MartinOmega Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Tak po letech uvažování, přemýšlení pro a proti, jsem si tu radost udělal Jinak spokojenost, koupene u Provaznika a vse super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Člověk si musím občas udělat radost. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 před 21 hodinami, tikzot napsal: Mě to přijde právě super linka na jejich barvy a historii - jinak na fotce vypadají trochu hůř, o kvalite nahrávání na mag mluvit netřeba... Jinak je i varianta na vintage hnědém koženém řemenu, a to je taky mic fajn, ale ten mesh je top! Právě proto mě zarazila ta červená. U PanAm a jejich loga nebo livery letadel jsem žádnou červenou nikdy nezaregistroval. Kdyby byly modrobíle, tak bych je asi vnímal pozitivně. ;.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Když tyhle Navitimery řady Airline představovali, tak nikdo blahem nehejkal a teď takový superlativy, notabene na tu nejdivnější variantu??? Ta červená je zrovna stejná na všech třech a přijde mi, že na ty PanAmy tak nějak vyšla. Jinak Swissair a TWA jí fakt maj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Je fakt, že novinkám od B jsem nikdy nevěnoval velkou pozornost a myslím, že tomu tak u mě i nadále zůstane;/)-ale libily se mi ty nové Chronomaty v zeleno-černé kombinaci cifru, ale když jsem je viděl naživo, tak tak velké zklamání už jsem dlouho nezažil a prodavač to víceméně potvrdil, že to je hrůza;-)) A v tu chvíli mi ukázal tyhle PanAm a to bylo woow na první dobrou a mam je porád v hlavě. Škoda jen že se to logo PanAm dostalo jen na dýnko a ne na cifr, tam by se vyjímalo myslím skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Panamy jsou super kdyby to bylo vetsi a nepopaplali pruhled obrazkem. dneska toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 U moore. Na to moje snorchlovani tam jeste nejaka ta rezerva na WR zbejva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 5 hodinami, Micey napsal: U moore. Na to moje snorchlovani tam jeste nejaka ta rezerva na WR zbejva.. Peknej pasecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 dneska by to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 V 26. 8. 2020 v 10:32, tikzot napsal: Včera jsem zkoušel tyhle PanAm Navitimery a hrozně mě zaujaly. Co na ně říkáte..? Jsem z nich Paf Jsou absolutne bozi! Na zivo jsou fakt prekrasny. Jsou to asi jediny B ktere bych si umel predstavit mit doma. Sice 43 uz je na me trochu moc, idealni Navi pro me byly 41, ale B01 proste do mensiho pouzdra nedostanou, to chapu. Mesh je dobrej, sedi jim, je pohodlnej jen trochu taha za chlupy. Mozna jeste trochu vic nez Panam se mi libily Swiss! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Do menšího pouzdra dávají B09, manuál a v limitce 806 jsou dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Jooo tyhle jsou taky mega dobrý, tyhle dva kousky jsou ze současný produkce Od B asi to nejhezčí za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jsou nadherny, ale manual neni nic pro me bohuzel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Konecne jsem nasel pasek, na kterym se to da nosit i jindy, nez do divadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Nojo, ale guma na 30m hodinkach je divna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 15 minutami, Micey napsal: Nojo, ale guma na 30m hodinkach je divna.. presne, proto se me to libi, protoze to je divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Eh, vubec se to k tomu nehodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 to ne no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loco Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se