Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak a jsou doma holky, čekání na R už začínalo být neskutečně dlouhé, tak jsem musel začít něco dělat s drsným chronoabsťákem, který známe všichni  B) Volba padla na Breitling, jelikož jsem jeden model od této značky již měl a od jeho prodeje mi strašně chyběli. Poté v televizi jako na potvoru  dokument o super fabrice B a bylo rozhodnuto, bylo mě jedno co to bude, hlavně ať tam je ta vodotěsnost a dobrá čitelnost. Velké díky váženému členovi Rybíz a také díky jeho krásné fotogalerii jsem se dokopal k novým Superocean 44 :notworthy: Rozbalování bylo krásné, mají to pěkně kluci udělané od krabice, garanční kartu až po samotné hodinky, které jsou sami o sobě uměleckým dílem. Veškeré informace zde, jakmile bude čas, přidám více fotek :photo:

http://www.breitling.com/en/models/superocean/superocean-44/#./?&_suid=1423052622593021367536904039774

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Pěkné, gratuluju. To červené orámování datumovky je zajímavé.

Z čeho je ta luneta?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Přidávám se s gratulací. Od té doby, co jsi avizoval jejich nákup jsem byl zvědavý, kdy se s nimi pochlubíš. Jen nevím proč jsem si myslel, že kupuješ variantu SO 42...

Každopádně máš pěkné hodinky. Ten pocit z jejich nákupu moc dobře znám  :D Užívej.

Odesláno

Děkuji moc kluci, ta červená tam je opravdu fantastická, chce to ale lepší fotky, brzy.. Jinak Siwi, měl jsem objednané 42 s červeným vnitřním kroužkem, ale opticky naživo byli malé. Aspoň se mě tak zdáli a trochu jsem si aspoň okecal, že je dostane manželka k druhorozenému :-) ale velký psssst, jasný*

Odesláno

... ale velký psssst, jasný*

Jako hrob  :D

Tak přeci jsem se s těma 42 nespletl. Sledoval jsem totiž tvůj stesk nad jedním prodejcem, který inzeroval právě tuto menší velikost.

Odesláno

Díky kluci, nastala vzácná chvíle ticha, všichni chrápou, tak jsem udělal pár rychlocvaků :photo: Po týdnu nošení parádička, super čitelnost, krásné zpracování, při mytí rukou uvnitř hodinek ani kapička, super :clap: +4s každý den do plusu, uvidíme jak si sednou....Ta gumová luneta je moc příjemná na dotek, je zajímavě broušená, takže jednou vypadá jako keramická, po druhé železná a po chvíli je to zase jenom guma, ale povedla se, uvidíme časem co vlastně vydrží. AR na jedničku, občas to vypadá, že tam snad žádný sklo ani není, při té vodotěsnosti ovšem tipuji, že má tak dobré 3-4mm, pěknej kus safíru. Užívám si je každým dnem.....o dalších zkušenostech z akce budu informovat :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Sedia ti super, gratulacia! Prednedavnom som ani nahodou nemusel nic ine nez tah na hodinkach ale ako pribudaju tu fotky na gume a koze cim dalej tym viac sa mi pacia :) nech sluzia!

Odesláno

Dík kluci, ano, další řemeny jsou na cestě :cheers:  Jinak ta guma je velmi příjemná záležitost a microregulace na překlápěčce ještě příjemnější. Dají se ruce velice dobře doladit, aby seděli v každé situaci. Dnes Béčka poprvé v akci :punk:

Odesláno

Naprosto chápu tvoje pocity - přesněji řečeno, prožívám totéž. Tak ať ti dělají takovouhle radost hodně dlouho. Já dnes slavím se svými 42kami přesně měsíc a nadšení neopadá.

Odesláno

Přesně :-) akorát trošku průšvih těch nových hodinek, ty blbý vlásečnice přibývají snad i při pouhém pohledu :-( Člověk si zvykne, ale ten začátek je krutej. .. Jak tvoje vypadají po měsíci?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...