Sphinxx Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Moje nová Béčka Chronospace automatic. Myslel jsem, že jich moc není, ale v poslední době jsou v tomto vláknu už druhý. A jinak, velký mi nejsou :-).Paráda, konečně trochu refresh. Jsou super. Udělal jsem si radost k půlkulatinám a tak je mám teď na ruce prostě furt.Sedí Ti hezky, jsou to hezké Superoušny. Jinak já říkám, že nejlépší Béčka jsou Super Avenger ... a Chronomat 44 ... a Navitimer ... a tak dále. Ale kladiva Super Avenger u mě mají nezastoupitelné místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 To Sphinxx: Díky moc. Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Udělal jsem si radost k půlkulatinám a tak je mám teď na ruce prostě furt.Dovedu si tvou radost představit. Sám jsem tyhle SO s láskou nosil skoro 2 roky. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 To siwi: Díky moc, taky Tvé fotky mi k tomu rozhodnutí pomohly. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Na narodky som si doprial originál remeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 To siwi: Díky moc, taky Tvé fotky mi k tomu rozhodnutí pomohly. :-) Tak to mě těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Páteční výletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Letecké muzeum ve Kbelích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Na žádost Tengeho přihodím i já jeden tématický májový kolotoč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Ako reakcia na staznost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Jarku jsou to fakt jedničky já zítra konečně Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Akame, kam ty na ty nápady chodíš? Tohle je neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Díky, zkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Zkoušej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 @Akam: moc pěkný! V čem to děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 PicsArt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Jeronimo mi poradil jak preleštit tah, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Hm... Dobrá rada. Ale aby ti po tom přeleštění ještě nějakej tah zbyl ? I když... Takové špagety, na kterých by byl místo Eidamu nastrouhaný tah z pravých Béček To bys mohl prodávat v nějaké nóbl restauraci za pěkný prachy. Lidi jsou na to praštěný dost, aby si to koupily... Upraveno 4. května 2017 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Tak když lidi žerou zlato proč ne? Já tam měl jen pár vlasečnic, lehce jsem to přelízl Jinak včera jsme měli malé vyroci 5 mesicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se