovky :) ). Fakt výborná oddechovka.

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Haruki Murakami - Norské dřevo, Afterdark, Na jih od hranic, na západ od slunce. Vše doporučuji, ten autor se čte výborně.

Odesláno

Soustroví Gulag...nejhorší je, že si to nazapamatuju, a tak nemůžu jednoho svýho kamaráda poučit, že Lenin byl stejný, ne-li větší prase, než Stalin (počet mrtvých v určitém časovém úseku), a ne žádnej idealista, kterej umřel mlád a nepochopen....grrr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...