Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Zdravím. Celé jsem to tu prosvištěl a jsem rád, že jsem našel komunitu podobně "postižených" jedinců. Hodinky nosím už od útlého dětství a tím, že jsem vyrůstal v osmdesátkách mě digitálky samozřejmě ovlivnily a tak nějak se k nim poslední dobou vracím. Díky tipu odsuď z fóra mi dnes dělaly společnost tyhle. Omluvte kvalitu - foceno bramborou..

A ty octagony jsou pecka! Opět jsem si rozšířil obzory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem nepřišel na to, jak editovat příspěvek.. Jsou to teda Polygony, jak jsem se dočetl vedle, ale to je jedno, podstatné je, že jsou bomba.

t2:  Děkuju! No když jsem si to tady před týdnem pročítal a mlsně koukal na ty Tvoje, tak by mě vůbec nenapadlo, že je někdy budu mít, natož tak brzy. Každopádně si je užívám, jsou opravdu super. Mít safír, tak jsou pro mě úplný top. Takže je budu opatrovat a doufat, že se Tvá slova naplní:-). Doufám, že k nim časem přibudou i WV-M401 nebo WV-300/301.

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Celé jsem to tu prosvištěl a jsem rád, že jsem našel komunitu podobně "postižených" jedinců. Hodinky nosím už od útlého dětství a tím, že jsem vyrůstal v osmdesátkách mě digitálky samozřejmě ovlivnily a tak nějak se k nim poslední dobou vracím. Díky tipu odsuď z fóra mi dnes dělaly společnost tyhle. Omluvte kvalitu - foceno bramborou..

A ty octagony jsou pecka! Opět jsem si rozšířil obzory.

Gratuluju ke skvělému úlovku. Moje láska k digitálkám sahá taky až do 80. let.
Odkaz ke komentáři

Ten buldozer jsem měl taky, možná ještě někde je, musím ho zkusit najít...pak jsem měl ještě takový ruský jakoby lunochod, celkem velké monstrum, co se dalo naprogramovat (např. 5 kroků vpřed, zatočit vpravo, 3 kroky vpřed, zatočit vlevo, 4 kroky vzad)...programovalo se to pomocí klávesnice a rok výroby musel být max. tak 1990. Nevím, kde skončil, neviděl jsem ho nikdy ani na Ebay a nikde...jen vím, že ho pohánělo snad 8 velkých špalků baterií, které v něm vydržely tak asi půl hodiny :-)

Ty Seika jsou moc pěkný...poslední dobou oceňuji takové hodinky čím dál víc, jak mi čím dál víc záleží na kvalitě věcí...z dnešního pohledu mě ale jakoby zaráží, že Casio dělalo plastová pouzdra, co se tvářila jako kov, už hluboko v osmdesátých letech...do dnešní doby mi to sedí, ale osmdesátky mám ještě spojené s tím, že se dělaly věci pořádně, což zrovna Casio moc nepotvrzuje.

Ten ruský lunochod se teď objevil na ebayi úplně NOS. https://www.ebay.com/itm/NEW-Bigtrak-Big-Trak-IM-11-11/182702178409

(sorry za OT) :-)

Odkaz ke komentáři

Tak nejsou to Casio, ale asi to jsou taky digitálky... A bylo to předevčírem. PS: Ale včera jsem je měl taky a dneska zase:-).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...