siwi Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 A můžeš nějak popsat to štelování? Já se s tím u žádných jiných hodinek nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Promačka se režim budíku, stopek, odpočet času až na samotné seřízení času. V režimu seřízení času se levé dolní tlačítko přidrží až do doby, kdy se objeví dvě nuly s tečkou uprostřed. Podle toho, zda se hodinky předchází nebo zpožďují během 24 hod. se nastaví aktuální jednotka. Je možné jít od plus 6.3 sek. do mínus 6.3 sek. Po potvrzení nového nastavení přesnosti chodu se zhasne na displeji ikonka c, n, ch.. která po celou dobu seřízení přesnosti času svítila. Takto to vypadá, že je to složité, ale ve skutečnosti opravdu nee. Je to určitě pohodlnější, než hodinky rozebírat a kroutit malým potenciometrem pod samotným dýnkem. Jinak můžu říci, že to mám odzkoušené a opravdu to funguje. Je to bonus, se kterým jsem se u jiných hodinek nesetkal. Přesto z hodinek atomový čas stejně nedostanu. Doufám, že se to nechá číst a je to trochu srozumitelné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Tak to je super. O téhle funkci slyším poprvé a dost se mi to líbí. Škoda, že takovou funkci nemají třeba moduly Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Jo, chápu a díky za objasnění. Je to opravdu zajímavá vychytávka, o které jsem slyšel už před lety, ale ještě nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Sakra, to stojí za zvážení! Myslel jsem si na digi "Click" ale prozatím jsem je vyřadil. Nemůžu dostat z hlavy stříbrný Brauny a teď tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Fuuurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Ja ted ze supliku asi 5 minut tyhle... jsou neskutecne presne, cloveku se ani nechce verit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Ja ted ze supliku asi 5 minut tyhle... jsou neskutecne presne, cloveku se ani nechce verit.Tak ono také záleží, jaký chytneš kus. Měl jsem jich víc a rozptyl u modulu 593 byl od 2 do 30 sec za měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Dnes a denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Tak ono také záleží, jaký chytneš kus. Měl jsem jich víc a rozptyl u modulu 593 byl od 2 do 30 sec za měsíc...asi jo, ja je vlastne vubec nenosim, jsou to vylozene suplikovky, tak me to dnes prekvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
npavel Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 No vida! Už jsi je sem dlouho nedával, Travexi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plinha Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 (upraveno) Já dnes takto. V jednoduchosti je krása... Upraveno 7. června 2019 uživatelem plinha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Když je ta neděle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 A ještě jedna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Bomba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se