Baldic Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) .... (omyl) Upraveno 19. března 2015 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Jak jinak dosahnout teziste mimo stred? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruzitko Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 to uz bych radsi snad plne dynko nez tohle "zrnko" uprostred. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 V 20. 3. 2015 v 6:50, Freelander napsal: Jak jinak dosahnout teziste mimo stred? Závažím, ktoré tam aj tak je, len nie je moc zreteľne vidieť. Tu je to vidieť lepšie, aj keď to je z inej stajne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Přesně tuto fotku jsem se chystal sem dát. Logo GS nemá na funkci rotoru vliv, je to designový prvek, takže lze udělat rotor v podobě kruhu s pravidelnou výplní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Já furt nechápu co vidíš pravidelného, i u toho seika je každá strana zjevně jiná. Asi to úplně pravidelné být prostě nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Asi stačí, aby byly nepravidelně rozložený váhy, třeba trochu víc materiálu zespoda na části rotoru. Pravidelně to vypadat určitě může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 18:21, gas napsal: Já furt nechápu co vidíš pravidelného, i u toho seika je každá strana zjevně jiná. Asi to úplně pravidelné být prostě nemůže. Ale může. Např. u toho GS je hlavní masa toho kruhu naproti závaží, a určitě to funguje bez problému. V 21. 3. 2015 v 18:30, Viktor napsal: Asi stačí, aby byly nepravidelně rozložený váhy, třeba trochu víc materiálu zespoda na části rotoru. Pravidelně to vypadat určitě může. Speake-Marin-SM2.jpg Jojo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 18:21, gas napsal: Já furt nechápu co vidíš pravidelného, i u toho seika je každá strana zjevně jiná. Asi to úplně pravidelné být prostě nemůže. Veď ono to ani pravidelné nie je. Tú nepravideľnosť celku ale robí závažie upevnené na spodnej strane horného kotúča (schválne nepíšem rotoru, keďže rotor je už celok, kotúč + závažie). U Seika je to fajn vidieť, závažie je prinitované v troch bodoch. Leva si netreba všímať, to je iba malý čierny pasažier, hlavnú prácu vykonáva závažie. A ak to tvar kalibru umožňuje, nie je problém celé závažie schovať pod kotúč, tak ako u Speake-Marinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Prezentace http://www.omegawatches.com/baselworld-2015/en#!aquaterra-jamesbond Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo777 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Hoši,už jste se dívali do hlavně někdy? Vrtání samozřejmě pravidelné je,níbrž pohled 3D už pravidelně nevypadá (a tedy 2D už vůbec ne),protože blíže k oku jsou drážky řídké a čím se koukáte hloubjeji do hlavně tím se jakoby jedna strana zhusťuje. A to se zřejmě snažili výrobci zachytit. Jasně,že kdyby to bylo udělané pravidelně na těch hodinkách,možná by to vypadalo měně rušivě,ale chyba to určitě není! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raulito7 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Tak mne se tyto bondovky moc nelibi...Ale tesim se az je uvidim na zivo a budu moct posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Tak ty jsou famózní... Ač majitel Breitlingů, začínám pokukovat po Omegách a tyhle jsou fakt pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Dívný, moc mě to nebere... Klasické Aqua terry s proužkama jsou mnohem hezčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Kedy sa maju zacat predavat? Az ked vyjde film? Rad by som ich skusil na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 V 21. 3. 2015 v 10:27, Liqid napsal: must pro vsechny bondovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 No, ja se tesim jen na film. Hodinky mě nechávají ledově chladným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 mne sa velmi pozdavaju, som zvedavy ako budu vyzerat na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Mne se teda klasicke modre AT s prouzky taky libi vic. A to jsem velky Bond fan. Ale kdyby mi tyhle nekdo nutil, tak se prekecat necham Ja byl ale vzdycky trochu divnej. Tak treba bondovku s Lazenbym mam hodne rad, radsi nez posledni Moorovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se