USER47 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 ...Novy smer firmy je fajn prezentovat...To jistě ano, ale občas tu mám pocit, že někteří lidé se tu cítí být snad akcionáři s nárokem na informace o vnitřním fungováním firmy. Viz. ten citovanej kousek v mým předchozím postu.
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Oni někteří lidi už nechali u firmy docela ranec... že je vnitřní dění zajímá, je jasná věc.... i když některý věci je asi lepší nevědět (myšleno obecně- u jakéhokoliv podniku)...
Jarett Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Objevila se zde celá řada ohnivých příspěvků. Myslím že zbytečně ? dostal jsem s Financem nabídku na standardní spolupráci s Eltonem. Řekli jsme si, že než se založenýma rukama u piva jen nadávat, bude lepší se aktivně zapojit. Oba to děláme nad rámec našich běžných aktivit a zaměstnání, investujeme do toho vlastní prostředky a energii. Děláme to proto, abychom pomohli dobré věci. Pokud z toho časem bude i nějaký benefit, proč ne ? Stali jsme se tedy, já i Financ, oficiálními spolupracovniky Eltonu, se standardní smlouvou, na novém webu (měl by běžet během krátké doby) na nás najdete i kontakty. Naše práce a působiště je primárně cílené vně Chronomag. Naopak zde na Chronomagu pak lidem, kteří se v nabídce Eltonu neorientují, jsou zde na fóru a s Eltonem ještě v kontaktu nejsou, nebo jsou z našich regionů či okruhu našich přátel a chtějí hodinky vyzkoušet a ideálně si je i koupit. Máme u sebe vzorky celé řady modelů a myslím, že dokážeme dobře poradit a nasměrovat. Zde na Chronomagu nejsou totiž jen dlouholetí členové, zběhlí v diskusích, ale i řada nováčků, kteří se zde registrovali právě proto, aby se zorientovali. Rozhodně nechceme vstupovat do stávajících projektů, ale jsme tu pro ty, kteří o to sami budou stát. Já osobně jsem po návštěvě Eltonu a seznámení se s lidmi, kteří jsou teď ve vedení rád, že se můžu podílet na něčem, co mi dělá radost a co si myslím má smysl. ?Jako členy Chronomagu nás tedy berte, pokud budete chtít, jako alternativní kontakt Eltonu. Pokud ne klidně pokračujte tak, jak jste zvyklí. J.
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 a jaký je rozsah vašich kompetencí ?
Jarett Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 a jaký je rozsah vašich kompetencí ?Obchodní zastoupení a odborná konzultace ... tedy pokud tě cokoli zajímá sdělím ti to, pokud budu vědět. Pokud vědět nebudu, vím koho se mám zeptat. Pokud budeš chtít něco koupit dovezu ti to až pod nos, pokud něco objednat zajistím vše potřebné ... kompetence jsou tedy dané vztahem a snahou
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 ok. díky. to zní "plnohodnotně" :-)
Frantik Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Znamená to tedy, ze budete propagovat a prodávat výrobky Eltonu zde na foru? Nebudete trochu ovlivněni? Nezanikne kritika - většinou oprávněna. Neberte to špatně, ale oba jste vyrazni s důvěryhodni členové a aby za chvíli nebyly hodinky Elton "v popředí pelotonu" jen proto, ze to napíšete vy. Vam se totiž da snadno věřit :-)
bandicoot Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 To je jak záoceanský parník. Jarett otočí kormidlem a naše děti zaregistruji změnu.A to jsem optimista, když nenakousávám Qujiotovské mlýny...Držím palce.
financ Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Znamená to tedy, ze budete propagovat a prodávat výrobky Eltonu zde na foru? Nebudete trochu ovlivněni? Nezanikne kritika - většinou oprávněna. Neberte to špatně, ale oba jste vyrazni s důvěryhodni členové a aby za chvíli nebyly hodinky Elton "v popředí pelotonu" jen proto, ze to napíšete vy. Vam se totiž da snadno věřit :-)To je jeden z důvodů. proč vznikl nick PRIM team. Hodinky jsou pro mě koníček a chci se jim tak i nadále věnovat. Přes nick financ se budu dál věnovat hodinkám, renovacím a diskuzím na foru. Diskuzím na téma aktuální produkce a situace v Eltonu se rád vyhnu.Přes Prim team bychom chtěli předkládat informace a ukázat možnosti Eltonu a sbírat podněty pro Elton.
Viktor Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Na tom nicku bych možná ještě trochu popracoval Držím palce, uspět s výrobou hodinek na malým trhu je celkem těžký zadání.
PRIM team Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Jak se Vám líbí tohle? I tak by mohla vypadat individualizace
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Za mne pěkný- retro , bruselský ciferník v pouzdře- odhaduju- traktor...? Nebo větší? Má to být limitka, renovace, renovace- limitka nebo návrh úplně nového kusu?
PRIM team Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Alternativa ke standardním Prim Brusel. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem PRIM team
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Je to dobrý- krok zpátky k tradičnímu zpracování ciferníku- pokud jsou indexy profrézované. Líbí se mi. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem straspol
Jata Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 držím palce PRIM teamu a sám som zvedavý ako to cele dopadne...
yetti84 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Takové hodinky bych nechtěl. Na Eltonu je fajn ta customizace, tak by nebylo od věci sehnat si odborníka, který je schopný vytvořit realistickou vizualizaci, nějaký konfigurátor, kde by sis vybral barvu indexů, cifru, ruček strojku atd.Jak se Vám líbí tohle? I tak by mohla vypadat individualizace brusel_93_zkouska indexy.jpg
Kasper Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Davide, po dlhšom čase čítam vlákno o Prim.Úprimne sa teším, ze sa stávaš súčasťou našej tradičnej značky. Silno držím palce
cigi Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Nechte prosím už konečně tý věčný primácký kaširky a bombastických prohlášení. V tomhle jste teda začli zcela zarovnáni v dosavadní lýnyji strany a vlády. A pohotová prezentace toho napůlmixu ciferníku brusel je zcela v linii, kterou mi onehdá mailoval p. generální - méně modelů, víc variant ciferníků. Ještě se dělala reversní barevnost, chlapci ........ a pětiletka je splněná. To, že jsou zde 2 noví oficiální obchoďáci z našich řad (nové je víceméně to slovo oficiální), je pozitivní a nadějný, ale rozhodně to neznamená změnu směru eltonu . Je to návrat ke stavu, který tu byl od roku 2005 do odchodu p. Prokopa z eltonu. Těším se na výživný flejmy, něco takovýho tu chybělo, kdo to nezažil, neví, jak je tu nejčko ponurá korektní nuda ........ :D Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se