Jörg8X Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 jj, povedená fotka Jinak taky mi přijde, že u 44 to ta datumovka nezachrání a že trochu "padají" na jednu stranu... Líbilo by se mi víc, kdyby měly třeba 6 a 12 a nebo jen indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Tomuto tématu jsem se podrobně věnoval ve své skromné srovnávací fotorecenzi. Zaměřil jsem se hlavně na přehlednost a čitelnost ciferníků obou modelů. Dovolím si sem upnout odkaz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74520-ze-siwiho-hodinkovnice/?p=1376911Pekne srovnani. Toho rozdilu mat/lesk jsem si predtim nevsiml. Nicmene cifr ze 42 se mi libi vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Pekne srovnani. Toho rozdilu mat/lesk jsem si predtim nevsiml. Nicmene cifr ze 42 se mi libi vic. I mně Když jsem si ty svoje kupoval, mohl jsem si za stejnou cenu vybrat 44ky. Ale 42ky byly hned od počátku jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) Já na oboje koukám dvacetkrát denně a nemít první 44, tak 42 nemají chybu. Ale teď mě připadají, jak kdyby je někdo začaroval a zmenšil, dost nahuštěný a ani logo nemá dost místa, aby mělo pěkná křidélka, je to hodně tím že mám rád prostor. No a ta vodotěsnost, vždyť se 42 musíte v 1.5km zastavit, kdežto se 44 můžete nadále klesat Každopádně oboje jsou velmi, ale velmi povedené hodinky, ta gumová luneta jak jsem se ji na začátku obával mě baví čím dál tím víc. Jedny půjdou, je čas, nic nehoří, žádná akvizice v dáli, ale prozatím 3:2 pro 44 Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 ... No a ta vodotěsnost, vždyť se 42 musíte v 1.5km zastavit, ... Ano, tohle je jejich dost velká nevýhoda, která mě každý den omezuje. Ale co už... Člověk holt nemůže mít všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Afri: takhle podle fotek to vypada, že ti ty 42 sedej lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Vlasto nech si 44, seděj Ti parádně, Viděl jsem u Tebe na ruce obojí na živo a 44 nemají chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Právě, že do terénu jsou lepší menší hodinky, proto je zkouším, ale 44 s podivem sedí úplně výborně, nevidím v těchto dvou modelech nějáký velký rozdíl. Když natáhnu Seamasterky, tak ano, ale u Béček 42 a 44 opravdu minimální. Oni totiž na tu obrovskou vodotěsnost nejsou kdovíjak tlusté, což je při nošení důležíté. 42 zůstanou v bezpěčí domova a jakmile se něco objeví ve vzduchu tak půjdou, amen. Začínají mě fascinovat Mont Blanc časomíry, opravdu hezká práce, tak pokud se někomu doma válí daydate v super stavu, můžeme směnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Mno a na mě jsou ty 44 už velký, takže proběhlo dlouhé přemýšlení nad "sportovnějšími" SO (přeplácanost mi nevadí) a univerzálkami SOH, které nakonec na můj kancldiving vyhrály :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 No jo, ty můžeš ale jenom do dvěstě metrů, to je krach .... Uděláme ti pápá a se Siwim jdeme dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 To samozřejmě hrálo velkou roli v mém rozhodování, mít na ruce jen 200m je dost ostuda... Ale nakonec jsem naznal, že se klidně budu ve dvou kilech opalovat (tam ještě dosvítí, ne?) a vás ostatní profíky nechám pokračovat do hlubin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 V jednoduchosti je krása! Pri týchto by mi tiež nevadilo, že sú len 200-ky lebo sú perfektné! Ja ani so svojími sa neplánujem kúpať, mám dosť keď ich čistím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) No jo, ty můžeš ale jenom do dvěstě metrů, to je krach .... Uděláme ti pápá a se Siwim jdeme dál. Z toho nic nebude, Afri. Já jsem interiérový typ a do vody lezu jenom v koupelně Ale ten pocit, že kdybych chtěl, tak můžu, je k nezaplacení Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 No jo, ty můžeš ale jenom do dvěstě metrů, to je krach .... Uděláme ti pápá a se Siwim jdeme dál.To samozřejmě hrálo velkou roli v mém rozhodování, mít na ruce jen 200m je dost ostuda... Ale nakonec jsem naznal, že se klidně budu ve dvou kilech opalovat (tam ještě dosvítí, ne?) a vás ostatní profíky nechám pokračovat do hlubin Tak SOH jsou oblekovky, 200m stačí - člověk si v klidu může umýt ruce atd., ale holt do akce to hodinky nejsou - tam to chce min 300m a to se člověk ještě musí občas bát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Ja viem že aj moje sú ako dobre vodotesné a všetko no prečo mám stále taký divný pocit keď ich umývam?? so starými smiešnymi Police hodinkami som aj do mora chodil... hh keď sme pri tom čistení, ako často si umývate svoje poklady..? ja idem teraz asi po dvoch týždňoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Jestli myslíš hodinky, tak já cca 1x za 1-2 týdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Zahradni sezona zacina! Hura. Radeji jsem vzal poradne vodeodolne kdyby zaprselo, nebo bych se treba pivem zlil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Ode dneška zas do dvou tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Neštvěte mě s tou vodotěsností nebo je prodám a koupím si taky Abyssy do dvou kiláků :-) Btw ten ar na béčkách nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 casual friday...vikend zacina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se