People Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 http://blog.xuite.net/swatch70216/twblog/300803942-1040109-2015+New+SISTEM+51+WatchesUz sa bude dat aj odcitat cas z nich.
xcmaniax Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 No proč ne. Má tady vlastně ty Swatchky někdo? V týdnu jsem na ně koukal v Německu na letišti a uvažoval jestli ze zvědavosti za ně neutratit diety, ale pak se na to vykašlal.
Marcus Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Taky jsem SISTEM 51 chtěl někdy vyzkoušet, ale z těch původních modelů bych si nevybral a z těch nových taky ne. Navíc půjde cena nejspíš nahoru, takže budu o tuto zkušenost s největší pravděpodobností připraven.
cigi Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Dneska nejlepší novinka !! Parádní rozvíjení sistému, zatím asi hledají, kam všude se pustit.
People Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Mna sklamali. Cakal som, ze ten kaliber zasadia do kovoveho puzdra, ze predstavia par kusov v modelovej rade IRONY.
Marcus Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Mna sklamali. Cakal som, ze ten kaliber zasadia do kovoveho puzdra, ze predstavia par kusov v modelovej rade IRONY. Tak to jsme dva. Přesně na to jsem čekal. Možná jsem jim měli napsat otevřený dopis.
bandicoot Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Swatch je primárně plast, takže to s tou simple myšlenkou Sistemy ladí. Max low cost. Nebudou přece konkurovat serióznějším modelům z portfolia Groupy.
People Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 a komu konkretne by konkurovali? Tissotu alebo certine? Osobne by som si priplatit cca 100chf za kovove puzdro. s cenou 250-350chf, stale sme na polovici ceny automatov od tissotu a certiny, nie?
cigi Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) Swatchky jsou přece z plastu, bandi má recht - plast a barvy je jejich nejvlastnější identita. Dost si jich vážím právě proto, že na tom trvají. Swočky v nerezu a se safírem přece už nejsou swočky. Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem cigi
tr0t3l Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Mna sklamali. Cakal som, ze ten kaliber zasadia do kovoveho puzdra, ze predstavia par kusov v modelovej rade IRONY. Nápodobne, ešte som nikdy žiadne nemal na ruke, ale je mi to veľmi sympatická značka, navyše zaujímavý swiss inhouse za smiešnu cenu. Keď som zbadal názov témy, potešil som sa, ale toto je sklamanie. Že vraj Swatch zvykne v prípade závady swap-ovať celé hodinky...že vraj...hovorila mi to známa, čo predáva v obchode s "hodinkami" Storm, Lacoste atd.
Liqid Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Verze Crean na levo se mi celkem zamlouvá. Jedny Swatchky jsem dostal darem a vadí mi jen to hlasité tikání quartzu a atypické řemeny. Moje
People Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 http://www.squiggly.com/gb/swatch-ironyJa to vidim inak, ale to sa mi stava casto.Nerez nie je nevyhnutny, stacil by aj hlinnik. Safir je luxus, ktory nikto necaka. Ak vyrobim bezudrzbovy strojcek a tak ho vlozim do puzdra, ktore sa nerozpadne vplyvom slnecneho ziarenia a potu nositela. No mozno este prekvapia na baselworlde. Prachy do vyvoja musia vydojit.
geometr Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Swatchky jsou přece z plastu, bandi má recht - plast a barvy je jejich nejvlastnější identita. Dost si jich vážím právě proto, že na tom trvají. Swočky v nerezu a se safírem přece už nejsou swočky. Vidím to stejně. Přesně tak.
McStinger Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Tak. Swatchky majú byť plastové a Fortisy kovové.
Morvagor Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Nez si to nekdo koupite, rozmyslete se dobre. Swatch do toho dal i plastikova ozubena kola http://watchguy.co.uk/review-a-trip-inside-the-swatch-sistem51-eta-c10111/
People Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Dnes sa do tela davaju plastove chlopne do srdca, nevidim v tom ani najmensi problem. Urcite ten plast nezhrdzavie.
Krakonosh Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Ale jo, já je mám ... Přiznávám se.Byl to úlet, nenosím je, chrastí to jako ďas.
eloga Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 jestli snad nebyl papež předjezdec, tedy předskokan.... http://www.miopapa.it/al-polso-di-papa-francesco-ce-uno-swatch/**
Radek124 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Bylo by prima kdyby v řadě Sistem51 přibyl aspoň jeden nositelný ciferník - ale v článku není vůbec zmíněna, píšou o "základním modelu" za 50?, tj. klidně něco jako tohle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se