Mitak Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Hmmmm... Tak to ten titan budu muset ještě přehodnotit. Vypadá to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 024Tak jsi do nich šel :-) Super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Jj, diky hosi. Prisla nabidka, tak jsem to zkusil. Tohle jsou zatim jediny pamy, co se mi nejak libi, ze bych je musel zkusit. Snad vydrzi. Nakoupim nejaky remeny a bude se menit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Dnes....250 datum je špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Proč nejsou vidět na Chronomagu Radiomiry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Jj, diky hosi. Prisla nabidka, tak jsem to zkusil. Tohle jsou zatim jediny pamy, co se mi nejak libi, ze bych je musel zkusit. Snad vydrzi. Nakoupim nejaky remeny a bude se menit.Se budu muset zastavit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Se zastav, ale tohle asi nebudou vylozene pracovni hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Cegy,vem je pls na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Cegy,vem je pls na srazMozna je vemu, ale mel jsem minule pozadavek na U2 a ted jeste na UX. Vic hodinek se mi moc tahat nechce, se zase pinknu a nerad bych je postracel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Mozna je vemu, ale mel jsem minule pozadavek na U2 a ted jeste na UX. Vic hodinek se mi moc tahat nechce, se zase pinknu a nerad bych je postracel..Jo tomu rozumim, tak někdy příště.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 024 Dobře Marťas, gratuluju!!!Budu se taky někdy muset zastavit, zdá se.. Mam to totiž stejně jako ty, 024 bych si od PAMu uměl aktuálně představit na ruce asi nejvíc.. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Proč nejsou vidět na Chronomagu Radiomiry?Asi blbe koukáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Asi blbe koukáš Musíš tady projít 5 str. než jedny potkáš , a protože Panerai zatím moc nerozumím, říkal sem si, jestli to nemá nějaké další, reálnější důvody, že většina volí Luminory. Např. Kvalitnější strojky, zpracování, atd.Já esteticky spíše tíhnu k jednoduchým Radiomirum, které ve mě vyvolávají pocit z klasických Panerai a zřejmě i jejich nositelnost bude pro normální zápěstí vhodnější.Nebudu vám to tady dál plevelit.Zdar všem PAM. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Je to tak, ze hodne lidi Radiomiry vyzkousi, ale malokdo u nich zustane. Vetsina pak prejde "k uchu" protoze je zajimavejsi, ikonictejsi, ma vetsi koule, atd. Ja to mel stejne, moje prvni PAM byly Radiomiry 210. Klasicke Panerai to urcite nejsou - tvar Radiomir je spise klasicky Rolex a prave az to ucho z nich dela klasiku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Dobře Marťas, gratuluju!!!Budu se taky někdy muset zastavit, zdá se.. Mam to totiž stejně jako ty, 024 bych si od PAMu uměl aktuálně představit na ruce asi nejvíc.. ;-)Jj, vim. Myslim, ze by ti sly k pokozce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 088 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Tak novej remen od Zrna. Sem se zapomnel zeptat, z ceho to vubec je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Dorazilo CHILE... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Chile je dost dobrý Pošleš odkaz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Chile je dost dobrý Pošleš odkaz ?Že by tohle? http://www.martuleather.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se