siwi Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) To bych teda neměl chybět Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem siwi
Radik Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Vypadají jak omrzlý - letos se po těch vedrech snad poprvé těším na zimu
Jörg8X Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Ještě doplním o Transoceany chronografem. Dneska nové Velká paráda
Pavelpu27 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Krásné ráno v Johannesburgu s SO na modrém NATU.
CEGY Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Nechapu, jak muze mit nekdo jedny hodinky tak dlouho:)
Dali Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 - mám i jiný, takže to střídám. Nosím je tak 1 - 2 měsíce a když se mi okoukají přijdou na řadu jiný. Po 1/2 roce, když na ně dojde řada, tak už se mi zase líbí :-)- byl to dárek k narozeninám, jediný hodinky, který jsem dostal, aniž bych si je dopředu vybral. Připomínají mi dobu, kdy jsem pracoval v letectví.
olson21 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 - byl to dárek k narozeninám, jediný hodinky, který jsem dostal, aniž bych si je dopředu vybral. Připomínají mi dobu, kdy jsem pracoval v letectví. Já jsem v letectví už 30 let a na "brajtle" se teprve chystám
Dali Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 to moco - gratuluju, tyhle Bečka mě nikdy nějak neoslovili takže R rozhodně hezčí a navíc bez ošklivý lupy. Jsem si dovolil hodně v B - vláknu, doufám, že nebudu exkomunikován.
paradajka Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) moco: gratulujem ! Krasne ako aj becka tak aj rolex ;-)Dux: Paradne Transoceany Ja na obede Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem paradajka
siwi Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Taky gratuluju. Máš to oboje moc hezký Já na procházce po rodné vsi:
Dux Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 ANTIROLEX i po letech vypadají hodinky parádně
Dali Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Díky, nijak zvlášť o ně nepečuju, prostě dost vydrží.Ale Antirolex ( Antirolexismus) je můj světový filozofický názor, můj nick je Dali. Nicméně v tomto výjmečném, konkrétním, málo kdy se opakujícím a ojedinělém případě uznávám, že R je hezčí.
Dux Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Díky, nijak zvlášť o ně nepečuju, prostě dost vydrží.Ale Antirolex ( Antirolexismus) je můj světový filozofický názor, můj nick je Dali. Nicméně v tomto výjmečném, konkrétním, málo kdy se opakujícím a ojedinělém případě uznávám, že R je hezčí. omlouvám se za špatné oslovení, jsem tady zelenáč a blbě jsem se podíval
moco Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Díky, nijak zvlášť o ně nepečuju, prostě dost vydrží.Ale Antirolex ( Antirolexismus) je můj světový filozofický názor, můj nick je Dali. Nicméně v tomto výjmečném, konkrétním, málo kdy se opakujícím a ojedinělém případě uznávám, že R je hezčí. To tě šlechtí, mam u všech své favority....nejsem anti :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se