shewcza Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 @shewcza snad budou už v pátek na tahu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.k Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 @tomina666 to určitě ne, ještě jsem neměl čas ani chuť to řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 se nudim ve vlaku tak budu zase otravovat se svejma kazdodennima partnerkama: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Mé oblíbené Béčka po návratu z lázní. Přesnost zatím plus minus nula sekund denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Před asi osmy lety jsem je měl. Moc se mi líbily, šlapaly perfektně, byl jsem s nima spokojenej... Proč já debil jsem je vlastně prodal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Ide jar, leto na co ich prezut??poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 2 hodinami, rudino11 napsal: Ide jar, leto na co ich prezut??poradte Nepřezouvat ! Nech je na oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Nieco k vode farebne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Tak v tom případě třeba bílá guma? Na to je expert Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 No biele asi nie uvidime ale na leto bude asi lepsia guma ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 no já mám furt ještě zimní náramkovou náladu, navíc ten pilot je úžasnej. ale podle mě gumu samozřejmě potřebuješ, bez ní není tvůj zážitek kompletní překlápěcí spona samozřejmě (10-11k nová), což vylučuje bílou, kterou mají jen na trnovku bohužel. ale zase gumu si koupíš za 1700,- ten hlavní náklad je ta překlápěcí spona, takže můžeš zkusit i něco na trnovce (nová trnovka se dívám 3600,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 ... @rudino11 mimochodem, podle toho odkud jsi, kdybys chtel, ja mam vcelku dost ruznych pasku a naramku, muzem si dat sraz v Brne nebo Praze, ja vezmu balik vseho co mam a prilozime, vyzkousime. a ja se na oplatku mrknu na tyhle pohadkovy chronomaty, ktery jsem vlastne jeste v ruce nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Ja som Trencin ja neviem myslis ze to barevne by bolo ok jasne ze to chcem na preklapacke tak asi cierna guma Breitling a hotovo ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Alebo tá odvážna orange ? Do tej by som išiel ale na SO42 robia len 22mm, potrebujem 20mm. Inak sa opýtam , mám ich len krátko tie SO kúpené na čiernej gume, dá sa niekde kúpiť originál ťah napr u AD ? Na breitling.com sú len ostatné typy - ecovinyl, guma, koža Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 Dá, cca 15K. U každého AD, nebo třeba chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se