Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Náš druhý obchod proběhl dle domluvy v pohodě a shodou okolností osobně, děkuji Jindro i za to, že se to tak podařilo a já se znovu shledal se svými nej hodinkami. Takže za mě vše OK a doporučení pro ostatní kolegy.   

Upraveno uživatelem milomac
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Před časem jsme s Jindrou realizovali další obchod, který proběhl stejně rychle, jako naše předchozí transakce.

• Po roku...
Odesláno

Od Jindry jsem kupoval Omegy PO 8500, obchod proběhl na jedničku, férová domluva, příjemné vystupování a o všech "kosmetických neduzích" informoval předem s tím, že při osobním setkání hodinky vypadaly ještě lépe. Fajn pokec a taky malé plus za doporučení restaurace. Díky a určitě doporučuji

• po měsících...
Odesláno

Další setkání v době pandemie... s Jindrou co jsme si domluvili, to platilo... jednalo se o výměnu a myslím, že ve mně ten příjemný pocit z obchodu zůstane ještě dlouhou dobu. Děkuji!!

• po měsících...
Odesláno

Obchod sice nehodinkového charakteru, ale díky skvělé komunikaci a přístupu šlapal lépe jak kdejaký COSC stroj.

Myslím si, že nebudu přehánět, když řeknu, že se jednalo o velký nadstandard.

Doufám, že se ještě někdy potkáme. Díky.

Odesláno

Od Jindry jsem kupoval jeho Breitlingy. Vzhledem k dnešní divné době náš obchod proběhl na dálku. O to víc jsem ocenil bezproblémové - doslova gentlemanské jednání a skvělou komunikaci. Ještě jednou díky a velké doporučení ostatním.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Perfektní domluva, vzhledem ke vzdálenému přístupu jsem dostal ještě extra porci fotek abych se mohl správně rozhodnout:) Po platbě bleskové doručení, stav a popis perfektně seděl. Doporučuji a Díky!

Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk

• po měsících...
Odesláno

Velice solidní jednání a domluva od prvního oťukávání, přes kouknutí až po vyzvednutí . Doporučuji!!!

Odesláno

Tak jsme realizovali složitější obchod, kdy mi Jindra i ochotně pomohl. Za to mu patří velký dík a jinak vše proběhlo na 1*. Děkuji a rozhodně doporučuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...