Pospa2006 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Nedávno dotčen Marco od olsena, ten nikdy nezklame.pak Dítě číslo 44, tam pro me bylo nejvíc zajímavé popis sovětských reálií , konec spíše zklamaní. Ted rozecteno Department 19 a nějaké příběhy s matthew hopem, tak jsem zvědavej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Gandalfe, proč to teda cteš?Já jak se nechytnu hned na začátku knihy, tak to rychle zabalím. Jinak momentálně čtu Mechanický pomeranč.Psal, jsem že "z bídy" momentálně jsem neměl po čem sáhnout. Jinak tyhle "detektivní romány" odkládám po pár stránkách. Některé, podle jména spisovatele, hned vyřazuju. Ony to pro mně v podstatě vybírají dámy z místní knihovny /novinky/. Dost dlouho trvalo, než jsem je přesvědčil aby mi nedávaly detektivky od autorek, na těch severskejch opatrně pracuju /mně to připadá jako by tam přišli na to, že je snazší psát, než lovit tresky, nebo losy/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 I zensky to umej :-) Precetl jsem loni o dovolenych celou serii od tehle pani http://www.databazeknih.cz/autori/camilla-lackberg-11804 a hltal jsem jednu za druhou. Jako oddechova cetba vynikajici. Ale pozor, je treba to cist postupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 I zensky to umej :-) Precetl jsem loni o dovolenych celou serii od tehle pani http://www.databazeknih.cz/autori/camilla-lackberg-11804 a hltal jsem jednu za druhou. Jako oddechova cetba vynikajici. Ale pozor, je treba to cist postupne.Jsem plný předsudků - ženská a navíc Švédka. To bude samý patlání v citech ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Jsem plný předsudků - ženská a navíc Švédka. To bude samý patlání v citech ......No nevim, clovece. Prvni kniha je o decentni vrazdicce, ale pak uz jsou tam mordy jako remen. A city studeny jako svedska zima :-) Upraveno 9. června 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Hlava XXIIMoje druhá nejoblíbenější knížka. Číslo jedna je Bůh ví, taky od Hellera - jestlis to nečet, nemohu dostatečně doporučit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Možná někdo nečetl a má rád černý humor a kupu mrtvých Dejte si něco od Kulhánka a Žambocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 A kdo ho zná třeba něco doporučí co je podobné a má říz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Moje druhá nejoblíbenější knížka. Číslo jedna je Bůh ví, taky od Hellera - jestlis to nečet, nemohu dostatečně doporučit:)To neznám, ale vyzkousim na tvé doporučení Dneska jsem si jeste půjčil 3 díl 1Q84 tak Heller chvili počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 ctu ted Martina Edena od J. Londona a opravdu me to bavi, vsem vrele doporucuji. bohuzel jsem uz skoro u konce a v blizke budoucnosti je v planu dovolena. doporuci nekdo neco z "klasictejsi" literatury? Diky, F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Uplne klasická literatura to neni, ale treba od Jacka Londona Tulák po hvězdách je výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 ctu ted Martina Edena od J. Londona a opravdu me to bavi, vsem vrele doporucuji. bohuzel jsem uz skoro u konce a v blizke budoucnosti je v planu dovolena. doporuci nekdo neco z "klasictejsi" literatury? Diky, F.Charles Dickens. Občas překvapivě svěží a vtipné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 "Druhý věk strojů"Zatím jsem si to jen koupil, ale recenze to vychvalují do nebes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Dočetl jsem Šestý zánik od Jamese Rollinse /trochu ten děj ohýbá/ a začal Pohřebiště obětí od Johna Sandforda - dobrý.edit.: někdo mi ukradl písmenko Upraveno 17. června 2015 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Doporucuji Kroniku kralovraha: Jmeno vetru od Rothfusse. Prvnich 50 stran mraziva NUDA ktera Vas jemne ukoleba a pak vypukne peklo... Asi jedna z nejlepsich knih co jsem kdy cetl (a to mam nacteno hodne pres tis. knih). V podstate zivotni zazitek ... fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Jo, četl jsem. Fakt skvělý čtení. Má to ale jednu chybu, není ještě dopsanej třetí díl, takže na závěr si ještě počkáme. Jak já tohle nesnáším. Proč to nenapíšou hned najednou? Rothfuss vytvořil skvělý, vymakaný, fantastický (středověký?) svět, ve kterém nechybí mystika, úklady, boj o moc, napětí, zvraty, no prostě vše, co má mít správné fantasy. Pro mě jako milovníka tohoto žánru absolutně největší překvapení za posledních několik let. Druhý díl " Strach moudrého muže" zápletku ještě rozvíjí. Kdybych měl tuto ságu k něčemu přirovnat, tak lehce k Sapkowskimu a jeho skvělému Zaklínači. Sorry Farky, že jsem se ti nacpal do vlákna. edit.: Tak už snad třetí díl taky vyšel, tak se mám na co těšit. Upraveno 17. června 2015 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Jestli myslis hudbu ticha tak by to nemel byt klasicky dil... spis takova odbocka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Dočetl jsem posledního Harryho Holea - Policie. Moc fajn čtení, další v pořadí je Kepler - Stalker a zrovna vyšel další Nesbo - Krev na sněhu, což je nová řada.Vím, jsem úchylný Skandinávec Upraveno 17. června 2015 uživatelem TomCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Jestli myslis hudbu ticha tak by to nemel byt klasicky dil... spis takova odbocka..Aháá :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Právě jsem začal číst Černou labuť od N. Taleba a z krásné literatury čtu Zdroj od A. Rand (už vyšlo v překladu i její dílo Atlas shrugged, považované za "kapitalistickou bibli"). Znáte někdo, případně jak hodnotíte? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se