t2 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Němci si zase půjčili modul od Japonců? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 No tady nas nechaval hadat co ze mu to dorazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Já nosím skoro pořád starý dobrý DBX-100, protože když si vezmu jiný, hned mám pocit, že už to nejsem já. Tyhle jsou moje pracovní, což znamená, že toho zažily víc než průměrný géčka....no a pořád fungují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Nečerná ti v horním levém rohu displej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jojo, černá, ale to je naprosto "normální", to mají všechny DBX-100. Většinou je to v podobný fázi, jako je na obrázku, a dál se to nezhoršuje. Asi jen jednou jsem narazil na kus, který neměl bleeding - a bohužel zrovna byl displej nefunkční. Tyhle hodinky musí člověk brát takový, jaký jsou, a to i s jejich nedostatky - pak ale dokáží sloužit roky bez nejmenšího zaváhání. Je to prostě zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Až na tu klávesnici, s tím měli u Casia problém až do příchodu DBC 62. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Původní originál klávesnice je vždy stoprocentně nepoužitelná - jako rozteklej asfalt. Člověk si musí ty hodinky doma trochu dodělat, aby je mohl nosit...ale na druhou stranu, právě proto je nemůže nosit každý. Vlastně jsem takovej magor asi jenom já, kdo je skutečně pořád běžně používá...asi jsem nikoho takovýho druhýho neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jo, díky. Tohle je dost zajímavý.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 před 2 hodinami, Chilliluk napsal: Člověk si musí ty hodinky doma trochu dodělat, aby je mohl nosit... Ako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 před 15 hodinami, wawrik napsal: Ako? Původní klávesnici (pokud tam ještě nějaká je) musíš opatrně sundat a nalepit oboustrannou lepící páskou jinou klávesnici (nejlépe z Casio DBX-102, DBX-112 nebo DBC-62) a trochu ji zastřihnout, aby dobře sedla. Pak záleží na tom, zda je na hodinkách ještě něco špatně nebo ne, to už je cca stejný jako u všech digitálek. Samozřejmě člověk taky musí mít štěstí, někdy prostě hodinky rozchodit nejdou, klávesnice nefunguje vůbec (většinou problém v pouzdře)..ale většinou funguje. Někdy se tak stane, že musíš mít několikery hodinky, abys z toho dal dohromady jedny funkční. Ty hodinky, co se mi jednou už podařilo rozchodit, vždycky už fungovaly bez problémů další roky a fungují dodnes (snad i ty, co jsem prodal). Jsou to takový moje srdcovky, takže už mi rukama prošlo pár kusů. Některý jsem zachránil a prodal, jiný jsem si nechal, další zachránit nešly a zbyly jen díly (a některý jsem zničil vlastní blbostí nebo nešikovností, když se něco nepovedlo, to přiznávám). V současný době mám troje kompletní funkční a jedny na cestě, u kterých doufám, že bych je mohl dát dohromady a mít čtvrtý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Kingové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 V 29.06.2020 v 14:57, Chilliluk napsal: … Ty hodinky, co se mi jednou už podařilo rozchodit, vždycky už fungovaly bez problémů další roky a fungují dodnes (snad i ty, co jsem prodal). … Jo jo. Fungují dodnes (i ta vyměněná klávesnice). A doufám, že ještě dlouho budou. Jen do nich teď nemám čerstvé baterie. Malý bleeding na displeji byl už při koupi. Ale je pořád stejný. Nijak se to nerozšiřuje. Jen je tak nerasuju jako Ty. Já si je oprašuju ve vitríně. A na ruku jdou jen velmi zřídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Dneska v lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Dnes Casio DW-7300 Quattro Graph. Rok 1990. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Pěkný, tuhle sérii mám rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Radianty, poslední dobou často. Kontrola ovoce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se