Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No proč ne. Má tady vlastně ty Swatchky někdo? V týdnu jsem na ně koukal v Německu na letišti a uvažoval jestli ze zvědavosti za ně neutratit diety, ale pak se na to vykašlal. 

Odesláno

Taky jsem SISTEM 51 chtěl někdy vyzkoušet, ale z těch původních modelů bych si nevybral a z těch nových taky ne. Navíc půjde cena nejspíš nahoru, takže budu o tuto zkušenost s největší pravděpodobností připraven.

Odesláno

Mna sklamali. Cakal som, ze ten kaliber zasadia do kovoveho puzdra, ze predstavia par kusov v modelovej rade IRONY.

Tak to jsme dva. Přesně na to jsem čekal. Možná jsem jim měli napsat otevřený dopis.  :lamo:

Odesláno

a komu konkretne by konkurovali? Tissotu alebo certine? Osobne by som si priplatit cca 100chf za kovove puzdro. s cenou 250-350chf, stale sme na polovici ceny automatov od tissotu a certiny, nie? 

Odesláno (upraveno)

Swatchky jsou přece z plastu, bandi má recht - plast a barvy je jejich nejvlastnější identita. Dost si jich vážím právě proto, že na tom trvají. Swočky v nerezu a se safírem přece už nejsou swočky.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Mna sklamali. Cakal som, ze ten kaliber zasadia do kovoveho puzdra, ze predstavia par kusov v modelovej rade IRONY.

Nápodobne, ešte som nikdy žiadne nemal na ruke, ale je mi to veľmi sympatická značka, navyše zaujímavý swiss inhouse za smiešnu cenu. Keď som zbadal názov témy, potešil som sa, ale toto je sklamanie.

Že vraj Swatch zvykne v prípade závady swap-ovať celé hodinky...že vraj...hovorila mi to známa, čo predáva v obchode s "hodinkami" Storm, Lacoste atd.

Odesláno

Verze Crean na levo se mi celkem zamlouvá. Jedny Swatchky jsem dostal darem a vadí mi jen to hlasité tikání quartzu a atypické řemeny.

Moje   Swatch%20watch%20Black%20Globe_thm.JPG

Odesláno

Swatchky jsou přece z plastu, bandi má recht - plast a barvy je jejich nejvlastnější identita. Dost si jich vážím právě proto, že na tom trvají. Swočky v nerezu a se safírem přece už nejsou swočky.

Vidím to stejně.

Přesně tak.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Bylo by prima kdyby v řadě Sistem51 přibyl aspoň jeden nositelný ciferník - ale v článku není vůbec zmíněna, píšou o "základním modelu" za 50?, tj. klidně něco jako tohle...

220px-Swatch_Once_Again.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...