Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gombo.. Já bohužel je tyto.. ale mám je moc rád. Jinak siwi.. taky dobrá volba. Když jsem byl mlaďas tak jsem ohrnoval nos.. Teď bych mohl mít celou barevnou sérii :-)

Odesláno

Olin.uj: Moje slova! Měl jsem a mám to úplně stejně. Navíc je teď díky internetům vidět, kolik těch barevných provedení vlastně bylo. A další věc je, že se tyhle hodinky nosí opravdu pohodlně.

Odesláno

Nové KHS Inceptor digi. Kovové, šroubovací dýnko, velmi pohodlné Nato a za poslední měsíc na sekundu přesné. Jsem spokojený...

post-11890-0-75212000-1576502759_thumb.jpg

post-11890-0-81885600-1576502777_thumb.jpg

Odesláno

Nové KHS Inceptor digi. Kovové, šroubovací dýnko, velmi pohodlné Nato a za poslední měsíc na sekundu přesné. Jsem spokojený...

Zaujímavé hodinky, vyzerajú veľmi dobre, majú uhladený dizajn, ktorý neurazí, ale ten remienok mi tam nepasuje, ale, ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát :D 

Odesláno

Dnes Seiko A904-5060 z řady Sport 100 (SAW Series), modelový rok 1985.

Kdyby měly timer, byly by na ruce ještě častěji. Ale i tak se na jejich hranatý vzhled a konstrukci vždycky znovu rád dívám. Dobře se nosí i na menších obvodech ruky.

post-13153-0-64412100-1576665512_thumb.jpg

Odesláno

Za mě jsou to digošky jak vyšitý. Vlastně digi na druhou, protože chtěly svýma digitálníma segmentama nahradit i klasické ručky. A to byl pěkný a odvážný pokus. I když historicky úplně nevyšel.

Odesláno

No mam taketo podobne od inej znacky,ale len s lcd rucickami a mam dilemu do akej kategorie patria.

Pokud mají displej, tak třeba Ana digi
Odesláno

Nebo bych byl za DigiAna -digitalni analog...))

a budu v rozporu s nazvem vlakna -nemam je na to upravene... 

post-46138-0-22145100-1576841066_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...