MíraMíra Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 (upraveno) Furt stejně Jak je tu teď od tebe často vídám, tak se mi začínají až nebezpečně líbit. Upraveno 16. října 2017 uživatelem MíraMíra
snake Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Nj kamarade,ale to by Ti bylo velky...jinak jsou supr-mel jsem myslenku,ze je pustim...ale ne-zustanou doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 SOH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tichus Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Tak já je tu taky prdnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Rybky po delší době. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Vypadá to, že zůstanou delší dobu na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 S coltama na tahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 (upraveno) Hokus pokus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. října 2017 uživatelem MíraMíra
MíraMíra Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Díky, začlo mě to nějak bavit a jak už jsem někde psal, kdo si hraje, nezlobí.
tommasini Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Ty colty jsou moc pěkný. Míra: krásná momentka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chronik Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 ...zelam pekny Biatok:-) a pripajam jednu Bobilovku z garaze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jonas1 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 CHRNMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
msamurai Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Dnes jsem se zařadil koupí nových Navitimerů v inhouse 01 46mm k majitelům Breitlingů. Jsou nádherný a mám velkou radost, že se mi splnil dlouholetý sen. Jedna fotka jak si je vezu domu už na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. října 2017 uživatelem msamurai
Jörg8X Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Dobře jsi vybral, Navitimery jsou klasika
VojtaJ Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Dnes jsem se zařadil koupí nových Navitimerů v inhouse 01 46mm k majitelům Breitlingů. Jsou nádherný a mám velkou radost, že se mi splnil dlouholetý sen. Jedna fotka jak si je vezu domu už na ruce.FAFAA7C4-F17D-455F-9530-A1BDB602D956.jpegTak to ti závidím. S Navitimerama se prakticky nedá udělat chyba a tohle jsou navíc ty úplně nejklasičtější. Jen já bych volil, vzhledem k velikosti mé ruky, ten 43mm model. Každopádně, nádhera. Užívej si jich,
tommasini Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Gratulace k Navitamerům. Taky jsem o nich několikrát uvažoval, ale zatím mě míjí. Já stále rybky, pořád mě moc baví: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
msamurai Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Tak to ti závidím. S Navitimerama se prakticky nedá udělat chyba a tohle jsou navíc ty úplně nejklasičtější. Jen já bych volil, vzhledem k velikosti mé ruky, ten 43mm model. Každopádně, nádhera. Užívej si jich,Děkuju. Já zkoušel 43mm, ale na mé ruce tak nevinikli jak 46mm. V každém případě jsou nádherné. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se