xlaque Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Možno vam pripadam na moj vek dosť naivny,ked stale spominam JLC,ale ja by som važne radšej nosil cely život nejake Tissoty a potom až kupil značku s najväčšim technickym pokrokom,aj keby som musel na ne šetriť do 70
klobadysek Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 (upraveno) Možno vam pripadam na moj vek dosť naivny,ked stale spominam JLC,ale ja by som važne radšej nosil cely život nejake Tissoty a potom až kupil značku s najväčšim technickym pokrokom,aj keby som musel na ne šetriť do 70 JLC je taky moje modla, ale co takhle se k nim dopracovat, aby clovek dokazal ocenit tu dokonalost? Ja zacal u Tissotu, ted Omega, doufam ze za nejaky rok az budu mit z krku ten barak, budu tem Reverso zase trochu bliz... Jinak z tahle dvojka taky neni moje kafe Upraveno 17. července 2007 uživatelem klobadysek
Děda Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 když nejde mít obojí tak dám přednost Panerai
uns Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Aj napriek tomu, že mi je oveľa bližšia značka IWC ako Panerai, dal by som prednosť Panerai. Tie IWC majú podľa mňa hrozný design. Pripadajú mi ako keby ešte neboli dokončené...
B.F.G. Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Ať koukám jak koukám, Kasper se k tomu vlastně ještě vůbec nevyjádřil. Třeba už je jeho názor někde úplně jinde.
baza Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Možno vam pripadam na moj vek dosť naivny,ked stale spominam JLC,ale ja by som važne radšej nosil cely život nejake Tissoty a potom až kupil značku s najväčšim technickym pokrokom,aj keby som musel na ne šetriť do 70 promiň, ale to je největší pitomost, kterou jsem tu poslední dobou četl přesto ti přeji, aby si se 70 dožil
xlaque Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Beriem to ako nazor,ale nechapem,čo je "pitomost" na tom,že mam sen
frista Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Ať koukám jak koukám, Kasper se k tomu vlastně ještě vůbec nevyjádřil. Třeba už je jeho názor někde úplně jinde. Rekl bych ze to bylo ze strany kaspera klasicke zahajeni diskuse o nicem...jen proste vystrelil a my se chytli. On si je stejne nekoupi a mozna na ne vubec ani nema. Konec koncu vybral si fakt ony nebe a dudy a pri vyberu spis clovek vaha mezi necim co je blizke, nez odlisne, ne? To jen tak dialekticky Ale kdyz nas to tak bavi....
ramon Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Tie IWC Ingenieur poniektorí považujú za najlepšie hodinky na zemeguli. Osobne s tým môžem súhlasiť. Keby platilo: jeden človek - jedny hodinky, dostali by prednosť.No já myslím že to jsou takové normální dobré hodinky, slušný strojek, osobitý design, nic víc, nic míň. Takových se na zeměkouli určitě najde spousta. Jak tu někdo uvedl, řekl bych že např. ty AP Royal Oak jsou designově řešené mnohem lépe. Jen bych rád věděl jestli ten kalibr od Alberta Pellanta nespočívá zase jen nějakém tunění Ety. Asi nejsem daleko od pravdy, že?
l3stat Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 no já jednoznačně penerai iwc v těchto conovích kategorii mě příjdou hrozně moc předražený na to jaký mejí stroj jestli se nemýlím doufám
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 A já zase ULYSSE NARDIN Royal Blue Tourbillon
railmaster Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 (upraveno) No já myslím že to jsou takové normální dobré hodinky, slušný strojek, osobitý design, nic víc, nic míň. Takových se na zeměkouli určitě najde spousta. Jak tu někdo uvedl, řekl bych že např. ty AP Royal Oak jsou designově řešené mnohem lépe. Jen bych rád věděl jestli ten kalibr od Alberta Pellanta nespočívá zase jen nějakém tunění Ety. Asi nejsem daleko od pravdy, že? Máš pravdu. Nazdávam sa, že to bol cieľ IWC, vyrobiť presné, mimoriadne odolné, nenápadné hodinky s dlhou rezervou chodu. Nič viac, nič menej. Ten Pellation stojí za povšimnutie a pochybujem o nejakom tunení. Jednoducho - poriadne hodinky pre poriadneho chlapa. Viem si ich predstaviť u technika v atómke, stavbyvedúceho priehrady, alebo geodeta vytyčujúceho diaľnicu džungľou. Ekológovia, Zelení a Greenpeace prepáčte. Upraveno 19. července 2007 uživatelem railmaster
Mike. Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 A já zase ULYSSE NARDIN Royal Blue Tourbillon Libi se mi, ale ty rucky jsou nejake "obtloustle".
ramon Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Libi se mi, ale ty rucky jsou nejake "obtloustle".K orientačnímu zjištění kolik je hodin
Onisan Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Přestože jsem fanoušek IWC tak tady bych zvolil Panerai Ingenieur pro mně designově nějak není dostatečně IWC
railmaster Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Handicap pre IWC Ingenieur môže byť aj cena. Za cenu klasického trojručkového modelu by sa napr. dali kúpiť bezmála dva chronografy Breitling.
uns Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 A já zase ULYSSE NARDIN Royal Blue Tourbillon Dobrá voľba. Ja tiež snívam o ulysse nardin. Páči sa mi od nich viacero modelov...
Ondraj Odesláno 21. července 2007 Nahlásit Odesláno 21. července 2007 Taky se mi líbí, ale co jsem naživo viděl model Maxi Diver, tak ten mě bohužel nepřesvědčil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se