patprom Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Fakt nevim, co resime. Vzdyt Panerai jsou hodinky italskych instalaleru, coz je profese, jejiz prislusnici taky v saku pres den nechodi :-) Tak proc ne Becka k teplakovce... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 23. května 2015 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Bečka nenosím iba ak idem na bicykel, no to je trošku iný bike Inak kedy chcem ku čomu chcem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Hned se cítím líp, když si tu čtu vaše názory Ja myslim, je to je uplne jedno. Hlavni je, ze mas ze svych hodinek radost a ze je nosis. Znam i takove, kteri toho maji plnou skrin, ale nenosi jeSent from my iPhone using Tapatalk Taky znám takové lidi (jednoho teda...) To máš jedno Vojto,jak píše patprom,hlavně že se Ti líbí,přináší Ti radost,apod.Klidně si oblekovky vezmu k teplákům,je mi to jedno.Můj kolega z práce nosí zásadně montérky a na ruce Longiny.Vypadá to sice komicky,ale hodinky si tak oblíbil a tak dlouho na ně škudlil,že se mu nedivím. Marceli, to jsem přesně já. Říkám si, že jsem si je přeci nekoupil proto, abych se na ně jen díval skleněným průhledem v hodinkovnici. Bylo by mi líto každého dne, kdy bych je nevzal na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Přesně tak Vojto Budu v Praze,takže je musím vidět,více SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Siwi. Vždyť jo, mas to správně. Nosím IWC k vojenským kapsáčům a děravému triku stejně jalo Géčka k saku. Oblečení totiž nosím dle okolností, ale hodinky dle nálady, takže to vůbec nemusí korelovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 To máš jedno Vojto,jak píše patprom,hlavně že se Ti líbí,přináší Ti radost,apod.Klidně si oblekovky vezmu k teplákům,je mi to jedno.Můj kolega z práce nosí zásadně montérky a na ruce Longiny.Vypadá to sice komicky,ale hodinky si tak oblíbil a tak dlouho na ně škudlil,že se mu nedivím. Proč by to vypadalo komicky?! Jestli má modrý montérky a modrý Longiny (?) tak to má naopak dokonale sladěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Proste a jasne. Hodinky se maji nosit a ne nekde skladovat. Obleceni k nim je jen veci vkusu kazdeho, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Proste a jasne. Hodinky se maji nosit a ne nekde skladovat. Obleceni k nim je jen veci vkusu kazdeho, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk No jistěéééé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Dneska jsem jenom plevelil, tak přidám své Brajtlingen Čuproušn: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 ...stejně jalo Géčka k saku. Fakt nosíš Géčka k saku nebo si děláš srandu ? Jinak ať nejsem furt OT, tak lehoučké nástroje profesionálů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Fakt nosíš Géčka k saku nebo si děláš srandu ? Jinak ať nejsem furt OT, tak lehoučké nástroje profesionálů ... Davide, mám radost za tebe a jsem rád, že jsi je vzal na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Jsou to tooly, tak co by ne ... ? Mě pobavila ta vaše debata, kdo co si vezme na ruku a k čemu :D ... Vojto, Tvoje flanelka v kombinaci s Breitlingy to už je pojem ... my co víme, už jsme zvyklí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 No jasně, Davide. Vždyť ve flanelce jsem si svoje Béčka jel koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Na to nezapomenu hdně dlouho Vojto , ještě že byla zima a na ulici jsi měl koženou bundu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Fakt nosíš Géčka k saku nebo si děláš srandu ? Jinak ať nejsem furt OT, tak lehoučké nástroje profesionálů ...Pekne becka, Davide..Sedej ti..To je titan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Díky Martině, překvapivě seděj. Jasně, jsou to titanovky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Díky Martině, překvapivě seděj. Jasně, jsou to titanovky .Jsem šokován... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 V klidu, dej si panáka ... za tyhle hodinky můžeš Ty, tím svým prodejem jsi mi "nasadil brouka" a takhle to dopado ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Takže to jsou moje ex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 (upraveno) Nene, tohle už jsou koupený novoty za nový ceny CHF . Tvoje mi utekly. A ať už to neplevelíme můžeme SZ. A ať nejsem jen OT dávám foto alá "BURAN STYLE" - tepláky, mikina a kladiva Super Avenger :D ... Upraveno 24. května 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se