Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

Hned se cítím líp, když si tu čtu vaše názory :D

Ja myslim, je to je uplne jedno. Hlavni je, ze mas ze svych hodinek radost a ze je nosis. Znam i takove, kteri toho maji plnou skrin, ale nenosi je

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taky znám takové lidi (jednoho teda...) :D

To máš jedno Vojto,jak píše patprom,hlavně že se Ti líbí,přináší Ti radost,apod.Klidně si oblekovky vezmu k teplákům,je mi to jedno.Můj kolega z práce nosí zásadně montérky a na ruce Longiny.Vypadá to sice komicky,ale hodinky si tak oblíbil a tak dlouho na ně škudlil,že se mu nedivím.

Marceli, to jsem přesně já. Říkám si, že jsem si je přeci nekoupil proto, abych se na ně jen díval skleněným průhledem v hodinkovnici. Bylo by mi líto každého dne, kdy bych je nevzal na ruku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš jedno Vojto,jak píše patprom,hlavně že se Ti líbí,přináší Ti radost,apod.Klidně si oblekovky vezmu k teplákům,je mi to jedno.Můj kolega z práce nosí zásadně montérky a na ruce Longiny.Vypadá to sice komicky,ale hodinky si tak oblíbil a tak dlouho na ně škudlil,že se mu nedivím.

Proč by to vypadalo komicky?! Jestli má modrý montérky a modrý Longiny (?) tak to má naopak dokonale sladěný :)

Odkaz ke komentáři

Nene, tohle už jsou koupený novoty za nový ceny CHF :( . Tvoje mi utekly. A ať už to neplevelíme můžeme SZ.

A ať nejsem jen OT dávám foto alá "BURAN STYLE" - tepláky, mikina a kladiva Super Avenger :D :D :D ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...