Žigi Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 U mě to teď bude asi dost jednotvárný:) Jsem z nich neskutečně nadšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Jedny z trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Asi tu s tím taky budu chvíli otravovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 nemuzu si pomoct ale ten ekonyl je necekane vybornej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 V 24. 1. 2021 v 10:12, xcmaniax napsal: A další akvizice:) Na nějakou dobu snad zase poslední. Úžasně pohodlný náramek, zatím subjektivně pohodlnější než suby. Celkově hodinky působí tak nějak jako šperk, mám z nich radost. Jsou fakt pěkný. Tah je naprostá dokonalost, jak říkáš, působí pak dojmem šperku. Užívej si je a neboj ty vlásečnice nejsou zas tak hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Dneska nádherný počasí k vyvenčení Navitimerů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 V 24. 1. 2021 v 10:12, xcmaniax napsal: A další akvizice:) Pěknej výhled, za barák jsem chodil na florbal, když se to ještě smělo. Mam to tam rád, máma odtamtud ob ulici vedle pochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZelinka87 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Tak jsem včera zkusmo vyměnil gumu za vodě odolný hybrid od Hirsche a dneska testuju na ruce:) Zatim dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 I love it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 3 hodinami, uhkrtek napsal: I love it posli jeste lům šot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 1 hodinou, uhkrtek napsal: diik, moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 na oplatku taky jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 jedny z nejfotogenictejsich hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 Trocha sněhu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 před 1 hodinou, Ondazz napsal: jedny z nejfotogenictejsich hodinek Tyyyjo, konečně je tu někdo má. Ještě v mých začátcích, když mi tyhle SO padly do oka, jsem na tyhle žlutý taky koukal. Nakonec se tu objevily černý, takže jsem vzal černý, který si teď užívá @kartagos Ahoj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 před 2 hodinami, xcmaniax napsal: Trocha sněhu:) Ty jo, ja bych to nich sel hned. Ale dost se bojim velikosti... Jak ses na tom se zapestim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 před 2 hodinami, Tichus napsal: Ty jo, ja bych to nich sel hned. Ale dost se bojim velikosti... Jak ses na tom se zapestim? Pro me to je dost limitni, mam cca 17,5. Ale jak jsou lehoucky, tak je to v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 (upraveno) před 3 hodinami, Tichus napsal: Upraveno 31. ledna 2021 uživatelem xcmaniax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se