Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem již opět doma, hodinky přeleštěný. Děkuji všem organizátorům za skvělou akci s bohatou účastí a všem zúčastněným kolegům za super pokec a pokoukání :clap:

Odesláno
  V 29. 1. 2011 v 6:59, 'Martin J.' napsal:

Připojuji se k poděkování organizátorům. Bylo co jíst, bylo co pít a hlavně bylo na co koukat :smile_anim:

máš pravdu, hlavně ty dvě černovlásky u jednoho stolu mě velmi zaujaly :smile_anim:

jinak se připojuji k poděkování organizátorům, navíc bylo příjemné vidět že za těmi avatary a srandovními nicky se skrývají opravdoví lidé :rolleyes:

Odesláno
  V 29. 1. 2011 v 9:22, 'gas' napsal:

No ja nevim, sibir s ni cely vecer nasvicoval ty jeho modre bazmeky z pet flasek od iwc a howno, prej to bylo tou baterkou :D

Jezis von mel na sobě IWC?!?!?!? Tak to je velké zklamání Posted Image
Odesláno
  V 29. 1. 2011 v 9:29, 'Frantik' napsal:

Jezis von mel na sobě IWC?!?!?!? Tak to je velké zklamání Posted Image

To bylo v lepsim pripade, pak tam tahal jakesi barevne mrchy, ma to strojek asi od seika, na cifru napsany 100mile a delaj to prej nejaci sperkari, snad nejaky sopard nebo swarovski, ja uz nevim.

Odesláno
  V 29. 1. 2011 v 9:36, 'gas' napsal:

To bylo v lepsim pripade, pak tam tahal jakesi barevne mrchy, ma to strojek asi od seika, na cifru napsany 100mile a delaj to prej nejaci sperkari, snad nejaky sopard nebo swarovski, ja uz nevim.

tiez to malo nasadenu gumu a na cifru velke cislo, tusim 69 :)

jo, tie iwc, obavam sa ze by nesvietili ani po tomto.. len by bolo citit "takovy..hm, jakokdyby..horici PET lahvevole!".. :D

http://www.youtube.com/watch?v=TsV3-IvS8UA&feature=player_embedded

Odesláno (upraveno)

Super sraz! Těším se na další! Moc rád jsem Vás všechny poznal...

V 29. 1. 2011 v 9:21, 'Frantik' napsal:

Hodte sem nekdo fotky Sibiře ověšeného Rolexama, na to čekám celou dobu Posted Image

Mám nějaké fotky Sibirnaye u kufrů a pak jak leží na stole... A fotku jeho jednoho kufru. Kam to mám hodit?

Fotil to ještě pak jeden vlastník titanových JUNGHANS. Ten by mohl něco mít.

Upraveno uživatelem Paleolit

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...