Violoncello Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Hrozně jsem se do nich zakoukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 zachodovka s novym ekonyl paskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 44 minutami, Ondazz napsal: zachodovka s novym ekonyl paskem Econyl je skvělej! U mě dnes na meshi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Dnes jsem měl tu čest... byly i na ruce, ale hlavně v rukou. Škoda že jen půjčené. Vlastně jsem do dnešního dne ani nevěděl, že tady nějaký takový jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 (upraveno) Tady se toho pohybuje... Upraveno 9. ledna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 borci to jsou pekny parady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 V 31. 12. 2020 v 16:02, Violoncello napsal: Krása. Nejlepší Béčka spolu s Navi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Já dnes nově na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 1 minutou, Luky napsal: Krása. Nejlepší Béčka spolu s Navi. Snad k Navi jednou dospěji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 34 minutami, Violoncello napsal: Snad k Navi jednou dospěji Taky to mám jednou v plánu. Pouze ta WR je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 1 hodinou, Luky napsal: Taky to mám jednou v plánu. Pouze ta WR je problém. WR bych asi zvládnul. Jak tady někdo psal: Můj hodinář mi řekl, že by s hodinkami do vody nikdy nešel, ale je rád, když my chodíme. Má poté co opravovat". U těch Navi je tedy problém jít o v dešti, ale to já nechodím ani s 20ATM kvůli leštění Ale xichtem mi nějak neladí do toho, co mám zapsáno pod slovem Breitling. Ale to je jen má nevzdělanost. Proto do toho snad jednou dorostu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 18 minutami, Violoncello napsal: WR bych asi zvládnul. Jak tady někdo psal: Můj hodinář mi řekl, že by s hodinkami do vody nikdy nešel, ale je rád, když my chodíme. Má poté co opravovat". U těch Navi je tedy problém jít o v dešti, ale to já nechodím ani s 20ATM kvůli leštění Ale xichtem mi nějak neladí do toho, co mám zapsáno pod slovem Breitling. Ale to je jen má nevzdělanost. Proto do toho snad jednou dorostu. Tak to mě problém nedělá jít s hodinkami v dešti, to je ostatně ten důvod, proč je ještě nemám. Pro mě je zase Navi ikona Breitlingu, když si řeknu Breitling, hned se mi vybaví Navitimer, ale i Chronomat. Jednou dorosteme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 9 hodinami, Radek124 napsal: Tady se toho pohybuje... Kua to je taky čísel Je to taky nějaká limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 120 121:) Já rád čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Nová akvizice po dlouhé době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se