guzmic Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Ty chrono colty jsou fakt skvělý. Já dnes colty bez chrona a mladá slečna, zase spí. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Krásné fotky kluci. Dostal jsem absťák, takže jdu vytáhnout B1 Jsou fakt hodně fotogenické. Kdyby tyhle Colty měly plastické logo, tak neváhám ani chvilku, ale mám s tímhle tištěným docela problém, to je jediné, co se mi na těch hodinkách nelíbí, jinak jim není co vytknout.Vnímám to podobně, ale tady je tolik muziky, že bych jim nějaké tištěné logo i odpustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Jo, faktem je, že jsou to hezké hodinky a odladěním velikost na 44mm. Aveho fotky mi byl čert dlužen ... Koncem týdne se snad dostanu pro nový řemen, tak si poprvé ponosím Airwolfy. A už se na ně těším, jsou to hodinky, které mě fascinují i přes veškeré Navi a Chronomaty. Škoda, že už je nedělají, stejně tak Herculesy. Vítku, super Herculy. Na to, jak máš útlou ruku sedí výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Najs šot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Uvažuju, že je nechám chvíli odpočinout, ale ještě nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Jarku kvůli těm B1 bych ti urval ruku, zas se na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Najs šot.Rychlocvak, nic zvláštního, ale dík. Jarku kvůli těm B1 bych ti urval ruku, zas se na ně těším Dám si tě do pořadníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Akam: v čem děláš ty úpravy barev? Je to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 PicsArtDiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Paráda. Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 moc se všem omlouvám ale chytla mě nějaká abstraktní vlna tak snad vas to nebude moc obtěžoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Hmmm, dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Pekne fotky peknych hodinek na cele teto strance, panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Akam: Pěkná koláž, co nějakou leteckou tématiku? Jinak ať jen nespamuji, tak jeden noční wrist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Hmmm, dobré Akam: Pěkná koláž, co nějakou leteckou tématiku? Jinak ať jen nespamuji, tak jeden noční wrist.Diky, mám to namyšleno, akorát používám pro koláž moje fotky, tak musím nějaké to éro blejsknout z katalogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Po pár mesiacoch znova na koži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Tak to trochu refreshnu. Navi B01 - hrátky s černo-bílou . AR je super. Upraveno 22. března 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Best ana-digi of all times! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se