Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Gandalfe, proč to teda cteš?

Já jak se nechytnu hned na začátku knihy, tak to rychle zabalím.

Jinak momentálně čtu Mechanický pomeranč.

Psal, jsem že "z bídy" momentálně jsem neměl po čem sáhnout. Jinak tyhle "detektivní romány" odkládám po pár stránkách. Některé, podle jména spisovatele, hned vyřazuju. Ony to pro mně v podstatě vybírají dámy z místní knihovny /novinky/. Dost dlouho trvalo, než jsem je přesvědčil aby mi nedávaly detektivky od autorek, na těch severskejch opatrně pracuju /mně to připadá jako by tam přišli na to, že je snazší psát, než lovit tresky, nebo losy/.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I zensky to umej :-) Precetl jsem loni o dovolenych celou serii od tehle pani http://www.databazeknih.cz/autori/camilla-lackberg-11804 a hltal jsem jednu za druhou. Jako oddechova cetba vynikajici. Ale pozor, je treba to cist postupne.

Jsem plný předsudků - ženská a navíc Švédka. To bude samý patlání v citech ......

Odkaz ke komentáři

Jsem plný předsudků - ženská a navíc Švédka. To bude samý patlání v citech ......

No nevim, clovece. Prvni kniha je o decentni vrazdicce, ale pak uz jsou tam mordy jako remen. A city studeny jako svedska zima :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Moje druhá nejoblíbenější knížka. Číslo jedna je Bůh ví, taky od Hellera - jestlis to nečet, nemohu dostatečně doporučit:)

To neznám, ale vyzkousim na tvé doporučení :)

Dneska jsem si jeste půjčil 3 díl 1Q84 tak Heller chvili počká

Odkaz ke komentáři

Doporucuji Kroniku kralovraha: Jmeno vetru od Rothfusse. Prvnich 50 stran mraziva NUDA ktera Vas jemne ukoleba a pak vypukne peklo... Asi jedna z nejlepsich knih co jsem kdy cetl (a to mam nacteno hodne pres tis. knih). V podstate zivotni zazitek ... fakt.

Odkaz ke komentáři

Jo, četl jsem. Fakt skvělý čtení. Má to ale jednu chybu, není ještě dopsanej třetí díl, takže na závěr si ještě počkáme. Jak já tohle nesnáším. Proč to nenapíšou hned najednou? Rothfuss vytvořil skvělý, vymakaný, fantastický (středověký?) svět, ve kterém nechybí mystika, úklady, boj o moc, napětí, zvraty, no prostě vše, co má mít správné fantasy. Pro mě jako milovníka tohoto žánru absolutně největší překvapení za posledních několik let. Druhý díl " Strach moudrého muže" zápletku ještě rozvíjí. Kdybych měl tuto ságu k něčemu přirovnat, tak lehce k Sapkowskimu a jeho skvělému Zaklínači. 

Sorry Farky, že jsem se ti nacpal do vlákna.

edit.: Tak už snad třetí díl taky vyšel, tak se mám na co těšit.

Upraveno uživatelem habadej
Odkaz ke komentáři

Dočetl jsem posledního Harryho Holea - Policie. Moc fajn čtení, další v pořadí je Kepler - Stalker a zrovna vyšel další Nesbo - Krev na sněhu, což je nová řada.

Vím, jsem úchylný Skandinávec :)

Upraveno uživatelem TomCZ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...