PavelH Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Dnesek je ve znameni noveho prirustku, koupenem od vazeneho kolegy. 2
Balthus Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Čas na Chronomat. Slušný kladiva těm chronomatům čím dál víc přicházím na chuť, už jsou to pro mě teda dražší hodinky, ale mají svůj styl, dosud se mi líbili spíš starší Béčka, viz starý Colty, superoceany apod, ale ty novodobý chronomaty mají svůj vlastní designový jazyk, který si jde svojí cestou. 1
spona Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Včera jsem si doplnil sbírku o jedny krásný baterky .
spona Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Teď musím dát pokoj, ale na druhou stranu jsem fakt spokojenej s mojí sbirkou 4
Joseph Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června On 6/9/2025 at 5:13 PM, Jeronimo said: Čas na Chronomat. brutal 1
spona Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Dnes jsem nahodil titanový tah a pocitově je pro mě lepší než guma no je to prekerka na co je dát 1
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Před hodinou, spona napsal: Dnes jsem nahodil titanový tah a pocitově je pro mě lepší než guma no je to prekerka na co je dát Fajnový jsou Aerospace, léta mi leží v hlavě, ale není cash Já dneska GMTýčka, které mám tůze moc rád
African Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června V 11. 6. 2025 v 20:02, Harwey napsal: Afri to mas fejky tie tvoje Breitlingy:) Teď jsem si toho všiml, já měl opravdu za to že mám na ruce Breitlingy 2
Ondazz Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června dneska neco skoro tematicky k novymu vydani: 1
Spongebob Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Trošku mi pripomínaj Captain Cooky od Rado
Spongebob Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června Po pár dnech nošení plasťáků jsou to teď na ruce hrozný kladiva
Javo Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 21 hodinami, Maxel napsal: Anadigi. Na ruce a před barákem. Parádní kus oceli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se