huhu4d Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Všichni tady ty 8denní, ale mě stačí 3denní ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 A Eterny, koukam, prodany... Ja cekam na remeny, tak laboruju, guma nic moc... Proste jak s gumou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Celkem me tady kakate s tema instalaterskejma...Posledni zarez a muzu se odhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Mi staci 2 a ctvrt denky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Zrovna když jsem se rozhodl moje instalatérky vyměnit nebo prodat, tak tady rozjíždíte takovýhle pecky No, ještě pořád není pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Mě občas taky stačej třídenky..plesnivý...zelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 A ze me to neprekvapuje, Maxi... Poznamky o tom, ze podruhe je to lepsi jak poprve si necham od cesty... sam mam co nejmin do toho kafrat! Uzij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) A ze me to neprekvapuje, Maxi... Poznamky o tom, ze podruhe je to lepsi jak poprve si necham od cesty... sam mam co nejmin do toho kafrat! Uzij si je!No předtím jsem je měl asi týden, teď si je nechám dýl. A ať nejsem OT, RubberB je to nej co lze dát na hodinky. Nejdříve byly na origo krokoušovi a nic moc pohodlí, tak jsem je dal na origo řemen z 560. Bylo to lepší, ale furt to nebylo ono. Pak jsem nahodil RubberB a paráda, jakoby zhubly na polovinu váhy. Asi objednám ještě jeden. Inu magor. Upraveno 16. února 2015 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Instagram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Na ruce 8 days a slunce v duši Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 88 + RubberB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 tak 560 mi udělali 9 dní a 6 hodin, začali zpomalovat až poslední hodinu a to udělali cca 15 minut, čumím jak tele:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 tak 560 mi udělali 9 dní a 6 hodin, začali zpomalovat až poslední hodinu a to udělali cca 15 minut, čumím jak tele:-) tak to nejsi sám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 vycházel jsem z informace o natažení od prodávajícího, včerejší nátah (164 natažení) jsem si zapsal, tak uvidím příští týden jestli tu rezervu potvrdím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 vycházel jsem z informace o natažení od prodávajícího, včerejší nátah (164 natažení) jsem si zapsal, tak uvidím příští týden jestli tu rezervu potvrdím:-)Ja dam vedet, pocitam, v utery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Me vydržely 9 dni a 4 hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 (upraveno) tak 560 mi udělali 9 dní a 6 hodin, začali zpomalovat až poslední hodinu a to udělali cca 15 minut, čumím jak tele:-) Me vydržely 9 dni a 4 hodiny. Asi mas kratsi pero nez Moty.. Sorry, musel jsem :-D Upraveno 23. února 2015 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2015 Asi mas kratsi pero nez Moty.. Sorry, musel jsem :-D jojo zda se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se