Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Díky, více fotek mám u sebe ve fotovlákně. Barva je taková lehce hnědo/červená, fotka ji zachycuje celkem věrně. Právě kvůli té barvě a zlatému orámování se mi tahle verze líbí víc. Ostatně i ty F91 mám ve zlaté varinatě, tam je ale displej dozelena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modul 181, bomba. Je i v Marlinech. Čtyři budíky, to bylo tehdy něco. Bohužel má zranitelnou konstrukci, tak při opravách moooc opatrně.

Pri kontrole batt. se modul jevil v poradku -nejsou patrny zadne zasahy. Tak doufam, ze se nic neocekavaneho nestane.

A ja vedel, ze jsem je tu uz videl ... samozrejme od tebe -parada...

.tve foto.

CASIO A271, modul 181, vyráběné od června 1985. Modul 181 je nabušený multifunkční modul, který je i ve vzácných DW-200 a W-650. Protože byla blbá viditelnost a fotky nestály za nic, tak je to pro dnešek všechno....

.

A dnes takto.

Tak jste mě inspirovali a dneska jsem nasadil svoje nejmilejší Casia:

attachicon.gifIMG_0179.jpg

No a ty mne tou cervenomodrou inspirujes dnes na tyto(se mne zalibily)...  nedavno tu byly a vedli jsme diskus o modulech .

Dostaly se ke mne s modulem 596 a 590. Musel jsem cekat nez byly za malo. Ty s 596 na ruce ...

post-46138-0-37172300-1578040206_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sice to u nás dnes rozhodně není na koupání nebo potápění, ale musel jsem provětrat celkem známý model potápek s hloubkoměrem Seiko M705 z konce roku 1991.

Před pár lety jsem se s nimi ještě potápěl a fungovaly perfektně, teď už budu případné ponory s nimi zvažovat. Přecijen už jim je skoro 30 let.

post-13153-0-80176900-1578305985_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...