prevod Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 VojtaJ - v pohode ;-) inak moj pripad bol presne taky isty ako pise tkol. Predtym som mesh nemohol ani vidiet ;-) Nevravim , ze sa hodi ku kazdym hodinkam , ale k tymto mi to proste pasuje.
financ Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 konečně jsem našel využití pro perlon, který se válel rok v šuplíku
snake Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Struktura cifru-ano Safir s AR-ano Tah,WR a lumi-ano MI-ano Co vic si přát ?
Stelvio Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 jen ten tah a budu spokojenýZrovna jsem si říkal, že na tý kůži vypadaj líp, než na tahu...
Vítek75 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Struktura cifru-ano Safir s AR-ano Tah,WR a lumi-ano MI-ano Co vic si přát ? Parádní fotka :-)
snake Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 To je dost-konecne poradny hodinky - pekny to mas...tyhle s bilou vterinovkou jsem mel rad...
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Uz jsem zase zpět v B-clubu :-)ty vole ty se budeš hledat celej život
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se