ava Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 A to je zima, máš většinou svetr, ale v letě si bojíš položit ruku na stůl. Ale jen chvilku, pak už ti to je tak nějak jedno a neřešíš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Přesně :-) akorát trošku průšvih těch nových hodinek, ty blbý vlásečnice přibývají snad i při pouhém pohledu :-( Člověk si zvykne, ale ten začátek je krutej. .. Jak tvoje vypadají po měsíci? No, to víš. Taky už je na nich poznat, že je nosím. Ale říkám si. Koupil jsem si je proto, abych je nosil každý den od rána do večera. Hodinky nestřídám. A u těchto bych se už rád usadil. Nemůžu si teda myslet, že budou pořád vypadat jako nové. Vlastně bych se chtěl dopracovat do stádia jako ti Američani s Rolexkama, co postuje Kloubík ve vlákně Co jste kde viděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Přesně tak, hodinky nám mají sloužit a ne opačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ano, bydlím tady Jezdíš sem?Ano, občas na túry, mám rád zapomenuté kraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak jsem si dnes přivstal a vzal Béčka na lyže, jo a líbilo se jim to, instrument for professionals Jinak přesnost zatím stabilně +4 do plusu ať je položím jak je položím, nosím anebo se grilují. Takže spokojenost, dám jim půl roku, aby si ještě sedli a pak půjdou na seřízení. Co jsem se informoval, jedná se vcelku o dobře vytuněnou etu a po zaběhnutí prý chodí za každých okolností kolem nuly, uvidíme. Přesnost přeci není až tak důležitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak jsem si dnes přivstal a vzal Béčka na lyže, jo a líbilo se jim to, instrument for professionals Jinak přesnost zatím stabilně +4 do plusu ať je položím jak je položím, nosím anebo se grilují. Takže spokojenost, dám jim půl roku, aby si ještě sedli a pak půjdou na seřízení. Co jsem se informoval, jedná se vcelku o dobře vytuněnou etu a po zaběhnutí prý chodí za každých okolností kolem nuly, uvidíme. Přesnost přeci není až tak důležitá Te chapu chlape, ale +4 jsou super, jinak paradni fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Hezké kousky... +4 je v COSC ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Paráda. Tá radosť z nových hodiniek sa mi páči Užívaj, a ako tu už padlo, hodinky slúžia nám, takže nejaké vlásočnice patria k tomu. Teším sa na ďalšie fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Dík kluci, radost dělají a velkou. Už se těším na léto, SO přeci patří do vody a do hodně hluboký COSC je myslím max. +6 a -4, takže tam se vejdou, ale myslím že mají navíc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 +4 sekundy za den je úplně OK a navíc bych řekl, že za pár měsíců se tato odchylka sníží. Kvůli tomuhle bych je neotevíral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Přesně :-) akorát trošku průšvih těch nových hodinek, ty blbý vlásečnice přibývají snad i při pouhém pohledu :-( Člověk si zvykne, ale ten začátek je krutej. .. Jak tvoje vypadají po měsíci? Jo,to je přesně ono, ty začátky jsou vážně peklo, zvlášť, když ty hodinky člověk koupí nový..Jak říká jeden známej, ty hodinky jsou "obité", protože je nosím.. Takže to samé, co už tu padlo.. Jinak gratuluju, jsou parádní, červená vteřinovka a orámováni datumovky jsou super!! Ať ti dělají jen radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ta červená vteřinovka je parádní!Tak jsem si dnes přivstal a vzal Béčka na lyže, jo a líbilo se jim to, instrument for professionals Jinak přesnost zatím stabilně +4 do plusu ať je položím jak je položím, nosím anebo se grilují. Takže spokojenost, dám jim půl roku, aby si ještě sedli a pak půjdou na seřízení. Co jsem se informoval, jedná se vcelku o dobře vytuněnou etu a po zaběhnutí prý chodí za každých okolností kolem nuly, uvidíme. Přesnost přeci není až tak důležitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Dnes dostali nový řemen, myslím že sekne, trochu jsem se bál odstínu červené, ale je identická stejně jako vteřinovka, takže mise splněna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Luneta uz je na tricitce pokrtena? Dnes dostali nový řemen, myslím že sekne, trochu jsem se bál odstínu červené, ale je identická stejně jako vteřinovka, takže mise splněna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Afri, nevím, čeho ses bál. To byly zbytečné obavy. Červené prošití ti perfektně ladí s červenou na cifru. Jak se ti na kůži nosí? Mně neseděly na ruce příliš dobře. Možná by se to časem spravilo. Ale když jsem nandal tah, dost se mi ulevilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Luneta ne, ale vnitřní kroužek. Zjistil jsem, že mám obklady v koupelně a na záchodě dekorovány diamanty, jelikož všechny moje hodinky jsou po kontaktu s nimi vcelku zdevastovány Nic co by nešlo rozleštit, antireflex zůstal 100%, toho jsem se hodně lekl, vzal lupu a minuty prohlížel, úplně mokrej"Luneta uz je na tricitce pokrtena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Dík Kůže je na nich první den, takže zatím nic moc, ale to se podá. Tady se mě líbí, že je plně vodotěsná. Jinak u mě první v žebříčku pohodlí nošení je samozřejmě také tah, na druhém guma a pak další, ale k ničemu nemám vyloženě odpor. IWC mě naučilo s jejich propracovaným systémem měnit si často tah s gumou dle daných okolností, jako teplo, koupání, lyžování, kino a velmi mě to zpříjemnilo celkové nošení hodinek. Takže to budu dělat i nadále, stěžejky nejsou na obtíž, ba naopak je výměna příjemný rituál. Myslím, že tento Hirsch je jinak dost kvalitní, aspoň se tak tváří a tady na fóru je tato značka velmi oblíbená, takže si myslím, že až si sedne, tak nebude mít chybu. Jinak tah je na cestě Afri, nevím, čeho ses bál. To byly zbytečné obavy. Červené prošití ti perfektně ladí s červenou na cifru. Jak se ti na kůži nosí? Mně neseděly na ruce příliš dobře. Možná by se to časem spravilo. Ale když jsem nandal tah, dost se mi ulevilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Jo, gumu bych možná taky rád zkusil. Slyším na ni jenom chválu nehledě na značku a typ hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Zaujimava kombinacia farieb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2015 Hlavne ta cervena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se