t2 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Dnes"základkový sen" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Dneska trošku trekking.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 (upraveno) Pro osvětu ukazuji i zde, protože sehnat dnes nové stainless steel, tedy celo-ocelové digitálky je prakticky nemožné. Tak už jo. Nový model Adidasu od výrobce Timex. Celkem povedené retro. Upraveno 29. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 (upraveno) I když nějaké nové ocelové digi dlouhodobě chci a tyhle vypadají parádně, nápis adidas na hodinkách prostě nedám Upraveno 29. května 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Přesně to jsme ve vedlejším vlákně probírali. Já to díky ostatním pozitivům zkousnu, ale kdyby měly značku Timex, tak by byly dokonalý. Předpokládám, jestli o ně bude zájem, tak Timex třeba vyrobí i podobný model pod svojí značkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 před 55 minutami, Jerryl napsal: Přesně to jsme ve vedlejším vlákně probírali. Já to díky ostatním pozitivům zkousnu, ale kdyby měly značku Timex, tak by byly dokonalý. Předpokládám, jestli o ně bude zájem, tak Timex třeba vyrobí i podobný model pod svojí značkou. Já vím, nemoh jsem to vlákno rychle najít, tak jsem to dal sem. Ale digi jsou to fakt pěkný, to ne že ne! Jojo, s "Timex" by to fakt nemělo chybu, taky doufám, že variantu se svou značkou udělaj anebo podobně pěknej model. Je zvláštní, že na trhu vlastně nic takového neni, řekl bych, že v dnešní době by se to mohlo prodávat, ale třeba se pletu, my tady to nejspíš vidíme jinak. Tak ať Ti dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Já ten Adidas asi kousnu... Digitálek všech možných obskurních "zanček" mám plnou kabelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 před 7 hodinami, geometr napsal: digi jsou to fakt pěkný, to ne že ne! Jojo, s "Timex" by to fakt nemělo chybu Souhlas, pokud by aspon dole misto reklamniho sloganu bylo " BY TIMEX " (jako dole)... Jinak opravdu moc pekne, lcd za 1* a pouzdro vypada paradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 (upraveno) Máš recht. Ten reklamní slogan je úplně na prd a ještě k tomu ve třech jazycích pod sebou. Tvůj nápis by tam sednul jak ulitej. Škoda, že se nás nezeptali Jinak potvrzuji mé dosavadní závěry, že jsou dost dobrý. Taky mají 4 čudlíky na rozdíl od některých 3 čudlovejch Casií. Kromě těch nápisů bych na nich zatím nic neměnil a to je největší pochvala. Upraveno 29. května 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Na kafíčku před kinem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Casio super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 čekám, čekám a pošťák nejde.... tak dneska zase Casio: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Moje "tůly", jsem s nimi náramně spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Včerejší venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VaKam Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 (upraveno) @phys Nápodobně Upraveno 4. června 2022 uživatelem VaKam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Tentokrát pracují ve skleníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se