straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Tady to je zase plné chytráků...Koukám, koukám...
cigi Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Kvalita se vykontrolovat nedá. Bud to ti lidi vyrobit umí, nebo neumí. Kontrola by spíš měla sloužit ke zjištění, zda odpovídá specifikace a provedení.Uznávám, kontrola řemeslu nikoho nenaučí, ale kontrolní a zkušení plány během výrobního procesu, management jakosti atd. hrají zejména v opakované výrobě svou roli. Iso ne, to je formální, souhlasím. Jenže ono to fakt něco stojí.
odjinud Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 To by trošku chtělo, aby se Straspolem někdo v Eltonu nejdřív slušně vyyebal... :-) Milý PRIM teame, děkuju, ale s Eltonem jsem zvyklý jednat sám a budu rád když se mezi mne a fabriku nikdo další stavět nebude.Taktéž TRVÁM na tom, že si svoje limitky budu řešit sám.
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 To by trošku chtělo, aby se Straspolem někdo v Eltonu nejdřív slušně vyyebal... :-)Možná by to chtělo nechat rozhodnutí na každém z nás. Zatím se mnou občas vyyebali jiní, s Eltonem jsem se zatím vždycky domluvil- a rád bych aby to tak zůstalo. Takže : své věci si řeším sám, děkuji.
Držák Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Ono je to bohužel ještě jinak. Ale klid- právě jsem hovořil s paní Krskovou a kdo bude chtít, bude si moci své renovace a limitky řešit nadále sám. Ať si každý řeší svoje věci po svém. Sto lidí, sto názorů, sto řešení.Někdo bude tyhle věci řešit osobně s ELTONEM, někdo přes PRIM team, někdo se na to docela "vykadí", někdo se doživotně vykašle na hodinky PRIM, někoho tyhle věci třeba baví a někdo je z toho maximálně otrávenej. Nebudu přece plivat na druhé, že mají jiný názor. Každý za své nervy a za své peníze. Já osobně za sebe bych nabízenou pomoc, pokud je nabízena upřímně a bez vedlejších úmyslů klidně přijal, druhý ne, no a co, spadne svět ???
t.p Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Gott mit uns! Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem t.p
panedge Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Já jsem rád,i když nejsem primkař,že se hnuly ledy a něco se děje.Přeci jen je to naše česká fabrika s určitou tradicí a chtěl bych,aby jim to šlapalo a dělaly hezký hodinky.Takže díky PRIM teamu.
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 jako životní pesimista se ptám není na děkování příliš brzy?a za co?
Frantik Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Spojovacích článku bylo hodne - Accutron, Prokop, apod. a nic se nezměnilo. Tak snad ted, držím palce.
cali Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 S napatim ocakavam ohlasene zmeny, ale prehanym optimizmom neptrpim. Ostatne iste vysledky prace noveho vedenia sa tu uz prezentovali (spartak) a ziadny super extra odvaz to teda (aspon za mna) nebol. Pokial by niekto stal o moje skromne doporucenia, tak IMO najkratsia cesta k modernym mechanickym hodinkam, ktore by v porovnani s konkurenciou nevyvolavali usklebky, vedie jednoznacne cez Orlik II s etou a poriadnym kovovym tahom. Kto mnou podom dohdne farbu cifernika mi potom uz bude uplne jedno
panedge Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 jako životní pesimista se ptám není na děkování příliš brzy?a za co?Za snahu,za praci,za ochotu vubec neco resit?
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak to jojá jsem asi moc orientovanej na výsledeksnaha se cení jen u malejch dětí
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Inu- na druhou stranu, pokud David jako obchodní zástupce konečně dosáhne toho, aby se produkce Eltonu prodávala za ceny odpovídající realitě, rád konečně koupím hodinky z nové produkce. Těším se na příjemný pokles cen
panedge Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak to jojá jsem asi moc orientovanej na výsledeksnaha se cení jen u malejch dětíS tebou bych chtěl mít dvojdomek.
gougy Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 tak to jojá jsem asi moc orientovanej na výsledeksnaha se cení jen u malejch dětíUpřímně, pročetl jsem si Tvé příspěvky tady i v jiných vláknech a druhá část Tvého předchozího dotazu mě napadla ve spojitosti s Tvým nickem...
Držák Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Do nového vedení ELTONU nevidíme, no a ono svoji představu a vizi, má uloženou někde v mozkových závitech vzadu. Doufejme, že přišlo s dobrým úmyslem. Jestli ne, tak to se myslím celkem rychle projeví (další stagnace, nebo pád, nebo úplně jiná výroba, nebo prodej konkurenci) .Otázka kdo taky za novým šéfem stojí v pozadí a jaký on má záměr.Samotný jeden člověk nezmůže nic i když je to šéf nejvyšší a pochybuji, že nový šéf přišel sám za sebe a jen se svoji myšlenkou. To by bylo myslím dost naivní. Rozkazovat jako šéf mám právo, ale pokud za mnou nikdo nejde, nebo tomu nerozumím, nebo mám neadekvátní požadavky, tak rychle vyhasnuA jaká záměr ELTONU vůbec je? Vyrábět hodinky PRIM jako hlavní činnost , nebo vyrábět polotovary pro jiného hodinářského giganta a ze zisku fanouškovsky pokračovat v hodinkách, nebo úplně jiná strojírenská výroba a k tomu PRIMKY ???Ono to vedení ví co chce a s čím přišlo, no tak ať nám to přes PRIM team laskavě sdělí. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem Držák
USER47 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 ...no tak ať nám to přes PRIM team laskavě sdělí.Vedení ti nemusí sdělovat vůbec nic.
tmx Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 USER47: Novy smer firmy je fajn prezentovat, jako tiskove prohlaseni apod. Samozrejme reknou, co chteji Kdyz jsem kupoval nedavno hodinky, o Primkach jsem uvazoval. Pak jsem zjistil, ze jsou tu dvoje (obe firmy tim asi dost trpi), kazde si hraji na neco jineho a ani u jednoho si nevyberu. Tak jsem vzal nohy na ramena a koupil jinde. Uprimne, nejlepsi by bylo obe firmy sloucit pod jednu strechu do vice divizi a znacku Prim radne restartovat. Jenze kde najit tak blazniveho investora.
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Jo- to už jsem tady psal před velmi dlouhou dobou... na sloučení by mohly obě půlfirmy vydělat. Jen chtít.
docent Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Každá jde zřejmě úplně jiným směrem. U nás něco sloučit je dost problém. Poslední sloučení co si pamatuji, bylo sloučení ODS a KDS. Vydělal na tom jen Pilip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se