Karussell Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Mám tmavě modrej a voní po vanilce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Super diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Mam jeste dotaz. Da se sehnat i keramicka luneta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Tak dnes mi dorazili. Jsou opravdu famozni. Na zivo jsou jsou krasne. Mam velkou radost. Tohle mi uniklo, gratuluju ke skvělýmu výběru a užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan kumrd Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Na tom řemenu vypadají parádně. Můžu se zeptat odkud ho máš? Pár fotek Glycine Combat Sub na kůži zde:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Kupoval jsem ho u Frýdla na Florenci v Praze. Eichmüller, měkký, příjemný, hodně dlouhý řemen. Netuším, jestli je ještě má, jsou to už tak dva roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 https://www.chronoshop.cz/combat-sub-aquarius/glycine-combat-sub-aquarius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 (upraveno) U mně jsou na cestě ty třetí od zhora. Tak uvidíme.. říkal jsem si, že zkusím tuhle plechovou barvu lunety. Upraveno 24. září 2016 uživatelem Jupiter7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swa Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 https://www.chronoshop.cz/combat-sub-aquarius/glycine-combat-sub-aquariusO těhle dost přemýšlím, ale paradoxně se bojím té keramické lunety. Podle fotek to neni jen keramická vložka, ale celá luneta. Bude celá vyrobená z keramiky, nebo jen aplikovaná keramická vrstva? Má už je někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Mám SUBy na gumě necelé 3roky, dostaly se ke mě výměnou a nemůžu na ně říct špatné slovo... Pro mě univerzálky na všechno... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ještě doplním, že jsou praktické na nošení k čemukoliv, protože jsou docela tenké, takže se vlezou pod jakýkoliv rukáv košile, svetru, saka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Moc to tu teda nežije.Tak jeden rychlocvak pro oživení.Za mě taky moc fajn hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Nevím kam to napsat a do chronoshop témátu se nechci vloupávat - nevyznívá to moc pozitivně. Sháněl jsem vložku do lunety (glycine nepošle, nutno přes distributora)Každopádně tím, že novým distributorem Glycine je Manilla (Invicta....), tak jsem byl chronoshopem nedávno odkázán tam.Když jsem před rokem poptával vložku u chronoshopu nabídka zněla cca 1400-1500. Tak jsem odolal a vydržel - nebylo to tak zlé atd.. Onehdá jsem vlastní vinou ztratil lumi point a nějak mi to už přišlo ošklivé nosit poškrábané a bez lumi (ty hodinky si to nezaslouží), tak jsem oslovil s nedůvěrou právě Manillu (přeci jen je to distributor Invicta, kde se servis moc nevyznamenává, takže bůhví jak to budou mít s novou firmou Glycine - jako ano byl jsem nedůvěřivý). Mno jaké bylo moje překvapení, když jsem narazil na rychlou reakci, vstřícný přístup a ve finále dodržení slíbených termínů a (teď pozor) proaktivní přístup ve shánění a připomínání se.Největším zdržením byla tak akorát celozávodní dovolená u švýcarů . No a to nejlepší nakonec - cena 780 kč + dobírka.....luneta už dorazila a vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 To je super zpráva. ? Luneta byla pro Combat Sub? Taky mám na svých modrozlatých jeblou lunetu. A koukám, že už na dvou místech.A jedna forečka na zlepšení nálady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Jasně Combat Sub Automatic. Doufám že tuhle novo nějak líp uchovám, připadá mi celkem málo odolná :-(sice předchozí stav byla hloupá manipulace předchozího majitele při zasílání, ale stejně mám trošku pocit že to je s odolností horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 V pondělí mi dorazily tyhle už nošené modrásky, zatím se seznamujeme. A luneta je taky pocuchaná, takže díky Kubsikovi za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Ta modrobílá kombinace je moc pěkná. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Převlečené do meshe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 V pondělí mi dorazily tyhle už nošené modrásky, zatím se seznamujeme. A luneta je taky pocuchaná, takže díky Kubsikovi za info. když se rozhodneš k výměně, tak já to vyřizoval s touto paní:Alena RovnáServis a objednávkyManilla s.r.o., Masná 34, 602 00 Brnotel.: +420 739 426 709email: servis(at)manilla.cz, alena(at)manilla.czDoufám, že se Ti povede zařídit tak hladce jako u mě. Nová nepoškrabaná luneta dává uplně jinej pocit. Já vždycky hrozně trpěl při pohledu na tu poškrábanou chudinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Kubsik: Díky, píšu si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se