Jiřina Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Zamiloval jsem se do nich hned, když je tuším v roce 2005 představili. Tehdy jsem si myslel, že je nikdy mít nebudu, že to je meta, kterou nikdy nedosáhnu. Hledal jsem různé fejky a vymýšlel jiné hovadiny. A pak jsem narazil na toto fórum. A byl jsem ztracen . Ale to je na delší popis a třeba jednou popíšu cestu, kterou jsem si prošel až sem.Ale zpět ke splněnému snu. Loňský rok se v práci zadařilo. Tak jsem si řekl, že to oslavím. Dal jsem inzerát do sekce koupím, protože původní plán byl pořídit nějaké dobře jeté, pravděpodobně 2500 v dobrém stavu. Jenže nabídka nebyl nic moc, ceny byly docela vysoko. Přišlo i páru nabídek na 8500, ale to bylo samozřejmě za ještě vyšší ceny. Ještě v tu dobu jsem si myslel, že nic nebude.Pomocí SZ jsem obšťastnil spoustu místních členů, hledal všude možně a pak narazil na AVU a RYBÍZE. A totálně se zbláznil. Zajímavá nabídka, vidina zdražení švýcarských hodinek a ostatních okolností ve mně vyvolaly pocity, které mé okolí naprosto nechápalo. Musel jsem se proto nakonec rozhodnout. Prodat skoro všechno ostatní, vybrat úspory a mít je, a nebo konečně nebýt "přizdi..áč"? K tomu všemu samozřejmě rozhodování kterou variantu když tak vzít. V tomto jsem měl naštěstí o začátku jasno. Velikost 45,5 (ty 42 v kombinaci s novým pouzdrem vypadají jako skutečné 40), oranžové indexy, které nádherně oživí ciferník a tah, který by se následně prodražil.No a jak to skončilo už vidíte na následujících fotkách. DREAM COME TRUE Ještě jednou tímto moc děkuji AVOVI a RYBÍZOVI a všem, které jsem otravoval svými dotazy se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Je to paráda, když mají sny šťastný a úspěšný konec. Moc gratuluju a doufám, že to dnes není naposled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 GRATULACE .. jsem v roce 2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 krasny fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Super hodinky, příběh i fotky... gratuluji! Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Super Jiřino, tohle jsou opravdové dreamwatch :-) obrovská gratulace, ať slouží a dělají samou radost" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Gratuluju! Jak me Omegy moc neberou, tak tyhle vypadaji sakra dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Graph Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Gratuluju, krasny fotky a super pribeh. Jsem asi nekde v roce 2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Není umění měnit hodinky každý pátek,umění je neprodat je :-) Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 U tebe je to chlape srdcova zalezitost! At ti delaji spolecnika aspon 5 let :-) Ty jsou napořád. Leda...maximáně obnovovat rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 A na druhou ruku ty Tvoje Junghansy,pokud je teda ještě máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 A na druhou ruku ty Tvoje Junghansy,pokud je teda ještě máš. No jasně. To byly moje první lepší hodinky koupene jako nové. Spojují design, histroii, jednoduchost. Ty nepůjdou z domu, dokud bude na chleba. Navíc kombo Junghams/PO mi příjde ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Gratulace uzivej a at ti dlouho vydrzi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 velka gratulacia. PO su aj na mojom zozname dreamwatch aj ked nie su jedine v kazdom pripade uzivaj, aj ten pocit a aj hodinky.a ak si sa ani trochu nenakazil, nech vydrzia co najdlhsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Rovněž moc gratuluju! Určitě ti dělají velkou radost. PO udělají fakt hodně parády jak na tahu, tak na kaučuku či řemenu. Doufám, že se někdy potkáme na srazu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Gratuluji ke splněnému snu. Moc dobře ti rozumím. Ať ti radost dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Sny se maji plnit! taxi je uzivej! Upraveno 13. února 2015 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Gratuluji ke splněnému snu, musí to být skvělý pocit vědět že todle je vono a že je to konečně tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Zamiloval jsem se do nich hned, když je tuším v roce 2005 představili. Perfektní, sny se prostě mají plnit, gratuluji ke skvělým hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Gratuluji a btw máš parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se