bohush Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Jako všichni přede mnou, tak i já chválím, všechno proběhlo v rychle a dle domluvy, díky.
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Rychle,strucne,spolehlive... 1*
milomac Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Odesláno 26. května 2018 (upraveno) Náš druhý obchod proběhl dle domluvy v pohodě a shodou okolností osobně, děkuji Jindro i za to, že se to tak podařilo a já se znovu shledal se svými nej hodinkami. Takže za mě vše OK a doporučení pro ostatní kolegy. Upraveno 26. května 2018 uživatelem milomac
jvecer Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Odesláno 13. července 2018 Rychle jsme se domluvili a setkání proběhlo na první dobrou ... za mě velká spokojenost. Jindru můžu jen doporučit.
ggrand Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Napsal, zaplatil, poděkoval. Tak si představuju prodej. Díky za obchod. Doporučuju.
zswolf Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Perfektní a rychlý obchod, doporučuji!
RavenCZ Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Super prodejce/člověk -doporučuji!K hodinkám mi dodal i bezvadný zážitek
mazzi Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Před časem jsme s Jindrou realizovali další obchod, který proběhl stejně rychle, jako naše předchozí transakce.
semi001 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Ukázkový obchod , vše na jedničku jak řekl, taky bylo - což už není běžná praxe dnes!!! Děkuji
Garminak Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Bezproblémový obchod, rychlá domluva, doporučuji
JakubC Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2020 Od Jindry jsem kupoval Omegy PO 8500, obchod proběhl na jedničku, férová domluva, příjemné vystupování a o všech "kosmetických neduzích" informoval předem s tím, že při osobním setkání hodinky vypadaly ještě lépe. Fajn pokec a taky malé plus za doporučení restaurace. Díky a určitě doporučuji
Andrew Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Odesláno 10. května 2020 Další setkání v době pandemie... s Jindrou co jsme si domluvili, to platilo... jednalo se o výměnu a myslím, že ve mně ten příjemný pocit z obchodu zůstane ještě dlouhou dobu. Děkuji!!
stenly04 Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Odesláno 11. května 2020 Rychlá domluva, komunikace, platba. Můžu jen doporučit.
Milog Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Odesláno 13. února 2021 Obchod sice nehodinkového charakteru, ale díky skvělé komunikaci a přístupu šlapal lépe jak kdejaký COSC stroj. Myslím si, že nebudu přehánět, když řeknu, že se jednalo o velký nadstandard. Doufám, že se ještě někdy potkáme. Díky.
Tomash. Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Odesláno 14. února 2021 Od Jindry jsem kupoval jeho Breitlingy. Vzhledem k dnešní divné době náš obchod proběhl na dálku. O to víc jsem ocenil bezproblémové - doslova gentlemanské jednání a skvělou komunikaci. Ještě jednou díky a velké doporučení ostatním.
Čajíček Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2021 Solidní a rychlé jednání. Tak to má být. Perfektní obchod.
xmikes Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Odesláno 29. června 2021 Perfektní domluva, vzhledem ke vzdálenému přístupu jsem dostal ještě extra porci fotek abych se mohl správně rozhodnout:) Po platbě bleskové doručení, stav a popis perfektně seděl. Doporučuji a Díky! Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk
cubic Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Velice solidní jednání a domluva od prvního oťukávání, přes kouknutí až po vyzvednutí . Doporučuji!!!
Sphinxx Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Odesláno 8. února 2022 Tak jsme realizovali složitější obchod, kdy mi Jindra i ochotně pomohl. Za to mu patří velký dík a jinak vše proběhlo na 1*. Děkuji a rozhodně doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se