Luky Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 před 26 minutami, Yen.da napsal: Já vyměnil Hirsch Heavy calf za hnědého aligátora. Přijde mi, že na hodinkách vypadá líp. Tak ten mi k nim vůbec nesedí holt každý má jiný vkus, ale Colty jsou jinak super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 (upraveno) @Luky fakt peknej pasek. ja bych ten modrej ale zkusil taky, cerny hodinky s modrym paskem nejsou vubec spatny @Radik diky. tohle jsou proste uzasne fotogenicky hodinky. proste jsem je hodil do travy a prvni fotka. edit: vlastne druha, prvni ostrila kytky v popredi Upraveno 20. dubna 2022 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 co jsem včera viděl toho hladkýho Hische jsem dostal taky chuť na hladkou kožku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 18 hodinami, Ondazz napsal: @Luky fakt peknej pasek. ja bych ten modrej ale zkusil taky, cerny hodinky s modrym paskem nejsou vubec spatny @Radik diky. tohle jsou proste uzasne fotogenicky hodinky. proste jsem je hodil do travy a prvni fotka. edit: vlastne druha, prvni ostrila kytky v popredi Ta modrá k tomu černýmu cifru docela sedla, fakt se to hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 8 hodinami, Ondazz napsal: co jsem včera viděl toho hladkýho Hische jsem dostal taky chuť na hladkou kožku Navitimery velká pecka, těm sluší kůže i tah. Mám je dlouho v hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Pořád je mám strašně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Hezký pátek všem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Na vintage řemenu.. vím, že to tu trošku plevelim, ale Colty jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 @Yen.da za mě top plevelení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Ještě k nim mít nějakou gumu na léto a je to top. před 1 hodinou, Yen.da napsal: Na vintage řemenu.. vím, že to tu trošku plevelim, ale Colty jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 11 minutami, OWG napsal: Ještě k nim mít nějakou gumu na léto a je to top. Guma už na mě čeká u Dušáka, jen se pro ní dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 1 minutou, Yen.da napsal: Guma už na mě čeká u Dušáka, jen se pro ní dostat. A jaká to bude? Máš ji i se sponou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 6 minutami, OWG napsal: A jaká to bude? Máš ji i se sponou? On tam moc velký výběr nebyl. Bude to klasická černá s nápisem Breitling, mám k ní objednanou i trnovku ta se mi ke gumě líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Nejlepší SOH! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 8 hodinami, Messiah napsal: Nejlepší SOH! Souhlas! Taky se na ne chystam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbartl00 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Momentálně nosím tyhle Colty. Jsou to moje první Béčka a nemůžu z nich odtrhnout oči. A jelikož makám s plastem, kde je hlavně bílej bordel, tak scháním bílej kaučuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 @alesbartl00 top, ten bilej dial! Jo a kamo, moje vlastni historka je, ze sem k B citil nejaky predsudky, a pak jsem si dal na ruku prave Colty a od te doby byl se mnou konec, to jsou magicky hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 5 minutami, Ondazz napsal: @alesbartl00 top, ten bilej dial! Jo a kamo, moje vlastni historka je, ze sem k B citil nejaky predsudky, a pak jsem si dal na ruku prave Colty a od te doby byl se mnou konec, to jsou magicky hodinky. Přesně jak píšeš, já měl kdysi taky předsudky, že Béčka jsou pro kolotočáře atd. Moje první hodinky byly Colty II a musím říct, že mě uhranuly. Už se těším až pořídím další Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 (upraveno) Ta zelená je magicky krásna, taková jaguáří Upraveno 28. dubna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se