Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jj, diky hosi. Prisla nabidka, tak jsem to zkusil. Tohle jsou zatim jediny pamy, co se mi nejak libi, ze bych je musel zkusit. Snad vydrzi. Nakoupim nejaky remeny a bude se menit.

Se budu muset zastavit:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

024

Dobře Marťas, gratuluju!!!

Budu se taky někdy muset zastavit, zdá se.. ;) Mam to totiž stejně jako ty, 024 bych si od PAMu uměl aktuálně představit na ruce asi nejvíc.. ;-)

Odkaz ke komentáři

Asi blbe koukáš :lol2:

Musíš tady projít 5 str. než jedny potkáš , a protože Panerai zatím moc nerozumím, říkal sem si, jestli to nemá nějaké další, reálnější důvody, že většina volí Luminory. Např. Kvalitnější strojky, zpracování, atd.

Já esteticky spíše tíhnu k jednoduchým Radiomirum, které ve mě vyvolávají pocit z klasických Panerai a zřejmě i jejich nositelnost bude pro normální zápěstí vhodnější.

Nebudu vám to tady dál plevelit.

Zdar všem PAM.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Je to tak, ze hodne lidi Radiomiry vyzkousi, ale malokdo u nich zustane. Vetsina pak prejde "k uchu" protoze je zajimavejsi, ikonictejsi, ma vetsi koule, atd. Ja to mel stejne, moje prvni PAM byly Radiomiry 210. Klasicke Panerai to urcite nejsou - tvar Radiomir je spise klasicky Rolex a prave az to ucho z nich dela klasiku :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...