spona Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Tak jsem si po delší době udělal velkou radost. Jsem moc spokojenej a nadšenej. Ta modrá je skvělá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října ciferník robí parádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Nazdar,tak jsem zpět 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 24 minutami, mlsoun1 napsal: Nazdar,tak jsem zpět Tak vítej zpět 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Jsou dobrý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října A na gumě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Hlavní duo přezuto na zimní obutí. Aerospace nechávám na tahu, takže není co fotit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října @mlsoun1 Gratulace, pěkný kousek. @Maxel Co je to za řemen na Coltech? Vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října @Kluk jako buk To je round-cut na zakázku od Rasti @RC3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Nazdar,tak jsem zpět Paráda, udělal jsi dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října @Kluk jako bukdíky.Prostě kvůli béčkám jsem sem kdysi vlezl a pořád mne to drží.Ale jen ten starý desing.Zvažoval jsem i Chronomaty,ale prostě na fotkách jsou super,nikoliv na zápěstí.Jsem knedlík 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října [mention=31146]Kluk jako buk[/mention]díky.Prostě kvůli béčkám jsem sem kdysi vlezl a pořád mne to drží.Ale jen ten starý desing.Zvažoval jsem i Chronomaty,ale prostě na fotkách jsou super,nikoliv na zápěstí.Jsem knedlíkCo presne na chronomatech nesedlo na zapesti? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října @Kbelik zkus si pořádně přečíst co napsal. Pokud ti to ani potom nedojde, tak to bude asi diagnóza, stejne asi jako sbírání počtu příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ten lehce do hneda cifernik tehle 300 kusove limitly je podmanivy a pokazde kdyz vezmu Chrono SuperOceany tak se mi ukazuje jak byl Breitling v tomhle obdobi okolo roku 2010 skvelej 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @spiderer "lehce do hneda"? Mě 2 monitory i dislej mobilu ukazují modrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října To je klasicky prebity antireflexem, tady na te fotce je to videt lip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 2 hodinami, spiderer napsal: To je klasicky prebity antireflexem, tady na te fotce je to videt lip Prostě a jednoduše nádhera ze staré dobyTen plastický ciferník miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 3 hodinami, spiderer napsal: To je klasicky prebity antireflexem, tady na te fotce je to videt lip Úplně jiné hodinky Vypadají více než dobře i v lehce hnědé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Pro me jsou Chrono SuperOceany jedny z top Brajtlí ever, ve všech barvách jsou fantastický, myslím, že mi nechyběla žádná, jen bohužel nějaké fotky nemůžu teď dohledat třeba bílé jsem měl dvoje a taky měly svoje kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se