Pavel K. Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Tak jsem dočetl perfektní knížku "Strach v hrsti prachu / Fear in a Handful of Dust" od Johna Ivese. http://www.databazeknih.cz/knihy/strach-v-hrsti-prachu-8317 Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Umberto ECO: Foulcaltovo kyvadlo. Nejlepší román co kdy Eco napsal!!! Tak z této knížky jsem dal asi 30 stránek a pak už jsem nemohl. Odsouvám na později (asi do důchodu).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 František Novotný: Křižník Thor. Námořnický román z nedaleké a taky hodně neveselé budoucnosti. Píše se rok 2039, USA zkrachovaly, Čína ekonomicky i vojensky drtí západní svět, obsazuje Blízký východ, hlavní zdroje ropy. Do vod Indického oceánu, na trasy čínských tankerů vyplouvá korzárský křižník Thor s posádkou která už nemá co ztratit.Autor, známý český spisovatel sci-fi a fantasy, námořní jachtař, se proslavil hlavně fantasy cyklem o Valhale. To taky doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Teď jsem přečetl Paganiniho smlouvu. Těch 500 stránek mi zabralo necelé dva dny (čistého času určitě ne víc jak 6 hodin) a musím říct že to stálo za to. Doporučuju pro toho, kdo to ještě nečetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Teď jsem přečetl Paganiniho smlouvu. Těch 500 stránek mi zabralo necelé dva dny (čistého času určitě ne víc jak 6 hodin) a musím říct že to stálo za to. Doporučuju pro toho, kdo to ještě nečetl tak ještě svědkyně ohně a hypnotizéra a máš to komplet. všechny tři jsou fakt dobrý. těším se na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 (upraveno) tak ještě svědkyně ohně a hypnotizéra a máš to komplet. všechny tři jsou fakt dobrý. těším se na dalšíJakmile vrátim Paganiniho smlouvu do knihovny tak se poohlédnu po těchto edit: tak už jsou rezervovány obě Upraveno 12. dubna 2013 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 paganiniho smlouva ok, hypnotizér ok, svědkyni ohně zatím nemám , teď čtu atlas mraků, nejdřív knížka potom film, ať se mi to nekurví, a pak svědectví od Kinga, ten je teď pro mě úplně nej, od začátku roku jsem dal To, Pod kopulí každá po 1000 stránkách a boží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 paganiniho smlouva ok, hypnotizér ok, svědkyni ohně zatím nemám , teď čtu atlas mraků, nejdřív knížka potom film, ať se mi to nekurví, a pak svědectví od Kinga, ten je teď pro mě úplně nej, od začátku roku jsem dal To, Pod kopulí každá po 1000 stránkách a boží...kinga jsem nikdy nečetl ale koupil jsem si pod kopulí a dalas ale ještě jsem se k tomu nedostal. to znám jen z filmu a svědectví neznám. až dočtu dalas s kopulí tak ti napíšu co poradíš dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 mam kdyztak vsechny Kingy - je dobry zacit jeho prvnim obdobi - Carrie, Cujo, To, Mysery, Svedectvi, Hrbitov Zviratek............pak doporucuju Shawsank a Zelenou míly.........a potom prejit na jeho Temnou vez a dal........je to nejlepsi autor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 asi tak jak říká Frantik, jenom já jdu opět proti proudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 asi tak jak říká Frantik, jenom já jdu opět proti proudu... Hele klidne muzes, to je v pohode............ale objektivne ty posledni knihy od Kinga proste neprekonaji to, co psal v minulosti. Pod Kupoli ted hltam a je to parada, ale u TO jsem sral strachy a u Svedectvi jsem zive videl, jak chodim po prazdne zemi bez lidi..............jo a Hrbitova zviratek jsem se bal naseho kocoura :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 hlavně bych u Kinga potřeboval dovolenou, hltáš ho do 3h rána a pak jsi zvadlý celý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Dost dobrý jsou detektivky s Harry Holem z Osloskýho oddělení vražd od Jo Nesb?.Pecka, přelítl jsem je všechny, které vyšly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Podruhé během tři měsíců Poslední noc na klikate řece - John Irving. Doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shollochov Odesláno 13. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2013 Za poslední rok z přečtených: Michal Viewegh - Mafie v Praze (super, pohlcující, ve tři ráno se přemlouváte přestat)Michal Viewegh - Mráz přichází z hradu (rádoby drsnější zápletka, ale jinak klasický problém druhých dílů, násilné, násilné, násilné, přitažené za vlasy)Tim Hodgkinson - Jak být líný (klasická populární "psychologie")Tim Hodgkinson - Líný rodič (Super pohled na výchovu dětí. V podstatě jsme zjistili, že to dělámě vlastně správně, když se s nima nepářeme)Tim Hodgkinson - Staré dobré časy (Zábavný pokec o tom, že je dobře, když místo dřiny v práci dřeme radši doma na zahradě)Embéčkem až na konec světa - autora si nepamatuju, velice zábavný a čtivý čestopis Z nedočtených: Alexandr Solženicin - Souostroví Gulag (Úžasně zajímavé téma, ale tu roztahanou formu jsem nedal. Přečteno sto stran. Odsouvám na důchod)Jack London - Martin Eden (Zase problém s roztahaností. Když na osm stránek popisuje, jak měla hebkou pleť, tak na to nemám. Přečteno padesát stran)Alan Gurney - Závod o bílý kontinent (právě čtu, vypadá to dobře. Dobývání jižního pólu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Nechal jsem se ovlivnit reklamou a sáhnul po Prázdným místu... Jsem zhruba ve třetině a zatim je to dost čtivý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Já dal na doporučení a včera jsem si vyzvedl Lars Kepler - Hypnotizér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 ...taky jsem dnes pořídil komiksový vydání Mužů, kteří nenávidí ženy. Vyšlo zhruba před tejdnem. Pro toho, kdo rád Larssona povinnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 (upraveno) ...taky jsem dnes pořídil komiksový vydání Mužů, kteří nenávidí ženy. Vyšlo zhruba před tejdnem. Pro toho, kdo rád Larssona povinnost vyšlo to česky? dej pls pár náhledů. já dostal nedávno můj první komix habibi a je to pecka. krásný kresby. nechápu že se stím někdo maloval Upraveno 24. dubna 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 (upraveno) SCIFI: jasně, česky... teď už bych prd vyfotil, ale něco málo je na gůglu... https://www.google.cz/search?q=Mu%C5%BEi,+kte%C5%99%C3%AD+nen%C3%A1vid%C3%AD+%C5%BEeny+komiks&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qyV4UfjyDYfOtQbAyoCgCA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1264&bih=681 edit: je to zatim 1. část; podle toho, kde tenhle díl komiksu končí tipuju, že budou dvě... Upraveno 24. dubna 2013 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se