Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 8,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

- mám i jiný, takže to střídám. Nosím je tak 1 - 2 měsíce a když se mi okoukají přijdou na řadu jiný. Po 1/2 roce, když na ně dojde řada, tak už se mi zase líbí :-)

- byl to dárek k narozeninám, jediný hodinky, který jsem dostal, aniž bych si je dopředu vybral. Připomínají mi dobu, kdy jsem pracoval v letectví.

Odesláno

- byl to dárek k narozeninám, jediný hodinky, který jsem dostal, aniž bych si je dopředu vybral. Připomínají mi dobu, kdy jsem pracoval v letectví.

Já jsem v letectví už 30 let a na "brajtle" se teprve chystám :)

Odesláno

to moco - gratuluju, tyhle Bečka mě nikdy nějak neoslovili takže R rozhodně hezčí a navíc bez ošklivý lupy.  :suicide_anim:

Jsem si dovolil hodně v B - vláknu, doufám, že nebudu exkomunikován. :whistle:

Odesláno

Díky, nijak zvlášť o ně nepečuju, prostě dost vydrží.

Ale Antirolex ( Antirolexismus) je můj světový filozofický názor, můj nick je Dali. Nicméně v tomto výjmečném, konkrétním, málo kdy se opakujícím a ojedinělém případě uznávám, že R je hezčí. :rolleyes:

Odesláno

Ale Antirolex ( Antirolexismus) je můj světový filozofický názor, můj nick je Dali. Nicméně v tomto výjmečném, konkrétním, málo kdy se opakujícím a ojedinělém případě uznávám, že R je hezčí. :rolleyes:

omlouvám se za špatné oslovení, jsem tady zelenáč a blbě jsem se podíval :)

Odesláno

To tě šlechtí, mam u všech své favority....nejsem anti :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...