Bajsy Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 V 5. 11. 2021 v 12:40, Chronopetr napsal: Není o čem přemýšlet a máš vlastně rozhodnuto. Rozšířit Jo, tak to asi bude. Díky všem za názor a podporu, jdu objednávat.
Chronopetr Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 V 6. 11. 2021 v 12:26, Bajsy napsal: Jo, tak to asi bude. Díky všem za názor a podporu, jdu objednávat. Rozšířit Pak hoď foto, jak ti sluší
Bajsy Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2021 V 6. 11. 2021 v 18:53, Chronopetr napsal: Pak hoď foto, jak ti sluší Rozšířit Tak dnes prvně na ruce. Při otevření krabičky to žádné "wow" nebylo, ale jak je postupně zkoumám, prohlížím a objevuju, roste moje nadšení. A třeba často kritizovaná krátká hodinové ručička je podle mně skvěle vymyšlená - nezakrývá datum na třetí hodině, dosahuje přesně k hraně datumovky. Cifr není čistě bílý, spíš takový perleťový a krásně si rozumí s vypouklým sklíčkem. No prostě paráda...
Chronopetr Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2021 Super! Já myslím, že tyto hodinky jsou schválně koncipované tak, aby žádný "wow" efekt nevyvolávaly. Je to klasický design, žádná frajeřina, která ma za cíl obdivné pohledy na zápěstí. A ta jednoduchost je to, čím jsou "wow". Tak ať dělají radost!
Pepino777 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2021 Moc pěkný kousek, začínají se mi docela líbit. Klasika, vše přehledné, nikde žádné nesmysly navíc.... Za mě +1
Kamil.K Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2021 Pěkné. Mám je v modré, působí ale méně formálně (méně společensky) a na rozdíl od Tvých jim to kazí výraznější datové okno. Pocity jsem měl podobné (žádné "wow", ale líbily se mi čímdál víc).
eloga Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2021 Bambina jsou stále vděčné téma pro další a další chronomagory a to je bomba a skvělá "šuplíková investice"- v mém případě.
Kamil.K Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2021 ...v mém taky, nejsem "oblekový typ"
eloga Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2021 mě docela udivilo, když jsem zjistil jejich docela udivující denní přesnost, tak prostě uklidit a uvidíme jestli je to ležením nepřejde, byl bych nerad... I.generace, takže Bambino Igen.
Rifik Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Co říkáte na kombinaci s Hirsch Liberty?
eloga Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 mě to prošívání nevyhovuje, teda vůbec...
absolut Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2022 Ahoj, připojím se do zdejšího Bambino klanu. Od ježíška jsem si přál 4tou verzi s gold rose indexy. Projížděl jsem zde celé vlákno a tuto variantu jsem tady nenašel, tak jsem byl celkem napnutý jak budou ve skutečnosti vypadat. Po 3 týdenním čekání na Štědrý den se šlo na rozbalení dárku. Ze začátku jsem si nebyl úplně jistý, zda můj výběr nebyl trochu mimo. Po hodinovém seznamování propuklo nadšení a hodinky jsem sundal v podstatě pouze při cvičení a koupání Přesnost sleduji +4sec/den. Uvažuji, že vyměním řemínek za hnědý Hirsch Kent. Připojuji dvě rychlo fotky z práce.
morbo Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2022 V 4. 1. 2022 v 9:50, absolut napsal: Uvažuji, že vyměním řemínek za hnědý Hirsch Kent. Rozšířit Supr, dej pak foto. A ten kdo v Orientu prosadil u nové generace přechod 21->22 mm by měl dostat prémie a 2 dny volna, bo hledat něco ve 21 to je strašnej porod.
eloga Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 Po 11/1, samé jedničky, jako ve škole. No sedla na mně nostalgie, přitom jsem vzpomněl i na Bambina, vytáhl jsem je tedy z kufříku mé černé jedničky a mám je doma stále na ruce. A přesnost, ten kalibr 48743, to je s 21 jewels, zřejmě to v Orientu velmi dobře sestavili a vyladili. Původně jsem takovou přesnost hodinek ani netušil a nečekal, ale teď mi to medí. Mě by jen zajímalo,j estli má tento kalibr něco společného s nějakou předlohou nebo derivátem něčeho od Seika. Díky za info.
eloga Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2022 Měl jsem je doma na ruce 4 dny, s přesností jsem to vysledoval že přes den přímo na ruce +1,5 sec, po nočním klidu se to zmírnilo na +1 sec. Jsem spokojen, Bambína putují zpět do kufříku. Fertig.
peter_bartok Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2022 V 21. 3. 2021 v 7:39, Návštěvník Ondra napsal: Díky. Tak uvidíme, jestli nám tu "záhadu" ještě někdo osvětlí Rozšířit u Bambino small seconds mám celkom patrné vybranie - na 10. hodine... takže šróbovacie to určite nebude
Lacifer Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Odesláno 4. července 2022 Proběhla výměna: bílé za krémové a ... spokojenost
AndyAaron Odesláno 5. července 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Kdyz uz jsem to vlakno zalozil, tak bych i sem mel vlastne hodit update
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se