JirkaBilek Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tvl, ta octomilka je geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tvl, aji ten Aeroclassic je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Dnes pandorf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Hm, tady bych si dokázal vybrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 A kupil si tam nieco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Nie ja uz mam chronomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Reunion.. SOčka a moje EX Coltíky, za mňa jedny z najkrajších Béčiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 krasa SO+Colt. dokonce krasa i ty reedysny, az jsem prekvapenej, ze jsem to ja rekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 18 minutami, Ondazz napsal: krasa SO+Colt. dokonce krasa i ty reedysny, az jsem prekvapenej, ze jsem to ja rekl Darmo, chrona majú niečo do seba.. tvl ale tie Colty mi chýbajú! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 3 hodinami, Ondazz napsal: krasa SO+Colt. dokonce krasa i ty reedysny, az jsem prekvapenej, ze jsem to ja rekl Cenim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Už včera a později včera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Půjdou do prodeje, tak jsem jim pořídil nové "croco". Mám rád modrou a tohle se fakt povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 před 55 minutami, Sphinxx napsal: Půjdou do prodeje, tak jsem jim pořídil nové "croco". Mám rád modrou a tohle se fakt povedlo. Tyhle modré, to je čistá nádhera. Být to 41mm, už máš sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Před hodinou, Sphinxx napsal: Půjdou do prodeje, tak jsem jim pořídil nové "croco". Mám rád modrou a tohle se fakt povedlo. Ty jo, Ty kupuješ novýho krokodýla jen abys to pak střelil jo?:) Jinak si vzpomeň až je budeš zase za půl roku kupovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 před 19 minutami, ondrejm napsal: Tyhle modré, to je čistá nádhera. Být to 41mm, už máš sz Naprosto přesně a hned po nich jsou to černé s bílými. před 2 minutami, xcmaniax napsal: Ty jo, Ty kupuješ novýho krokodýla jen abys to pak střelil jo?:) Jinak si vzpomeň až je budeš zase za půl roku kupovat:) Nebudu je shánět, mám 47. A nový řemen jsem koupil pro nového majitele, mám k nim ještě military strap (80%) a přidám k tomu i gumu (taková ta pneumatika od letadla) s překlápěčkou. A kůži do full setu. A vypadá super k tomu modrému číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 brutalizace navitimeru pomocí Corrigia kožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se