Přejít na obsah

Breitling Superocean 44

Doporučené příspěvky

Přesně :-) akorát trošku průšvih těch nových hodinek, ty blbý vlásečnice přibývají snad i při pouhém pohledu :-( Člověk si zvykne, ale ten začátek je krutej. .. Jak tvoje vypadají po měsíci?

No, to víš. Taky už je na nich poznat, že je nosím. Ale říkám si. Koupil jsem si je proto, abych je nosil každý den od rána do večera. Hodinky nestřídám. A u těchto bych se už rád usadil. Nemůžu si teda myslet, že budou pořád vypadat jako nové. Vlastně bych se chtěl dopracovat do stádia jako ti Američani s Rolexkama, co postuje Kloubík ve vlákně Co jste kde viděli. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dnes přivstal a vzal Béčka na lyže, jo a líbilo se jim to, instrument for professionals  :clap: Jinak přesnost zatím stabilně +4 do plusu ať je položím jak je položím, nosím anebo se grilují. Takže spokojenost, dám jim půl roku, aby si ještě sedli a pak půjdou na seřízení. Co jsem se informoval, jedná se vcelku o dobře vytuněnou etu a po zaběhnutí prý chodí za každých okolností kolem nuly, uvidíme. Přesnost přeci není až tak důležitá :photo:

post-364-0-76284400-1424032046_thumb.jpg

post-364-0-05407800-1424032056_thumb.jpg

post-364-0-60400200-1424032064_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes přivstal a vzal Béčka na lyže, jo a líbilo se jim to, instrument for professionals :clap: Jinak přesnost zatím stabilně +4 do plusu ať je položím jak je položím, nosím anebo se grilují. Takže spokojenost, dám jim půl roku, aby si ještě sedli a pak půjdou na seřízení. Co jsem se informoval, jedná se vcelku o dobře vytuněnou etu a po zaběhnutí prý chodí za každých okolností kolem nuly, uvidíme. Přesnost přeci není až tak důležitá :photo:

Te chapu chlape, ale +4 jsou super, jinak paradni fotky.

Odkaz ke komentáři

Přesně :-) akorát trošku průšvih těch nových hodinek, ty blbý vlásečnice přibývají snad i při pouhém pohledu :-( Člověk si zvykne, ale ten začátek je krutej. .. Jak tvoje vypadají po měsíci?

Jo,to je přesně ono, ty začátky jsou vážně peklo, zvlášť, když ty hodinky člověk koupí nový..Jak říká jeden známej, ty hodinky jsou "obité", protože je nosím.. :D Takže to samé, co už tu padlo..

Jinak gratuluju, jsou parádní, červená vteřinovka a orámováni datumovky jsou super!! Ať ti dělají jen radost!

Odkaz ke komentáři

Ta červená vteřinovka je parádní!

Tak jsem si dnes přivstal a vzal Béčka na lyže, jo a líbilo se jim to, instrument for professionals  :clap: Jinak přesnost zatím stabilně +4 do plusu ať je položím jak je položím, nosím anebo se grilují. Takže spokojenost, dám jim půl roku, aby si ještě sedli a pak půjdou na seřízení. Co jsem se informoval, jedná se vcelku o dobře vytuněnou etu a po zaběhnutí prý chodí za každých okolností kolem nuly, uvidíme. Přesnost přeci není až tak důležitá :photo:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Afri, nevím, čeho ses bál. To byly zbytečné obavy. Červené prošití ti perfektně ladí s červenou na cifru. Jak se ti na kůži nosí? Mně neseděly na ruce příliš dobře. Možná by se to časem spravilo. Ale když jsem nandal tah, dost se mi ulevilo.

Odkaz ke komentáři

Luneta ne, ale vnitřní kroužek. Zjistil jsem, že mám obklady v koupelně a na záchodě dekorovány diamanty, jelikož všechny moje hodinky jsou po kontaktu s nimi vcelku zdevastovány  :lol2: Nic co by nešlo rozleštit, antireflex zůstal 100%, toho jsem se hodně lekl, vzal lupu a minuty prohlížel, úplně mokrej"

Luneta uz je na tricitce pokrtena?

Odkaz ke komentáři

Dík  :cheers: Kůže je na nich první den, takže zatím nic moc, ale to se podá. Tady se mě líbí, že je plně vodotěsná. Jinak u mě první v žebříčku pohodlí nošení je samozřejmě také tah, na druhém guma a pak další, ale k ničemu nemám vyloženě odpor. IWC mě naučilo s jejich propracovaným  systémem měnit si často tah s gumou dle daných okolností, jako teplo, koupání, lyžování, kino a velmi mě to zpříjemnilo celkové nošení hodinek. Takže to budu dělat i nadále, stěžejky nejsou na obtíž, ba naopak je výměna příjemný rituál. Myslím, že tento Hirsch je jinak dost kvalitní, aspoň se tak tváří a tady na fóru je tato značka velmi oblíbená, takže si myslím, že až si sedne, tak nebude mít chybu. Jinak tah je na cestě  ;)

Afri, nevím, čeho ses bál. To byly zbytečné obavy. Červené prošití ti perfektně ladí s červenou na cifru. Jak se ti na kůži nosí? Mně neseděly na ruce příliš dobře. Možná by se to časem spravilo. Ale když jsem nandal tah, dost se mi ulevilo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...