prischera Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 3x vintage Zrno k Oris divers 65, nějak nevím, který dřív nosit, tak jsem pro jistotu objednal další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Zrno na Sinnech... Upraveno 9. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 zkus si přišít rámek okolo boty ono tě to rychle přejde :-DJa bych to pro vetsinu z nas preformuloval: "zkus si prisit knoflik...a neprisit si prsty" Oto parada! Jeden by skoro dostal chut, zacit nosit oblek. Aby uzil krasny boty. Ta vintage penezenka vyse, s tim prositym stredem, "vyhrezlym" dopredu...jak se to zavira? To bude chtit asi peknych par hodin na zadku, aby drzela zavrena i na stole, ne? Ale velmi zajimavy napad! Hodne se mi to libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Ten sev ve predu prave umoznuje snadnejsi zavreni. A za jednu cestu sockou do kolbenky to budes mit natvarovany . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Pekne, moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Jeden setík opasku a pouzdra na karty a vizitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Toto je velmi pekne!Tie farbicky su super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 A něco málo řemenového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 To je velká paráda, hlavně ten set má krásné barvy, sakra ty lákáš do jámy lvové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 (upraveno) Teda, pane Zrno, smekám před Vámi...! Můj děda z máminy strany byl koníčkem švec a můj táta prapůvodem jemnej mechanik, z obou stran tedy vztah a předpoklad k čisté a trpělivé ruční práci. Možná tam jsou počátky mé úcty ke všemu, co se dá lidskýma rukama vpodstatě z ho*na (omlouvám se za ten výraz, ale nic trefnějšího mě nenapadlo...) udělat, vytvořit. Škoda jen, že takových a podobných (jako Vy) lidí bude čím dál míň a řemeslo obecně už se dotklo svého, sice zlatého, ale dna... Upraveno 14. března 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petrán Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Ten set je nádhernej,ta kombinace modrá oranž...pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 kuwa jen přemýšlím k čemu ten modrý řemen bude pasovat, je úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Ja mam uplne chut si poridit modry oblek. Fantasticke Oto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Není hnědá jako hnědá. Tentokráte peněženka na 12 karet s mincovkou a dva sloty pro bankovky s venkovní vrstvou s krásnou strukturou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Pěkná. Kolik stojí takovej kousek? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Ta je sakra podařená ta peněženka! Úplně tady vždycky ty fotky hltám. Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Krasny to mas Oto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak tuhle si u tebe jednou nechám udělat. Nosím už deset let přesně takovou, jen otvírání na výšku. Teď mám? ve službě druhou stejnou, až padne ta, tak jdu za tebou. Třetí už nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak tuhle si u tebe jednou nechám udělat. Nosím už deset let přesně takovou, jen otvírání na výšku. Teď mám? ve službě druhou stejnou, až padne ta, tak jdu za tebou. Třetí už nemám.Mám to naprosto stejně včetně "druhou a na výšku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 :-) No, ale asi bych tě zkusil ukecat spíše na kopii, nebo variací na dané téma. Ta současná to ma vymyšlené tak, že nehrozí vypadnutí karet. Vnitřní karetní "stránka" se otevírá nahoru, takže karty ze dvou oddílů nemůžou vypadnout protože se vytahují směrem do hřbetu "zavřené knihy" a třetí oddíl, který je na povrchu když a je stránka zavřená má přes sebe pásek na cvok. Zítra nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se