Sphinxx Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Odesláno 10. května 2022 @Ondazz: Díky za ten Tvůj report. Pecka dojmy z každodénního použití, já měl "obyčejné" titanovky, taky dobré, ale už mě obecně nebaví hodinky nabíjet, jsou pryč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Messiah Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Odesláno 11. května 2022 SOH v tomhle provedení to je fakt lahůdka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JirkaBilek Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Odesláno 11. května 2022 Messiah: mám pocit, že tyto nepřestanou nudit a neokoukají se pěkně dlouho
Tenglis Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Odesláno 12. května 2022 Dnes moje úplně nejoblíbenější hodinky po návratu z lázní. Děkuji novinářství Deal za super práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondazz Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Odesláno 12. května 2022 @Sphinxx top! zvazoval jsem plejny jako druhej kus , ale pockam si na novou inkarnaci. @Tenglis nadhera, ty starsi kousky jsou nadherny! a ja pracovni vecere: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tenglis Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Odesláno 14. května 2022 Díky: -) budu tady s nimi chvíli otravovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JirkaBilek Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Odesláno 14. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tenglis Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Odesláno 15. května 2022 První letošní koupačka na Sádráku. Voda jak kafe. Teplotou i odstínem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Odesláno 15. května 2022 @Ondazz: Díky, ty černé jsou taky super, ta guma jim fakt sedne. Jsem moc rád, že jsi tady hodil to resumé, protože to "odírání" černého PVD na titanu je určitě mínus, ale asi s tím člověk musí počítat.
Žigi Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Odesláno 16. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Postal80 Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Odesláno 19. května 2022 Tak ještě sem.. když už je zase tahám.. pořád je to velká láska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 Osvědčily se mi i při šnorchlování
LainCoubert Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Odesláno 21. května 2022 V 30. 4. 2022 v 10:07, Ondazz napsal: zrovna vybaleno ve velkým stylu. a jsem zamilovanej, naprostá nádhera. ty detaily, proužkovanej ciferník, tlustej krystal, úžasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten cifr je fakt boží . Parádní kousek!
adam.ra Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Odesláno 22. května 2022 Včera i dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondazz Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Odesláno 22. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vaba Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Odesláno 24. května 2022 Dnes na cestě od zákazníků, vlakem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondazz Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Odesláno 24. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se