Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Mistr vypravec vydal vlastni zivotopis. Frederick Forsyth Vypravec. Jsem na 30.strane a ctu to jednim dechem, jako obvykle.

Odesláno

Mám za sebou první díl Folletovy trilogie Století - Pád Titánů. Nemám moc rád historický romány, ale tohle je pecka. Doporučuje 1/1 lefty.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Přečteno Lars Kepler - Playground. Je to něco zcela jiného než předchozí knihy s komisařem Linou, ale já to přečetl na dovolené "jedním dechem", protože mě to připomnělo knihu z mládí od Jacka Londona - Tulák po hvězdách, která mě moc bavila

Odesláno

Traveller: Nevím, jestli jsme přátelé, ale můžeš mi napsat do zpráv e-mail na Tebe. Obě knihy mám v .doc, tj. jednoduše do .txt převoditelné...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Právě jsem dočetl knížku Vyděrač od Felixe Francise /syn Dicka F./. Nejprve se mi do toho nechtělo, ale nelituju - knížka má spád, je čtivá, ani těch citů tam není tolik, ale happy end nechybí :-)

Odesláno

doporučuji klasiku : Forsyth, Bernard Minier - Mráz,Kruh,Tma a jedním dechem jsem přečetl - Já poutník

Prave ctu TMA, Kruh a Mraz sem cetl minule 2 tydny.. dobre se to cte :-) Predtim sem precertl vse od Larse Keplera (komisar Lina).

Odesláno

Konecne jsem sehnal do kindla knizku Rudy Kapitan,od Dominika Dana.Detektivka z komousske doby,kdy se lamal rezim,cte se to perfektne.Doporucuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...