farookh01 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Evendžr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Krásne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buler Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 V 11. 4. 2021 v 17:51, Ondazz napsal: jedna sklepovka pred odjezdem na kolo Ty jsou parádní. Na kole se jim bude líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Na cestu vždycky GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Až mě to jednou celý pustí a bude ze mě OWG, tak to budou právě tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Pro velký kluky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 A pěkně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 @filipisek da se nejak otestovat, ze to funguje? a jak dlouho vydrzi baterka pri normalnim provozu? tyhle nejsou nabijeci, nebo ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 (upraveno) před 2 minutami, Ondazz napsal: @filipisek da se nejak otestovat, ze to funguje? a jak dlouho vydrzi baterka pri normalnim provozu? tyhle nejsou nabijeci, nebo ano? Já je měl (dokonce si troufám tvrdit, že tohle jsou moje bejvalky) - takze jestli nevadí, že odpovím za kolegu... Dá - v balení je zkoušečka - přiložíš k ní hodinky dynkem a ono to začne řvát ne nejsou nabíjecí - jsou tam tuším dvě baterie - jedna na čas a druhá na vysílačku Upraveno 18. dubna 2021 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 19 hodinami, Kluk jako buk napsal: Jaj, tohle byvaly do nedávna me oblíbené Béčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Ano, je to tak. Výdrž cca 3 roky. Pak do servisu...Doma nejde vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 4 hodinami, snake napsal: Já je měl (dokonce si troufám tvrdit, že tohle jsou moje bejvalky) - takze jestli nevadí, že odpovím za kolegu... Dá - v balení je zkoušečka - přiložíš k ní hodinky dynkem a ono to začne řvát ne nejsou nabíjecí - jsou tam tuším dvě baterie - jedna na čas a druhá na vysílačku Ahoj Snake - koupil jsem je v Belgii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Cafra tydle nevratny veci delam nerad. No aspon mi treba chvilku vydrzej..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 @Micey: nesplet sis vlákno s kulinářema? Dej wrist, copak je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 (upraveno) Jo, vyrabim hranolky z bee gumy:) Superocean II, 42mm. Za tu cenu co se daj sehnat fakt paradni kus hodinek, svitej jako prase, stary dobry kridla, decentni velikost, na 500m hezky nizky.. a ta mikroregulacni preklapecka fakt dobry. Upraveno 19. dubna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Hmm, dobře Ty! Byla to i slušná nabídka. Ta oranžová bude v létě super, jestli vydrží. Fajn kousek. A sedí super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 No jestli narážíš na ty ihned zavřený z inzerce tak ne, tak dobrej kup jsem bohužel neučinil, bral jsem nový:) Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se